Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פורד פוקוס glx 5 דלתות, במהלך נסיעה בכביש ים המלח התחילו רעידות של האוטו. המנוע התחיל לרעוד, מהאגזוז יצא ריח מוזר של עשן (כמו משהו שנשרף) והשען יצא בגמגומים ולא בצורה רציפה. עשיתי את הדרך עד תל אביב עם הפסקות ובעיה הופיעה ונעלמה כל הזמן. מדי פעם עצרתי כדי שהרכב ינוח קצת והבעייה נעלמה וחזרה על עצמה. במהלך עליות היה קשה להאיץ והסל"דים לא השפיעו על המהירות.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?

 

האוטו הוא שנת 2000 ועשה 70000 ק"מ.

 

דבר נוסף שאולי יכול להיות הסיבה ואשמח אם תחוו את דעתכם אם יש קשר בין הרעידות אליו, עד היום תדלקו את הרכב ב-98 נטול ומהיום התחלתי לתדלק אותו ב-95 אוקטן, זה יכול להיות קשור??

 

תודה רבה,

פורסם

הלכו לך הכויילים הסלילי הצתה.

 

יש לבדוק במוסף אם כן רוץ!!! להחליף מאחר ותהרוס את הממיר קטליטי היקר אם תמשיך כך.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יש לך חוטים או 4 כוילים?

זה יכול להיות לפי הסדר הבא:

1. פלאגים

2. חוטים

3. כויל

מתי הוחלפו השניים הראשונים?

אם יש לך 4 כוילים יש להם מוליך נר לפלאג שיכול לעשות את הבעיה. הוא ניתו להחלפה כמו שמחליפים חוט.

×
×
  • תוכן חדש...