Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט - עג'מי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא המלצתי על סרט טוב , בעצם אף פעם לא המלצתי על סרט כלשהו אבל תמיד יש פעם ראשונה.

רציתי להמליץ על "עג'מי" סרט טוב שיצא לפני חודש לקולנוע.

סרט עשוי טוב ומחולק ל-5 פרקים שכל פרק מתחבר לפרק האחר וביחד משלים את הסיפור.

אני לא אספר על הסרט כי את זה אתם תצטרכו לראות לבד, אבל הסרט פשוט עשוי ומבויים היטב.

סרט שגרף 5 פרסים בתוכם הסרט הטוב של 2009.

ממליץ מאוד לראות את הסרט.

פורסם

לכו תבינו את הישראלים - מחרימים את תורכיה, אבל ממליצים בפורום על סרט שאחד משני הבמאים שלו פלסטיני.

אינני יודע אם הסרט טוב או רע כי אינני מתכוון לממן מכיסי יוצר פלסטיני, ועוד יותר אינני מבין למה סרט שבשפה הערבית צריך לייצג אותנו באוסקר. זו כבר שנה שלישית ברציפות שהשופטים של פרסי אופיר שולחים לשם סרט "ערבי". לא אתפלא אם לאור המגמה לפחות חצי מהסרטים ישעשו פה בשנה הקרובים יהיו ערבים - בשפה הערבית כמו עג'מי, או תעמולה ערבית סטייל ואלס עם בשיר, או רק שהבמאי פלסטיני, הרי בלי משהו מזה אי אפשר לזכות.

פורסם

לא אהבתי את הסרט, עלילה לא מובנת ובעיקר הציק קטע שזה יותר ערבית מעברית .

אני אישית לא אהבתי את הסרט הזה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

צריכים בתור קונטרה להוציא סרט בשם "נתניה" שרובו ברוסית וחלקו בצרפתית.

לגבי עג'מי, יש לי פשוט סלידה מסרטים שזכו במשהו הפסטיבל קאן, ולכן אין לי עניין לראות אותו.

נ.ב. מישהו מהעבודה שלי שיחק בסרט הנ"ל, לא מצליח להיזכר מי זה בדיוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם ממליץ , סרט טוב סוחף אותך מהדקה הראשונה עד לאחרונה.

דרך אגב הסרט מאוד מצחיק מלבד הקטעים העצובים שיש בו.

לאבא של השחקן הראשי יש במציאות קונדטוריה בשם "בא לי בורקס" ביפו ואני נוהג לקנות משם בורקס לפחות 10 שנים (אחלה בורקס פיצה) ויצא לי לא מעט פעמים לראות שם את השחקן הראשי עובד.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...