Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצת מקום לדייט שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לקחת את אישתך לחדר שלך כבר בפגישה השניה?

אני מכיר מישהי שבפעם השניה הבחור רצה להפגיש אותה עם אמא שלו, מהלחץ שהיא חשבה שהוא בכיוון חתונה, היא זרקה אותו עוד לפני הפגישה. היה מצחיק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני חושב אולי ללכת בקטע של סרט,מומלץ?

בצע חיפוש בפורום, הנושא נדון בהרחבה. :wink:

בקצרה: לא, לא מומלץ. כל דקה שאתה מבלה בסרט היא דקה שאתה לא באמת מבלה איתה, אלא בעיקר לידה. מה הפואנטה בזה?

פורסם
אתה לקחת את אישתך לחדר שלך כבר בפגישה השניה?

אני מכיר מישהי שבפעם השניה הבחור רצה להפגיש אותה עם אמא שלו, מהלחץ שהיא חשבה שהוא בכיוון חתונה, היא זרקה אותו עוד לפני הפגישה. היה מצחיק

מצחיק בשבילך, עצוב בשבילו.

ולפתוח השירשור, אני הייתי משנה קצת את "הדייט". הייתי הולך יותר בכייון לצאת עם חברים (שיש להם חברות). לפי דעתי

היא תרגיש בהרבה יותר פתוחה מאשר לצאת כזוג במפגשים הראשונים.

ולך תדע, אולי הליילה יסתיים אצליך עם חיוך גדול ;)

פורסם

אתה מזכיר לי קטע, את אישתי אספתי לפגישה הראשונה שלנו אי פעם (פגישה עיוורת) עם מיני משופרת בטירוף (134 כ"ס), צנרת פליטה פתוחה לחלוטין בלי אפילו דוד אחורי (היו אז ימים אחרים), באקטים, כלוב התהפכות,וריתמות מרוץ וכל הרכב מופשט מבפנים לרמת הפח!

היא חשבה שאני איזה מטורף:lol:

באמצע הדרך ליציאה, בדיוק מתחת לבית של ההורים שלי מתפוצץ לי צינור שמן וכל האוטו מעשן.

אני אומר לה שאני אעלה שניה להורים שלי שבמקרה גרים כאן, אקח את הרכב שלהם ונמשיך איתו.

היא אומרת שהיא לא תתנגד לקפוץ לשירותים ולכן תעלה איתי.

אני עולה, נכנס לשירותים ויוצא וקולט אותה ואת אמא שלי, מתגלגלות מצחוק ומדפדפות באלבום תמונות שלי כשהייתי תינוק :shock::shock3::crazyeyes

יכל לצאת מזה משהוא אחר חוץ מחתונה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מזכיר לי קטע, את אישתי אספתי לפגישה הראשונה שלנו אי פעם (פגישה עיוורת) עם מיני משופרת בטירוף (134 כ"ס), צנרת פליטה פתוחה לחלוטין בלי אפילו דוד אחורי (היו אז ימים אחרים), באקטים, כלוב התהפכות,וריתמות מרוץ וכל הרכב מופשט מבפנים לרמת הפח!

היא חשבה שאני איזה מטורף:lol:

באמצע הדרך ליציאה, בדיוק מתחת לבית של ההורים שלי מתפוצץ לי צינור שמן וכל האוטו מעשן.

אני אומר לה שאני אעלה שניה להורים שלי שבמקרה גרים כאן, אקח את הרכב שלהם ונמשיך איתו.

היא אומרת שהיא לא תתנגד לקפוץ לשירותים ולכן תעלה איתי.

אני עולה, נכנס לשירותים ויוצא וקולט אותה ואת אמא שלי, מתגלגלות מצחוק ומדפדפות באלבום תמונות שלי כשהייתי תינוק :shock::shock3::crazyeyes

יכל לצאת מזה משהוא אחר חוץ מחתונה :lol:

אם היא הסכימה לעלות לאוטו שכזה, אין סיבה שלעלות אליך לבית ולדפדף באלבום תמונות יהיה יותר מטורף.

תגיד תודה שזה נגמר ככה, אצלי באחת הפעמים באתי בשישי לארוחת ערב, והחליטו פתאום לעשות קידוש (לא דתיים). תחשוב לבד על ההמשך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחוף ראשון יש לא מעט מסעדות על חוף הים וגם מקום סגור למקרה שקר...

ככה תפסת 2 ציפורים במכה,גם רומנטיקה וגם מקום שקט שאפשר לדבר בו.. במידה ונעים בחוץ,טיול בטיילת אחר כך היא אופציה נהדרת.

• תוכן חדש...