Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי קאיה פרייד .

הפלאג המופיע בספר הוא: BPR5ES-11.

מה שהרכיבו בטיפול שעבר או במוסך המקורי הוא : BPR6ES.

השאלה האם זה קריטי? ומה חשיבות ההתאמה של ה GAP(מרווח האלקטרודה)?

בנוסף אם יונדאי מחייבים אותי על שמן מנוע 15W40 ברמה מינימלית של SJ ואני שם שמן עם רמה של SF... האם עלול להגרם נזק?

פורסם

בקשר לפלאגים למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג את הפלאג המדובר ב-NGK וגם לא בדנסו. אני במוסך שלי עובד עם דנסו בעיקר, היבואן אמר לי שאין בעיה לעבוד עם הפלאג במקום השני (W20EPR-U במקום W16EPR-U11 שזה מקביל למה שנאמר ב-NGK).

בשמן אל תשחק ומומלץ אפילו להביא רמה גבוהה יותר ממה שנאמר לך ביונדאי ואפילו גם מומלץ על חצי סינטטי כי מה שנאמר לך זה שמן מינרלי. שמן טוב ואיכותי ישמור לך על המנוע.

אני ממליץ לך לחשוב אפילו על SM או SL שההבדל במחירים הוא זניח.

שמן פחות איכות ישרף יותא מהר יפגע במערכות ההידראוליות של השסתומים ואחרי שימוש ממושך יביא לנזקים בלתי הפיכים, שחיקה מוגברת במנוע ייצר לך בוצה בשמן ובסוף יגרום ללחץ שמן נמוך.

פורסם

שלום רב

ההבדל בין שני הפלגים הוא תאומי האחד ( -11) מרווח אלקטרודה 0.11והשני המרווח 0.8

מתח הפריצה שדרוש לפלג עים המרווח הגדול הוא גבוה בהרבה מהדרוש עים פלג עים מרווח קטן

(אתה יכול על הדרך לשים גלגל אחד באותו קטן יותר המשאר חוץ מקפיצה קטנה בזמן נסיעה לא תרגיש כלום - סתם בדיחה )

בברכה זיסו יוסי

פורסם
בקשר לפלאגים למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג את הפלאג המדובר ב-NGK וגם לא בדנסו. אני במוסך שלי עובד עם דנסו בעיקר, היבואן אמר לי שאין בעיה לעבוד עם הפלאג במקום השני (W20EPR-U במקום W16EPR-U11 שזה מקביל למה שנאמר ב-NGK).

בשמן אל תשחק ומומלץ אפילו להביא רמה גבוהה יותר ממה שנאמר לך ביונדאי ואפילו גם מומלץ על חצי סינטטי כי מה שנאמר לך זה שמן מינרלי. שמן טוב ואיכותי ישמור לך על המנוע.

אני ממליץ לך לחשוב אפילו על SM או SL שההבדל במחירים הוא זניח.

שמן פחות איכות ישרף יותא מהר יפגע במערכות ההידראוליות של השסתומים ואחרי שימוש ממושך יביא לנזקים בלתי הפיכים, שחיקה מוגברת במנוע ייצר לך בוצה בשמן ובסוף יגרום ללחץ שמן נמוך.

רציתי לדעת מה ההבדל בין SL לSM? וכמובן מה יותר טוב(באופן כללי, לא על רכב ספציפי).

תודה.

קובי

• תוכן חדש...