Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת הם מישהו מכיר מי מוכר פודים ושעונים לרובר 620 SI

ורציתי לדעת הם הפוד הזה יכול להתאים

: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3-GAUGE-W-FREE-POD-BOOST-OIL-PRESSURE-AIR-FUEL-GAUGE_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem58846a2897QQitemZ380178671767QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_2342wt_939

מחפש גם פנסים שקופים לרובר ואגזוז זרימה חופשית

ורציתי לדעת הם מותר לשים הגה ספורט וכסאות ספורט

תודה לכול העוזרים :-D

פורסם

יש לי שאלה קוראים לך איגור במיקרא ויש לך רובר אפורה וגנטים שחורים

ואך אני עושה הצאמה זה לא יצע מגעיל ואך אני מתקין אני לא יוגע להתעים והם אפשר תשובה הפודים האלו מתעימים ןאך צתרינים את כול החוטים וכולי...

פורסם

לא קוראים לי איגור והרובר שלי לא אפורה .

תעשה סדר בדברים, הפוד הוא רק התקן שבו מותקנים השעונים, התקנה איכותית לא תצא מגעילה .

אם אתה לא יודע להתקין תלך לבעל מקצוע.

איזה שעונים אתה צריך בSI?

Peugeot 208GTI

פורסם

מאור איזה שעונים באמת אתה מעוניין להתקין? מהשעונים הנ"ל קשה לי להאמין שיש משהו שאתה צריך (שעון גדישה על מנוע אטמוספרי? לא רלוונטי, יחס אויר דלק? וכו').

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מאור אני הסברתי לך ואני יסיבר לך שוב

שעונים צריכם להיתחבר למשהו כדי למדוד אותו אם זה שעון לחץ של באר זה רק לטורבו אתה ל איכל אצלך אם זה טמפרטורה אתה צריך לחפש מה למדוד אם זה טמפרטורה שמן אם זה סעפת ואם זה מיים.

קודם כל תחפש פוד ותתאים אותו לקורה השמאלית בצורה מקסימלית ויפה ואחרי שיש פוד תואם תיקנה את השעונים היעודיים לאוטו.

בקשר להגה אתה צריך שיהיה במידה של ההגה התואם ושיהיה לו תקן E ואז אולי תקבל אישור.

בקשר לכיסה זה כבר יותר בעייתי.

שאת המדבר על האגזוז תסביר שאתה מחפש אגזוז שיעשה לך את הצליל שאתה רוצה [צליל באס] כי "זרימה חופשית" זה לא בהכרך תליל של מכונית עם 500 כ"ס.

נ.ב:

אה כן.. ואני לא רואה פה שום מנהל שהגיב לך..:lol: אז בחייאת מאור:wink:

Only RWD

פורסם

חברה אם לא הבנתם הוא מחפש שעונים בישביל פוזה לא לימדוד איתם משהו מאור אתה הסברתה לי משהו ולהם אתה אומר משהו אחר .

שעון פוזה אתה יכול לימצוא ב30 שקל גם

כיסאות ספורט למה אתה צריך קנה כיסאות עור וזהו יפים

מה עוד הגה ספורט אתה מיתקוון לקטן אם זה מה שאתה רואה בהונדות הצ'בק הקטנים האלה זה לא חוקי יורידו את אמא שלך מהכביש והיא לא ניראה לי תוהב תשטיוט שהבן שלה סם

ממליץ לך לשפר בדברים שישמשו אותך ולא סתם שעונים שאתה לא יודע מה הם מודדים.עדיף תשים מערכת טובה ג'נטים ליפה תאוטו חיצונית כיסאות עור וכול' ולא שטויוט מקווה שעזרתי אם לא אז תמשיך עם הראש בקיר

ביכלל אני לא האיתי מציע להשקיע על רכב שאין לו שוק כל כך הרבה כסף צבע כיסאות ג'נטים וכל מה שרציתה לעשות רק הצבע יעלה חצי מהאוטו אין לו שוק והוא לא שווה תהשקעה .

• תוכן חדש...