Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי ZX שנת 95.

ברכב קיימת אזעקה אבל היא מנוטרלת כרגע מכיוון שאין ברשותי את השלטים שלה. רציתי לשאול אם יש אפשרות להתאים לה שלט אוניברסלי אם קיים דבר כזה ואם כן כמה זה עולה?

נ.ב האם אפשר לחבר את האזעקה למערכת נעילה מרכזית במידה והיא (האזעקה) תעבוד?

תודה רבה לעוזרים.

דניאל.

פורסם

אפשר להתאים שלטים,לא זוכר בדיוק את העלות. גם את הנעילה אפשר לחבר לאזעקה.

בנוסף אפשר גם להוסיף מנגנון לסגירת החלונות החשמליים בזמן הנעילה.

לגבי מחירים תברר בסדנאות שעוסקות בנושא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אופס,לא שמתי לב שאין לך אף שלט. אם ככה אני לא יודע לענות לך,הכי פשוט תברר במקומות שמתעסקים עם זה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש לי את האזעקה המקורית של הרכב - של סיטרואן. יש לך מושג אם זה עולה עוד כסף חוץ מהקנייה של השלט עצמו? אפשר לסנכרן את זה לבד בבית?

תודה רבה על התגובות =]

דניאל.

פורסם

אין לך אזעקה מקורית יש לך במקרה הטוב אזעקה שהותקנה אצל היבואן. ברכבים האלה בשנתונים האלה התקינו אזעקות של "קוברה" או של "GT". שלטים של קוברה תוכל להשיג אבל אני לא חושב שיהיה שווה לך. שלטים של GT יהיה לך קצת קשה להשיג. מה שאני מציע לך זה להחליף אזעקה. לא ישתלם לך כלכלית לשכפל 2 שלטים על אזעקה ישנה שאתה לא יודע מה מצבה.

פורסם

זה מוזר מה שאתה אומר כי האזעקה מופיעה בספר רכב של סיטרואן. יש הסבר? S:

ולמה לא יהיה שווה? כמה זה יעלה בערך? היום בדקתי את האזעקה, הפעלתי אותה (עם המפתח הקטן)והיא עובדת.

• תוכן חדש...