Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי טויוטה יאריס SOL בת חודשיים בלבד חדשה מהניילונים בצבע כסוף מטאלי.היום בבוקר כשבאתי לנסוע בה,ראיתי בקטע המתכת בין ידית הפתיחה של דלת הנהג לחלון שהצבע פשוט התקלף לגמרי מעבר ללכה עד למתכת עצמה.הקילוף הוא ב2 מקומות במרווח של חצי סנטימטר אחד מהשני..זה נראה כאילו הצבע פשוט נאכל,עד למתכת של הרכב.

יש לציין שביצעתי ווקס לרכב בעצמי,באופן ידני,עם ספוג עדין לווקס לפי ההוראות פה בפורום (מדריך לשמירה על צבע הרכב בפנאטיות..)לפני 3 שבועות באמצעות Dupont teflon car wax,ואני דואג בפנאטיות להסיר כל "מזכרת" שציפור מחליטה להשאיר לי על הרכב באמצעות מגבונים לחים שיש לי בתא הכפפות.

כמו כן,ראיתי את הרכב 3 ימים לפני שראיתי את הכתמים.לא נראה שום נזק באזור המדובר.

אני שולל אפשרות של שריטה או דפיקה כי האזור עצמו לא "מקומט" וחוץ מ2 הכתמים האכולים הללו לא נראית שום שריטה באמצעות מפתח או אמצעי אחר,והדלת בשאר המקומות חלקה לגמרי וללא שריטות בכלל,חדשה לגמרי.

אני חונה במקום מרכזי ליד המעונות שלי מול שומרים שמתחלפים ברוטציה ויודעים שזה הרכב שלי ומכירים אותי.אף אחד מהם לא ראה אדם שניגש אליי לרכב וניסה לפרוץ כך שאני שולל חבלה.

האם מישהו יכול לתת עצה מה לעשות או שמע על מקרים דומים בטויוטה?דיברתי עם המוסך המורשה של טויוטה בחדרה שקניתי בו את הרכב,ונאמר לי לגשת לבדיקה ע"י צבעי.אבל כואב לי בעיניים לראות איך פתאום OUT OF THE BLUE צבע חדש של רכב נאכל במהירות כזו תוך חודשיים ב2 מקומות בדלת שנעשה עליה ווקס לפני 3 שבועות!החשש שלי הוא שהם יחליטו פתאום שזה מלשלשת של ציפורים ולך תמצא את היונה.. :twisted:

לעזרתכם אודה

מתן.

פורסם

יכול להיות שהיה פגם בצבע בזמן תהליך הייצור.

תחזור למוסך טויוטה לבדיקה, לפי מיטב זכרוני שאנחנו רכשנו טויוטה קורולה ב2003 חדשה מהניילונים, נתנו לנו 6 שנים אחריות על הצבע.

סביר להניח שגם היום זה קיים במכוניות החדשות (אחריות ל6 שנים על הצבע).

גש למוסך טויוטה שלך לבדיקה ותעמוד על זה שיתקנו לך את זה ע"ח האחריות.

• תוכן חדש...