Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום לקחתי רכב לבדיקה לפני קנייה בפעם הרשונה בחיי ואין לי מושג ירוק מה כל זה אומר...

מצורפים דפי הפלט של הבדיקה.

בנוסף, נאמר לי ע"י המוכר כי הרכב עבר תאונה קלה כשנהג אחר נכנס בו ברוורס בצומת ובבדיקה אמנם התגלתה מתיחת שילדה בפגוש הקדמי ובאחורי ויישור פח. הבודק ציין כי המתיחה של השלדה הייתה "יבשה" כלומר בלי שום חומר נוסף או הלחמות.

האם מכה כזו שהצריכה מתיחה של השלדה היא סיבה לא לקנות את הרכב?

אם לא, בכמה בערך עליי לדרוש שיוריד את המחיר?

בתודה מראש על התגובות!

דף ראשון.pdf

דף שני.pdf

דף שלישי.pdf

פורסם

א. יהיה נחמד אם תאמר לנו איזו מכונית זו וכמה ק"מ עברה

ב. תאונה מאחור הכוללת מכת שילדה ,פגיעה בפח אחורי המחובר לשילדה ז"א לקורות אורך ,ומתיחה של הקורות ,מראה על מכה מאחור לא קלה .

ג. רצפה אחורית נפגעה ולכן תוקנה ,לא פלא הקורות התעוותו ולכן היה צורך ביישור משמעות הפגיעה גבוהה אם כי הבוחן מעדן במילים משום מה .

ד. אני לא הייתי בודק את המכונית בנתניה , נוסע ישר למיבדק הרצליה .

פורסם
איזה רכב זה?

שנה?

יד?

לא נתת שום מידע, הבדיקה עצמה ניראת ממש ממש טוב, אפילו קצת חשוד =]

אני מפספס משהו? איך טוב?

הבוחן סיווג את פגיעת השילדה בליקויים בעלי משמעות גבוהה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
איזה רכב זה?

שנה?

יד?

לא נתת שום מידע, הבדיקה עצמה ניראת ממש ממש טוב, אפילו קצת חשוד =]

נראת טוב?

הרכב עבר תאונה עם מתיחה ויישור קורות אורך.

לפותח השרשור, יש הרבה דגים בים. עבור לרכב אחר.

• תוכן חדש...