Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג אחורי - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, בקרוב הנשיא יאלץ ליזרוק את הצמיג האחורי של הבננה עקב..וואלה עקב זה שהוא מתחיל להחליק בכל שניה...מילא את תפקידו...יש לו עוד קצת..ולכן אני מתחיל לרחרח בשטח..

אז ככה...עד כה היה על הבננה (בנדיט 1200) D207 של דאנלופ 180/55/17

ובכן, הנשיא רוכב רק סופי שבוע....פה ושם אוהב להוריד את האופנוע (שיתן הרגשת ביטחון)..בעיקר תיור, ולא נוסע (לרוב) כשרטוב.....

יש המלצות, מחירים, אולי להישאר עם מה שמוכר עד עכשיו?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חפש משהוא כזה שחור, עגול ומגומי.... לדעתי יתאים!

טוב נו.... אתה משוכנע לגבי הבלאי? זה שהוא "מחליק" אומר, בעיקר... שהוא מחליק, ועדין לא מחייב שהוא בסוף דרכו. כביש, לחץ אויר, יד נמרצת, קליפת בננה...

מה לגבי הקדמי? לא שזה סוף העולם שני סוגים שונים מקדימה ומאחורה, בודאי לא בסוג הרכיבה שאתה עושה.

צמיג לא רע לשימוש שלך הוא MeZ4 של מצלררררר. יקר יחסית - תמכור דלת מהדמיו. :idea:

פורסם

טוב נו.... אתה משוכנע לגבי הבלאי? זה שהוא "מחליק" אומר, בעיקר... שהוא מחליק, ועדין לא מחייב שהוא בסוף דרכו. כביש, לחץ אויר, יד נמרצת, קליפת בננה...

מה לגבי הקדמי? לא שזה סוף העולם שני סוגים שונים מקדימה ומאחורה, בודאי לא בסוג הרכיבה שאתה עושה.

צמיג לא רע לשימוש שלך הוא MeZ4 של מצלררררר. יקר יחסית - תמכור דלת מהדמיו. :idea:

הוא מחליק לאחרונה...ובלי קשר, יש לי בו בריחת אויר שחוזרת על עצמה (או פנצ'ר קטן קטן או ונטיל סורר)...שתי חוות דעת שקיבלתי טענו.שבמצב של הצמיג אין טעם להתחיל לתקן אותו , ועדיף לימשוך אותו ולישמור על הלחץ עד לקניית חדש...

הקידמי גם הוא D207 ...הקידמי ניראה תקין ומרגיש תקין.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הוא מחליק לאחרונה...ובלי קשר, יש לי בו בריחת אויר שחוזרת על עצמה (או פנצ'ר קטן קטן או ונטיל סורר)...שתי חוות דעת שקיבלתי טענו.שבמצב של הצמיג אין טעם להתחיל לתקן אותו , ועדיף לימשוך אותו ולישמור על הלחץ עד לקניית חדש...

הקידמי גם הוא D207 ...הקידמי ניראה תקין ומרגיש תקין.

כדי שנוכל לעזור, פרט קצת את הרגלי הרכיבה,

הבנתי שלא ביום יום אבל מה עם גשם/קור/כסח/רגוע/השכבות/קו ישר

פרט...

לגבי ה207 - אני מאמין שיש לך צמיג ישן לפחות בן 3 (אבל יכול להיות שאני תועה/תבדוק)

לכן גם אני לא היתי מהסס להחליף, ובמיוחד את הקידמי.

חוץ מזה כרגע שמתי לב למידות הצמיג - אתה בטוח שהצמיג שלך הוא לא 207RR ?

שזה צמיג אחר מה207

אופס, בעיות הבנת הנקרא של R

כן צינת, מזל שניתן לערוך... :p

פורסם
ובכן, בקרוב הנשיא יאלץ ליזרוק את הצמיג האחורי של הבננה עקב..וואלה עקב זה שהוא מתחיל להחליק בכל שניה...מילא את תפקידו...יש לו עוד קצת..ולכן אני מתחיל לרחרח בשטח..

אז ככה...עד כה היה על הבננה (בנדיט 1200) D207 של דאנלופ 180/55/17

ובכן, הנשיא רוכב רק סופי שבוע....פה ושם אוהב להוריד את האופנוע (שיתן הרגשת ביטחון)..בעיקר תיור, ולא נוסע (לרוב) כשרטוב.....

יש המלצות, מחירים, אולי להישאר עם מה שמוכר עד עכשיו?

לעינין,המצלר מצוינים, ה208 של דלופ גם יתן לך תמורה לכספך (למרות שאני לא מעודכן למחירי הארץ) צמיג ALL AROUND שיתן לך אחיזה טובה.

אם אתה לא נוגע באופנוע כשרטוב וקר ניתן ללכת על צמיגים עוד יותר חלקלקים :twisted:

פורסם

לא רוכב בגשם ולא כסאח.

רכיבות במהירויות גבוהות, השכבות אבל לא בכבישים טכנים, וכן...קו ישר בהחלט :lol:

בנוגע למיספרים תאריכים ואותיות של הצמיגים..מחר תקבלו את כל הפרטים למה עכשיו חושך..הבננה ישנה ומכוסה.

פורסם

אז אולי תרד למטה עם עששית? אבל בל תשכח את המצנפת... שלא תצטנן!

בנוגע למיספרים תאריכים ואותיות של הצמיגים..מחר תקבלו את כל הפרטים למה עכשיו חושך..הבננה ישנה ומכוסה.

פורסם

מצלר הפסיקו לייצר אותו .

יתכן ומחירו ירד בשל ההחדרה של הדגם החדש שלהם..

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
מצלר הפסיקו לייצר אותו .

ממממ...נקודה טובה...לקחתי לתשומת ליבי :mm_yeah:

ד"א..מקומות מומלצים לרכישת הצמיגים יש ..או שבכללי כולם אותו מחיר?

מחר..אני יעדכן תאריכים ודגם מדוייק של הצמיגים הנוכחיים.

(הנשיא לא בטוח..אבל פעם בעבודת השחיתות שלו הציעו צמיגים לעובדי החברה בהנחה משמעותית, אחרי החג יברר אם זה עדיין רלוונטי ואם זה כולל גם צמיגים של אופנעים)

פורסם

השמועות בדבר הפסקת יצורו של ה-ME Z4 לא נכונות, הצמיג עדיין מיוצר. מעבר לזה, פעם אחרונה שבדקתי אופנועית הביאו סטוק מכובד ארצה, ולא היו להם שום כוונות לחסל את המלאי.

מצלר הפסיקו לייצר אותו .

פורסם

הורכב על ה 954 ליצירת קטגורית SST .

צמיג מעולה על אופנוע מעולה...

8)

Take a Walk on the Mild Side

פורסם
השמועות בדבר הפסקת יצורו של ה-ME Z4 לא נכונות, הצמיג עדיין מיוצר. מעבר לזה, פעם אחרונה שבדקתי אופנועית הביאו סטוק מכובד ארצה, ולא היו להם שום כוונות לחסל את המלאי.

מצלר הפסיקו לייצר אותו .

לא מדובר על שמועות אלא על ידיעה מאחד הירחונים היותר מכובדים בתבל...

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
מצלר הפסיקו לייצר אותו .

האמת אני מכיר רק את M1, ולהם התכוונתי.

ישנו בחתך שהנשיא ציין עולים :

Metzeler M-1 180/55ZR-17 Rear -114$

קדמי בסביבות ה70$ תלוי במידה.

דנלופ באותו מחיר.

ולמישלין יש את H2 לרכיבה קצת יותר הגרסיבית

כמובן שגם את הפירלי דיבלו אתה צריך לקחת בחשבון.

לדעתי עם דרישות שלך מהצמיגים - אתה יכול ללכת על כל אחד מהצמיגים שהשיקול הוא המחיר, מכיוון שאתה לא יודע איזה צמיג אתה אוהב או איזה צמיג יתנהג יותר טוב תחת הבננה.

לאחר הניסיון יהיה לך יותר מושג מה אתה אוהב, בכל מקרה כל אחד מהצמיגים שהמלצתי לך, יתנו לך אחיזה מצוינת שבטח תראה לך כשיפור משמעותי.

הבדלי החתח בין הצמיגים ישפיעו על התנהגות האופנוע בפניות אך לא ניתן לדעת לפני שמנסים 8)

פורסם

תשלח אותם לברר עם היצרן, נכונה להם הפתעה. גם מלל באנגלית יכול להיות שגוי.

מצלר הפסיקו לייצר אותו .

פורסם
תשלח אותם לברר עם היצרן, נכונה להם הפתעה. גם מלל באנגלית יכול להיות שגוי.

מצלר הפסיקו לייצר אותו .

יש הבדל בין הפסקת יצור להפסקה במכירה, היצור של M4 הופסק אך המחסנים עדין מלאים.

הצמיג עדין נמכר בכל העולם, ובמקביל התחילו להפיץ את הדגם המחליף שלאחר שקראתי לא מעט עליו , אולי גם הוא שווה ניסיון, נראה שיתאים לצרכי הנשיא.

Excellent wet performance with solid contact feeling for outstanding traction and easy handling characteristics. "Fine Carbon Matrix" compound: best dry grip in the segment, engineered to exploit the performance offered by modern bikes, but still delivering a long mileage. Specifically developed contour for confidence-inspiring overall riding feeling friendly feedback on all bikes. Ride at your best or simply at ease with high safety margins and great comfort.

Z6.jpg

• תוכן חדש...