Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 323 שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

יש לי שאלה היום הגעתי לבית מעבודה ולקראת הבית שמעתי רעש מה מנוע כמו של מנוע דיזל בתורים של מעל 2500 3000

וגם מדד חום המנוע על ל3/4 בזמן האחרון אני מוסיף כל שבועיים בערך חצי ליטר מים

מה זה יכול להיות כמה עלות תיקון

תודה לכם על עזרה

פורסם

יכול להיות שנכנס לך אוויר למנוע ,דרך סעפת היניקה ,שלא אטומה מספיק[דבר שמסביר את עליית הטורים],דבר זה גורם לתערובת דלה אשר יוצרת דטונציה,ויוצרת רעש של מנוע דיזל,וגם טמפרטורת המנוע עולה.

בשורה התחתונה חפש דליפת וואקום.

פורסם
יכול להיות שנכנס לך אוויר למנוע ,דרך סעפת היניקה ,שלא אטומה מספיק[דבר שמסביר את עליית הטורים],דבר זה גורם לתערובת דלה אשר יוצרת דטונציה,ויוצרת רעש של מנוע דיזל,וגם טמפרטורת המנוע עולה.

בשורה התחתונה חפש דליפת וואקום.

סליחה שאולי לא הסברתי נכון כאשר אני נותן תורים עם הדוושה של הגז מעל 2500 אז שומעים את הרעש

פורסם

האם כשאתה נותן גז,המים במיכל ההתפשטות מבעבעים,

אם אתה משאיר את המנוע לעבוד בסרק זמן ארוך ומתחת ליציאת הגזים באגזוז יש שלולית מים,אז נכנס מים לתאי השריפה.

מים בתאי השריפה =פחות נפח שריפה ומכאן רעש הדיזל.

פורסם

בקיצור קפוץ למוסך יכול להיות הרבה כיוונים .

נזילה . ראש מנוע . אולי וויברציה של אחת חלקי המנוע .

אולי הוונטה לא נכנסת לפעולה . אולי ...

עדיף לקפוץ למוסך מאשר להחליף מנוע .

• תוכן חדש...