Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון:

עכשיו יצא לי לשמוע שוב כשמישהו איתי באוטו נראה כאילו המצב מתאזן קצת הזוי הייתי אומר. בכל מקרה מה אתם אומרים על מיקום הכבל בטח זה בסדר?

פורסם

לא צריך להיות מגע בין כבל מתח לבין RCA, לכן כבל מתח מעבירים בצד של חיווט חשמלי של הרכב, ובצד הריק, מעבירים RCA, כשזה מגיע למגבר, גם רצוי שכבלים יגיעו משני צדדים שונים, ולא יחוברו בינהם. אם אצלך ככה, הכל צריך להיות תקין.

פורסם

אני אישית הייתי מאגד אותו ולא משאיר אותו מפוזר ככה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

כל הכבוד בשביל התקנה ראשונה יצא מעולה והכי חשוב שאתה מרוצה,ככה תוכל להנות יותר מהמערכת מאשר שמישהוא יתקין לך.

אני תמיד העדפתי לקנות כבלים בנפרד ולא בקיט.

אבל הקיט עשה ויעשה את העבודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עדכון נוסף: דבר ראשון אני רוצה להודות לכל המגיבים על הפירגון והעזרה, נראה לי שהצלחתי לפתור את הבעיה:) שיחקתי קצת עם החיתוכים של המגבר ועם הגיין ועכשיו זה נשמע יותר טוב. כנראה שהנמכתי יותר מדי את הרמקולים האחוריים, ומשום שהקידמיים הם קואקסיאליים ברגע שאני יושב ברכב זה חוסם חלק מהצלילים שמגיעים מהרמקול השמאלי, כך שאם האחורי חלש מדי זה נותן הרגשה כאילו כל הסאונד מגיע מצד ימין.

בקשר לשאלה של הכבל מתח רציתי להסביר כי לדעתי לא ניסחתי אותה נכון. בתמונה הכבל שמסומן באדום הוא הכבל מתח , רואים שם כבל של רמקול, את הREMOTE ואת המתח לא מופיע שם כבל RCA. (חשבתי שאולי הבידוד השחור שעל הכבל מתח קצת מטעה) בכל מקרה השאלה היא אם זה בסדר להעביר אותו כך מתחת למושב האחורי.

פורסם

בסדר להעביר אותו בכל מסלול..בתנאי שהוא מבודד היטב ומוגן מפני כל פגיעה אפשרית בכבל..

אצלי למשל הכל עובר מתחת למושב האחורי..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

החלטתי שיש לי כמה דברים לשפר בהתקנה :הוספתי סופיות לכל הכבלים שהולכים למגבר, והוספתי צינור משורשר להגנה על כבל המתח . מה אתם אומרים?

CIMG0500.jpg

CIMG0502.jpg

פורסם

כל הכבוד! התקנה ברמה גבוה מאוד!!! מהפיוז ועד לסופיות הכל נראה מעולה!!!

ואם בידדת את הכבל זה מעולה כל הכבוד לך..

עכשיו אתה תהנה הרבה יותר מהמערכת שלך!! וכל דבר שקורה אתה יודע לסדר..

כל הכבוד!!! :wink:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאחר ההתקנה , המשכתי לחפש לשדרג ולשפר את מה שעשיתי . הנה כמה תמונות מה שידרוגים האחרונים שבוצעו. כמובן תגובות מתקבלות בברכה:).

CIMG0972.jpg

DSC00035.jpg

DSC00036.jpg

DSC00037.jpg

CIMG0987.jpg

CIMG0988.jpg

CIMG0986.jpg

• תוכן חדש...