Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לבצע העברת בעלות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אבא שלי רוצה להביא לי את הרכב שלו לי ולקנות לעצמו חדש , השאלה שלי ושלו , איך אנחנו עושים זאת ?

איך מעבירים בעלות ? לאן הולכים ? מה עושים ? מה התהליך ?

תודה רבה.

יום טוב.

פורסם

בדואר כמו כל מכירת רכב. אבל אם אין לו בעיה שיהיו על שמו 2 רכבים, אולי כדאי שזה ישאר על שמו כדי שלא תפסיד יד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אתה לוקח תעודת זהות שלך, אבא שלך לוקח תעודת זהות שלו ואת רשיון הרכב. לוקחים גם 194 ש"ח והולכים לדואר.

את כל השאר יעשה הפקיד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

או קיי ,הבנתי .

ואבא שלי לא יכול להחזיק 2 רכבים על שמו ואנחנו יד ראשונה ברכב כך שאהיה יד שנייה וזה לא כך נורא .

שוב , תודה .

יום טוב.

נ.ב

משרד הרישוי לא קשור לעניין אכשהו ?

פורסם

נ.ב

ממש לא, תעודת זהות שלך ושל אבא שלך, רשיון רכב ו194 ש"ח.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

קשור ועוד איך קשור, הוא זה שקבע שהעברת בעלות תתבצע בדואר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה אמור לחכות למשרד הרישוי שישלח לך בדואר רישיון רכב על שמך. הם יעשו זאת כשיתקרב מועד הרישוי השנתי של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה לא ניגש בכלל למשרד הרישוי, רק לדואר.

אני אחזור במילים אחרות, כדי שיהיה ברור - אין לך מה לחפש במשרד הרישוי.

או במילים אחרות - אל תחפש אותם, הם כבר יחפשו אותך וישלחו לך הביתה את מה שתצטרך מתי שתצטרך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בוקי צודק. אני מבין שאתה בן 17 - העברת בעלות לקטין תעשה במשרד הרישוי בלבד.

לפני שאתם הולכים למשרד הרישוי ועומדים בתור של 300 איש, תנסו קודם לכן בדואר. היו מקרים שקטינים כתבו בפורום שהם בכל זאת העבירו בעלות בדואר.

אם הצלחתם, רק חסכתם זמן ועצבים.

.

.

• תוכן חדש...