Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת BX GTI ידנית 1993

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמין משמעותית, היה מאד נח ומתקשר בצורה מפתיע (לי היו מנועים גדולים ומחוזקים אז קשה לי להגיד לגבי סחיבה).

עדיף אחת אחרי מתיחת הפנים - עם מערכת הזרקה ופלסטיקה עדיפה.

שוב הרשמים שלי מאד מאד לא מעודכנים, עברו הרבה שנים מאז היתה לי אחת כזאת (היו לי כמה).

פורסם

הו, שכחתי משהוא חשוב.

רק ואך ורק (ואדגיש רק) גיר רגיל.

אבל אם אתה רוצה רכב זול, ישן שרק יסע הייתי מחפש משהוא אחר (פיאסטה למשל)

פורסם

מה הכוונה מחוזקים? יש 1.6 1.8 1.9 ו 2.0

ידניות ראיתי בעיקר 1.6 ו1.8 גם יש ידני אבל נדיר מאוד.

פיאסטה זה רכב קטן וצפוף ואני לא מעוניין בכזה דבר.

פורסם

היה דגם שנקרא SRI.

היתה אחת בארץ שהגיעה מיבוא (היה של בת של שגריר הולנד או משהוא כזה במקור) עם מנוע 1.9 כמו של GTI 1.9 ונראתה מאובזרת בצורה ספורטיבית מחשידה - הבעלים הקודםלא ידע לספר אם ככה הרכב יוצר או שופר בכל מ קרה היה מגניב.

והיתה אחת עם מנוע מושתל שנלקח מ 309 עם כ 150 כ"ס 16 שסתומים(אני חושב שזה מנוע MI 16, לא בטוח).

אין לי מושג אם הרכבים האלה קיימים עדיין (סיכוי רב שלא)

היה כיף.

פורסם

לSRI היו 125 כ"ס כמו GTI 1.9 בזה אתה צודק אבל כמעט ולא נמכרו כאלה מהדור הראשון כי המחיר היה יקר בטירוף.

ולפי מה שאני זוכר הן יובאו רק או בעיקר בגרסת אוט'.

405 MI 16 היו בארץ בודדות בייבוא אישי ורק ידני.

מ93 ומעלה הSRI הפך ל 2 ליטר כמו בוולקן ורק באוטומט אם אני לא טועה.

פורסם

ה MI16 שאני מדבר עליה (עם זכרונות טובים) היתה מושתלת כאמור ולא מקורית (התורמת היתה 309 מחיפה במקור).

המנוע הזה הפתיע בכמות הבעיות המרגיזות שהוא יצר (כל מיני דיאפרגמות עם כל מיני בעיות).

מנוע ה 16 שסתומים שהיה לי על ה XSI דור שני היה אמין ונטול הצקות, שלא כמו אחיו הבכור.

• תוכן חדש...