Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB QUART Referns VS Morel Hybrid

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מתלבט בין 2 הסטים הוא שמע אצלי את הרפרנס ועל ההיבריד הוא קיבל המון המלצות

רציתי לשמוע ממכם חוות דעת למי ששמע את ההבריד ואת האם בי קווארט איך ההשוואה בניהם?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

התשובה מאוד פשוטה: אין השוואה.

ל MBQUARTים למיניהם יש סאונד "גרמני" שמתאפיין בצליל קר מאוד, ריק ומדוייק. ההייבריד הוא ההפך הגמור מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתור אחד שמותקן אצלו הסט הנ"ל של מורל כבר שנה בערך ולאחר שיצא לי לשמוע קצת את הסט של MB אני יכול להגיד לך שזה שני סטים שההבדלים בינייהם מאוד גדולים.

המורל מאוד נעימים לאוזן (שלי לפחות),הטוויטר מאוד רך ונעים ולא חד בכלל (כמובן בכיוון נכון בהגברה נכונה) אבל לא תמיד מתאים לכל סוגי המוזיקה,לדעתי לרוק ובמיוחד למטאל וכדומה יש כמה טוויטרים יותר טובים.

המיד באסים של המורל מפיקים באס נעים ועמוק אבל לא פאנצ'י מדי כמו למשל הפוקל או ה-MB המדובר.

הטוויטרים של ה-MB לטעמי מאוד חדים למרות שניתן לרסנם עדיין התוצאה לטמעי מאוד חדה מדי.

המיד באסים מאוד טובים לפי דעתי ומפיקים באס טוב ופאנצ'י.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אין בכלל השוואה בין שני הסטים שציינת ובטח לא עם הרפרנס.

ציינת שחברך אהב את הרפרנס שלך.הוא חייב לשמוע את ההיבריד ולהחליט גם אם זה כרוך בלחכות למפגש הבא.

• תוכן חדש...