Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב [גולף 2003]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם קצת סבלנות אפשר למצוא גם מתחת ל200 אלף ק"מ. מנסיון. לדוג': לפני כחצי שנה קנינו פולו דיזל 2001 עם 155,000 ק"מ, והקילומטראז' אמיתי והוכח, וגם מתאים לאיך שהרכב נראה (מבחינת תוך הרכב), כנ"ל לסיאט טולדו 2002 שנרכשה לפני כשנתיים עם 130,000 ק"מ.

לפני כחודש ראיתי סיאט טולדו 2004 עם 160,000 ק"מ, הייתה בלוח יד2 פחות מחצי יום.

בקיצור- מציאות נחטפות מאוד מהר, מה שאת יכולה לעשות זה לעשות מעקב על מודעות ביד2 (והם שולחים התראה כשיש משהו מתאים).

אפשרות נוספת- אם את רואה ביומיום ברחוב אחת שמתאימה לדרישות שלך ונראית שמורה חיצונית- את יכולה להשאיר פתק עם פרטים שלך והצעה לרכוש את הרכב (אם הבעלים מעוניין), יש הרבה אנשים שאין להם כוח לפרסם. כך מצאנו את הפולו (יש לנו 2 פולו שאחת נרכש בשיטה הזו עם קילומטראז נמוך יחסית, ואחת דרך העיתון).

בהצלחה.

תודה רבה.:-P

פורסם

מה שהכי מדהים שבמשך החודשיים שלושה הטלה שאני מחפשת האתר של אוטו דיל היה פתוח

אצלי כל 3 שעות בערך,ואיך יכול להיות שאף אחד לא עשה טרייד אין גם במבצע ובכלל!!!

מעורר שאלות!?!:roll:

פורסם

אני חושב שיש לי תשובה:

אוטו דיל לא עושים טרייד אין לרכבים שהמצב שלהם לא משהו או קילומטראז' בשמיים (וזה רוב גדול של הרכבי TDI בני 6-7).

וכל אלה (המעטים) שרוצים למכור גולף TDI עם קילומטראז' נמוך\ במצב טוב, עושים את זה עצמאית, בלי להוריד במחיר (כמו שאוטו דיל מורידים להם בקניה) וללא קושי רב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן עם קצת סבלנות וחיפוש מתמיד אפשר למצוא TDI עם ק"מ נמוך.

אם חשקה נפשך גם בפולו, יש כאן חבר פורום נכבד אשר מפרסם את רכבו ועד כמה שידוע לי במצב מצויין.

בהצלחה 8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

למה למה אלוהים לא אוהב אותי ורוצה להכניס אותי למינוס!

יש ביד 2 גולף 2004 עם 65000 ק"מ!!!!!!!!!!!!

לא נשמע קצת מוזר אוטו כזה שעושה רק 1000 ק"מ בחודש??

המוכר רוצה 70000 ש"ח 3000 מעל המחירון.

חבל.:cry:

פורסם

לא מוזר.

ההורים שלי נוסעים בגולף בת שנתיים וחצי עם 18K ק"מ...

אמא שלי נוסעת בה 5 ימים בשבוע מהבית לעבודה (6 ק"מ לכל כיוון).

בסופ"ש יש ליסינג של אבא שלי אז הגולף נחה בחניה.

לעיתים נדירות היא יוצאת בסופ"ש לנסיעה ארוכה של כמה מאות ק"מ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...