Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף מגבר נוסף לרכב ונאמר לי שמאחר וצריך לפצל את כבלי המתח מהמצבר וכבל הרימוט יש צורך בממסרים.

השאלה שלי היא איזה ממסרים אני צריך? מה לבקש בחנות האלקטרוניקה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מה הכוונה במפצל מתח ייעודי?

אתה בטוח שאם אני אפצל ללא ממסרים לא יגרם נזק?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אם אתה רוצה להוסיף עוד מגבר ואתה לא רוצה לסלול עוד כבל מתח,תקנה מפצל עם פיוז.

אתה לא צריך שום ריליי.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

שלום לירן

לא אין צורך במימסרים.כבל הרימוט מוביל בסך הכול 0. משהו אמפר שזה כלום,בסך הכל פיקוד שהמערכת נדלקה ואז המגברים נדלקים.

ובקשר לכבל מתח, גם לא צריך או שתריץ כבל חדש מהמצבר או שתפצל את ההכבל הנוכחי, אם הכבל מספיק עבה בשביל שני המגברים.

מקווה שעזרתי נירן

פורסם

לדעתי האפשרות המועדפת עליי זה להעביר לכל מגבר כבל מתח משלו,ככה בעת בעייה (שריפת פיוז) תוכל לדעת בדיוק מאיזה מגבר מגיעה הבעייה.

מה שיהיה קצת יותר קשה בכבל מפוצל.

-בכל מקרה אם תרצה לפצל כבל אחד תדע שתצטרך להעביר כבל אחד עבה ומאותו לפצל לשניים באמצעות מפצל ייעודי למטרה הזאת ובשום פנים לא ב"עבודה ערבית" (כלומר,סתם איזולירבנד).

בקשר לרימוט לא צריך ריליי..פשוט תריץ כבל אחד עד הבגז' ושמה תפצל לשניים (בצורת Y) ואחד לכל מגבר.

כי בסה"כ מה שעובר שם כל כך חלש שלא יודע אם ניתן לקרוא לזה "מתח" :wink:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה, כנראה שבאמת לא צריך ממסר.

יוסי, מדובר בסך הכל על שני מגברים.

פורסם

יש לך מגבר אחד. ואתה רוצה להוסיף עוד אחד. תתחדש.

את הכבל + הקיים. עם הוא מספיק עבה להחזיק את 2 המגברים אתה יוכל לפצל.

אם לשניהם יש פיוז מובנה. לא חייבים פיוז לפני כל אחד מהם. אחרי הפיצול.

אם לאחד מהם אין. תתקין פיוז הגנה אחרי הפיצול למגבר שללא הפיוז.

לגבי הרימוט.

אם יש לך רק 2 מגברים וללא מאוורים וצרכנים נוספים.

תכניס את הרימוט למגבר הראשון וממנו תוציא כבל למגבר השני.

אם יש לך יותר משני מגברים. או מגבר + מאוורר או יותר אתה חיייב רילי לכבל רימוט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איש הסאונד, לפי מה שאתה טוען מיותר להרכיב פיוז ליד יציאת כבל ה+ מהמצבר במגברים בהם קיים פיוז מובנה?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

לא. !!!!!

פיוז ליד המצבר חייב להיות תמיד. אבל תמיד!

הפיוז הזה לא מגן על המגבר. הוא מגן על הכבל מקצר לגוף הרכב ושריפה.

הפיוז אחרי הפיצול מיועד להגן על המגברים.

אבל עם למגבר פיוז מובנה, אין בעיה. במקרה ולמגבר אין פיוז פנימי, חייבים להתקין פיוז חיצוני לפני המגבר, אחרי הפיצול.

בכל מקרה. אני חוזר שוב.

חייבים תמיד אבל תמיד. להתקין פיוז צמוד למצבר. להגן על הכבל + שהולך למגברים מאחורה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...