Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שמדובר בבעיות חשמל מהתקנות מקומיות ?!

בהחלט משאיר טעם מר ממשהו שאמור להיות קצת יותר מרגש מקניית סלולרי חדש..

אכן. זה היה גם ההימור שלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חידשתם לי, חשבתי יש רק 4 אבל כשאני נכנס לאתר יש משווקים מורשים נוספים.

מה שכן זאת באמת דאגה גדולה כי אני הזמנתי גם קודן וגם מערכת מולטימדיה שתותקן ברדיו מילאנו הידועים לשמצה...

ליבי מלא דאגות.

פורסם
יש 3, חיפה, נצרת ותחזיקו חזק...באקה אל גרביה.

אל תהייה כ"כ בטוח בעצמך

יש גם בצור"ש

מוסך שליין,יש שמה אולם תצוגה ומוסך

פורסם

אתה צריך לדרוש רכב חלופי. את רכשת את הרכב במחיר של יותר מ100 אלף שקל מסוכנות צ'מפיון. הרכב התקלקל וכרגע אתה לא יכול להשתמש בו. אין שום סיבה מוצדקת שאתה לא תקבל מהם תחבורה חלופית(היות והתקלה היא ברכב שכרגע רכשת מהם).

אתה חייב לדרוש רכב חלופי + פיצוי על הימים בהם הרכב נכנס למוסך ונאלצת להשתמש בתחבורה ציבורית/רגליים/אופניים/חברים.

כמובן גם תדרוש פיצוי כגון הרחבת האחריות, טיפולים חינם וכו' וכו'..

מקווה שהסיפור ייגמר על הצד הטוב. בהצלחה.

פורסם

עדכון:

אחרי 4 ימים במוסך בבני ברק(מרביעי בלילה עד ראשון) התקשרו אלי ואמרו לי שהרכב שלי בסדר ואפשר לבוא לקחת ושהבעיה היתה, כביכול, "בחשמל" כי כשהרכב בא מחו"ל "עושים" לו משהו במכס, מה בדיוק? לא הבנתי.

כמובן שלא הסכמתי ותגובתי הייתה שמיניתי עו"ד והטיפול מעכשיו יהיה דרכו. העו"ד שלח מכתב ובייקש פיצוי (הרחבת אחריות דבר ראשון והשאר יקבע לאחר מו"מ) וביקש התחייבות שאם יקרה והאוטו לא יתניע עוד פעם, אני מקבל אוטו חדש או את כספי בחזרה.

המכתב נשלח לסוכנות שקניתי ממנה את הרכב, שיצרו איתי קשר וניסו לשכנע אותי לותר על המכתב ואז כשתגובתי היתה שידברו עם העו"ד שלי ולאחר שדיברו איתו הסכימו להפנות את המכתב למשרדי צ'מפיון המרכזיים.

מחכה לתגובה מהמחלקה המשפטית של צ'מפיון ולא אאסוף את הרכב עד אז.

פורסם

(אני לא אתייחס לעניין עם העו"ד, כי אתה זה ששילמת על הרכב ממיטב כספך וזכותך לבקש מהחברה מה שנראה לך נכון).

אבל תשים לב שרכב זה מוצר טכני שיכול להתקלקל, ולכן יש אחריות של היבואן.

אם הרכב הוא "לימון", מצידי שישלחו אותו לגריטה, אבל לא בטוח שזה באמת המצב.

-

פורסם

תמשיך לעדכן, מישהו יכול להסביר את התרוצים האווילים הללו כמו משחקים אם החשמל ברכב במכס ו אוויר במיכל דלק שהכותב הציג בהתחלה, יש היגיון בדברים?

פורסם

היום קיבלתי את שלי, אין בעיות בינתיים מקווה לטוב, דרך אגב רעש מוזר בלחיצה על הקלאצ' כאשר המנוע עובד ללא קלאצ, יש טיפה נקישות קלות במנוע, כאשר אני לוחץ קלאצ' הם נעלמות, נורמאלי?

פורסם

שאלה נוספת לי, יצא לי היום לנסוע קצת, דבר נוסף ששמתי לב אליו זה "רעש" (כי זה לא רועש אבל שומעים) מכני באת העברת ההילוכים (אם קלאצ' כמובן), כמו קליק כזה שנשמע באת עמידה במקום אם חלון פתוח ומנוע כבוי, בנסיעה לא שמתי לב לדבר.

פורסם

התקררות זאת אופציה לקליקים (מנוע בעת כיבוי)

רכב חדש מהחברה צריך זמן הרצה (השתפשפות )עד שהכל נהיה חלק יותר

עד אז יש קצת רעשים במיוחד מהקלאץ

פורסם

במידה וה"רעש" הוא בזמן העברת הילוכים - אלה הכבלים של ההילוכים.

תקין :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...