Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני מאוד אשמח לקבל המלצה על כמה מודלים של מכונית שיהיו מאוד חסכוניות.

זה מאוד חשוב לי, ואני מדי פעם עושה נסיעות כרמיאל תל אביב אז שתהיה שמישה לעניין.

אני בדרך מעדיף אותו שהמחירון שלו פחות אבל מושקע ושמור ושיפגע בטווח המחירים האלה.

תודה תודה!!!!

פורסם

פיאט פונטו / סיטרואן סקסו (רצוי מנוע 1400)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפני כחצי שני קניתי פיג'ו 306 1.4 ואני יכול להגיד שאני ממש מרוצה מהרכב.

אחרי יישור קו לא ממש רציני שעשיתי הרכב באמת משרת אותי כמו שצריך. מה שאני חיפשתי זה רכב עם שנתון יחסית גבוה למחיר (שנת 2000 נכנס בתקציב שלך), חסכוני יחסית, ידני ונוח. מנוע 1.4 לא הדבר הכי חזק בעולם אבל אפשר להסתדר איתו גם עם מזגן כשרוב הנסיעות הן לא עם 5 אנשים ברכב (יש גם 1.6 אבל קשה למצוא ידניות משנים גבוהות מה גם שהמחיר עולה קצת).

מה שכן, מומלץ בכל מקרה לחפש כמה שיותר כדי למצוא רכב שמור כי בסופו של דבר האמינות נגזרת בעיקר מזה.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...