Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב [גולף 2003]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל פרופורציות לגבי יבוא גולף 2003 או 2 TDI אוטומט לארץ,כמה זה יעלה לי?

נואשתי לחפש,לא מצליחה למצוא.

פורסם

ועוד כלל רחב-

רכב שמחירו בארץ מתחת ל500K שח (אפשר ל"התפשר" על שמחירו מתחת ל350K שח) בארץ, לא משתלם ליבא ביבוא אישי בהתיחס לשיקולים של חסכון מול סיכונים ו"בעיות" של רכבים ביבוא אישי.

פורסם
זה לא יעלה לך כי את לא יכולה לייבא רכב שהוא מעל גיל 2.

עריכה קטנה.

אני לא בדיוק מבין איפה הבעיה למצוא גולף אוטומטית מהשנים שאת רוצה.

אז בבקשה עזור לי כי אני נואשתי.לא מוצאת!3 חודשים אני מחפשת משהוא נורמלי

פורסם

אם אני אשמע על משהו אני אודיע לך.

את מוזמנת לכתוב לי בפרטי מה בדיוק את מחפשת, או אפילו כאן.

עכשיו רק הבנתי מהכותרת שאת מחפש גולף שנת 2002/3 טורבו דיזל.

באמת קצת יותר קשה למצוא אותם אבל עדיין ניתן למצוא.

פורסם
אם אני אשמע על משהו אני אודיע לך.

את מוזמנת לכתוב לי בפרטי מה בדיוק את מחפשת, או אפילו כאן.

עכשיו רק הבנתי מהכותרת שאת מחפש גולף שנת 2002/3 טורבו דיזל.

באמת קצת יותר קשה למצוא אותם אבל עדיין ניתן למצוא.

תודה על העזרה קודם כל.התקציב הוא עד 60000 אוטומט והכי חשוב שמור.:-D

פורסם
אפשר להיתפשר על אוקטביה או אודי?

יש אוודי דיזל? אוקטביה גם באה בחשבון .התקציב הוא 60000 אוטומט,ולא מעל 200000 ק"מ.תודה:-D

פורסם

דיזלים משנת 2002 כבר מזמן חצו את 200,000 הק"מ, מדובר על רכבים אשר ימצאו כבר קרוב ל 8 שנים על הכביש..

בסכום שאת מציינת ניתן לחפש מאגאן או אולי 307 משנים מתקדמות יותר, למיטב זיכרוני זה יביא אותך לשנתונים מתקדמים יחסית של 2005 ואולי 2006.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בדקת ביד 2?

כי ראיתי אתמול כמה שנראות די טוב יחסית.

אבל שוב תצטרכי להתפשר על הק"מ

אני כל 5 שעות בערך ביד2,מה ראית שנראה טוב לדעתך?

יש שם כמה מסוחרים,והשאלה היא כמה להתפשר על ק"מ?

ואם אתה יודע מה המחלות שלו בק"מ אלו

פורסם

כדאי לך לבדוק את זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1270519&Code=8f2b6acce3f5ce6bcc901b5d68370c6e

ואם הפרטים נכונים, והרכב באמת במצב טוב, לשלם קצת יותר מהתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כדאי לך לבדוק את זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1270519&Code=8f2b6acce3f5ce6bcc901b5d68370c6e

ואם הפרטים נכונים, והרכב באמת במצב טוב, לשלם קצת יותר מהתקציב.

תודה אני אבדוק,אבל נראה לי יקר מדי לצערי לא יכולה לעלות את ה-60000 גם ככה זה חנוק8)

פורסם
דיזלים משנת 2002 כבר מזמן חצו את 200,000 הק"מ, מדובר על רכבים אשר ימצאו כבר קרוב ל 8 שנים על הכביש..

עם קצת סבלנות אפשר למצוא גם מתחת ל200 אלף ק"מ. מנסיון. לדוג': לפני כחצי שנה קנינו פולו דיזל 2001 עם 155,000 ק"מ, והקילומטראז' אמיתי והוכח, וגם מתאים לאיך שהרכב נראה (מבחינת תוך הרכב), כנ"ל לסיאט טולדו 2002 שנרכשה לפני כשנתיים עם 130,000 ק"מ.

לפני כחודש ראיתי סיאט טולדו 2004 עם 160,000 ק"מ, הייתה בלוח יד2 פחות מחצי יום.

בקיצור- מציאות נחטפות מאוד מהר, מה שאת יכולה לעשות זה לעשות מעקב על מודעות ביד2 (והם שולחים התראה כשיש משהו מתאים).

אפשרות נוספת- אם את רואה ביומיום ברחוב אחת שמתאימה לדרישות שלך ונראית שמורה חיצונית- את יכולה להשאיר פתק עם פרטים שלך והצעה לרכוש את הרכב (אם הבעלים מעוניין), יש הרבה אנשים שאין להם כוח לפרסם. כך מצאנו את הפולו (יש לנו 2 פולו שאחת נרכש בשיטה הזו עם קילומטראז נמוך יחסית, ואחת דרך העיתון).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...