Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אבא שלי נולד בגרמניה בשנת 47 אאל"ט, חי שם שלוש שנים, ועלה עם הוריו לארץ.

זה בערך כל מה שאני יודע, בעצם אני יודע גם באיזו עיר הוא נולד שם אבל זהו.

לפי חיפוש שעשיתי באינטרנט יש סיכוי שאני זכאי לקבלת אזרחות גרמנית, אבל כדי להגיש בקשה צריך מסמכים שונים.

עכשיו הבעיה מתחילה, כי אין לי שום מסמך שאני יודע עליו שיכול לקשור את אבי לגרמניה.

האם אני יכול להשיג מאיפהשהו מסמכים רלוונטיים (שגרירות, ממשלת גרמניה, אנערף)? אם כן, איך אני עושה זאת?

תודה רבה :)

פורסם

תתחיל מפה: http://www.tel-aviv.diplo.de/Vertretung/telaviv/he/02/Oeffnungszeiten/Oeffnungszeiten.html

האנשים שם מאוד נחמדים ומסבירי פנים, ומרבית הסיכויים הם שהם יוכלו להדריך אותך בעניין.

מעבר לכך, יש לא מעט עורכי דין מומחים בתחום שיוכלו לסייע לך בכל ההליך תמורת עמלה כלשהי. לא הייתי פוסל גם את האפשרות הזאת.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לציין שאם יש לך איזה שמץ בסיס כל שהוא לקבלת דרכון גרמני, זה רק בתנאי שלאביך יש כזה דרכון.

במידה ואביך זכאי לדרכון אבל מעולם לא טרח להוציא אותו, אין לך כל סיכוי להוציא כזה דרכון עד שהוא לא יוציא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת שהמידע בשרשור הזה מבורך,אני גם מתחבט באותו עניין כרגע,גם אבא שלי יליד גרמניה (48),גם הוא עלה לארץ בתור ילד, גם אני רוצה דרכו להוציא דרכון גרמני (למטרות עסקים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, יש לאביך דרכון?

במידה וכן - גם אתה זכאי לאזרחות גרמנית.

אין כמו אזרחות גרמנית... :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האמת שהמידע בשרשור הזה מבורך,אני גם מתחבט באותו עניין כרגע,גם אבא שלי יליד גרמניה (48),גם הוא עלה לארץ בתור ילד, גם אני רוצה דרכו להוציא דרכון גרמני (למטרות עסקים).

לאביך עצמו יש דרכון או תעודת זהות גרמנית?

עריכה: עכשיו שמתי לב שגם RS שאל את זה :S

פורסם
כיום אני חושב שאחת הדרישות היא לדעת גרמנית.

לפחות בתקופה שבה אני קיבלתי את האזרחות (לפני כ-6 שנים), התנאי הזה ממש לא היה קיים.

שמתם לב איך פתאום כל הייקים של הפורום הפציעו בשרשור הזה? :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא,אין לאבי כרגע תעודת זהות\דרכון ישראלי,הוא אמור להתחיל איסוף מסמכים לצורך הגשתם לידי עורך דין שמטפל בעניינים האלה.

ברגע שהוא יסיים את ההליך אני אוכל להתחיל את שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...