Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת.

לפני כשנה עשיתי תאונה עם רכבי, במטרה להיזיל עלויות רכשתי אותו רכב (ניסאן סאני) רק שהמנוע שלו היה גמור, רכשתי אותו ב-2500 ש"ח. כרגע הוא חונה אצלי בחנייה משותפת של הבניין.

הרכב חונה בחניה שאף אחד לא משתמש בא, וחוץ מזה יש עוד 2 חניות ריקות.

בבוקר שכן שהוא חבר טוב דיווח לי שהשכנים רוצים להחתים את 2 הבניינים המשותפים במטרה להתלונן עלי.

אל תשאלו אבל 70% מהשכנים אני לא מכיר למרות שאני גר שם 11 שנים, פשוט הם ממש ממש קרים, עד כדי שאני בכלל לא יודע באיזה קומה כל אחד מהם גר.

מה יכול להגרם לי כתוצאה מהתלונה?

פורסם

אני משאר שאתה יכול לקבל קנס מהעיריה + דרישה לפנות מיד .

אתה יכול לנסות לאתר את מפיץ העצומה ולנסות לדבר איתו , אולי להתחייב לכיסוי טוב , לפינוי במקרה שהחניה תדרש וכו'.

אתה יכול גם לפרק ממנה הכל לפנות אותה ולאחסן את החלקים ( אם יש לך איפה ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הרכב חונה בחניה שאף אחד לא משתמש בא, וחוץ מזה יש עוד 2 חניות ריקות.

1. למה אתה מסביר את זה לנו? תגיד את זה לשכן שרוצה להחתים.

2. בבניין שלי יש חניה מקורה (יענו עם גג) ויש על השמש וזה מאוד מרגיז שיש רכבים שסתם עומדים בחניה מקורה שנים סתם ככה.

פורסם

שטח חניה ציבורי הוא לא הפקר.

רכבים לחלפים אינם אסתטים, עשוים להיות מפגע בטיחותי לסובבים אותם.

גם אם החניות לא נחוצות, מקומה של הגרוטאה לא במגרש החניה הציבורי.

או שתעביר אותה למקום נידח בחצר פרטית או שתפנה אותה לחלוטין

גם אני לא הייתי מעוניין לראות גאנק בחניה שלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מניח שהם לא אוהבים את הרכב המוזנח שחונה בחניה ללא תזוזה במשך המון זמן.

נסה לעבור דירה דירה ולהסביר להם במה מדובר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה חוצפה אחי עם הרכב חונה בצד ולא מפריע אל תזיז אותו בחיים. הם יכולים להתלונן עד מחר. אצלי היה גם ככה ואף אחד לא העיז להגיד לי משהו חוץ מפרצופים חמוצים

פורסם

אני לא יודע מהיכן אתה בא או מי אתה וכו'.

מה שאני כן יודע, זה שיש חוק במדינה והוא עומד לצד השכנים.

רחוב ציבורי הוא לא שטח אחסנה ולא משנה אם זה מפריע או לא.

זה מספיק שזה מפריע לאנשים בעין.

אני לא מאמין שבעל הרכב שוטף אותו פעם בשבוע נכון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא צריך שום 70% מהדיירים.

כפי שאמרו לך מספיק אדם אחד שיתלונן בעירייה על רכב נטוש.

מה שהעיריה עושה אצלנו הוא להדביק התראה על שמשת המכונית ולשלוח הודאה על כך לבעל הרכב בדואר.

כחודש אח"כ, אם לא תזיז את הרכב ישלחו לך עוד התראה בדואר ולאחר מכן יגררו את האוטו למגרש שלהם.

בתכלס, אם יש מצוקת חניה בשכונה, ניתן בהחלט להבין שגרוטאה שסתם תופסת חניה מפריעה לשכנים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

כמה שזה מוכר לי. רכשתי שני רכבים לחלקים לפני כמה זמן, הם עמדו מספר חודשים בחנייה מתחת לבית.

לאחר כארבעה חודשים שהרכבים עמדו שם, העירייה החליטה לגרור אותם לאחר התראה קצרה ביותר. בדף שקיבלתי היה רשום שיש לי 24 שעות לפנות את הרכבים, לצערי לא הספקתי לפנות אותם והעירייה גררה לי אותם. את הרכב הראשון אני משחרר בימים הקרובים תמורת סכום סמלי, את הרכב השני אני לא יכול לשחרר מכיוון שישנן בעיות עם הבעלים הקודמים לגבי קנסות וכו'.

מזל שהספקתי להוריד את כל החלקים, אחרת הייתי אוכל את עצמי עוד הרבה זמן.

העצה שלי, תחנה את הרכב במקום חנייה אחר. עוד כמה דברים שאני ממליץ לעשות, תוריד מספרים ותכסה את הרכב.

JEP.

פורסם

להוריד מספרים ולכסות את הרכב? הוא רק יגרר יותר מהר, זה הכל.

מחניה משותפת של בנין העיריה אמנם לא יכולה לגרור, ואי אפשר להתלונן בשום מקום, רק לתבוע על הסגת גבול או על שימוש לרעה ברכוש המשותף.

פורסם
להוריד מספרים ולכסות את הרכב? הוא רק יגרר יותר מהר, זה הכל.

מחניה משותפת של בנין העיריה אמנם לא יכולה לגרור, ואי אפשר להתלונן בשום מקום, רק לתבוע על הסגת גבול או על שימוש לרעה ברכוש המשותף.

למה הם לא יכולים לגרור? איך אני יכול לברר את זה במדוייק?

תכלס הרכב לא מפריע לאף אחד. הוא חונה בחנייה הכי צדדיד שיש שאף רכב לא חונה שם.

***כל זה בגלל שכנה, הסיפור הוא שהייתה ממש לייד החניה הזאת גינה מוזנחת 3 מטר על 2, אבא שלי החליט יום אחד לתת לה שיפוץ. (מדובר בחלקה קטנה שאף שכן לא התייחס אליה בעבר) הוא ניקה אותה למטרת "על האש" והשכנה החליטה שהיא רוצה להכנס לשם כל יום עם הכלב שלה, בשביל צרכים אפר לומר. אבא שלי לא הסכים ורב איתה. מפה התגלגל סיפור הנקמה.***

פורסם

אלי

שתהיה בריא!

תקשור את הרכב עם שרשרת יש לך שם גדר ממול וזהו!

ואם יגררו לך אותו אז מה?אנסנו כבר את הרכב פירקנו כל מה שאפשר, רק תן לי לפרק מחשב ABS בישבילי.

ואם יגררו אז אני אדאג לך לרעל עכברים בישביל הכלב ולשכנה :)

לילה טוב.

• תוכן חדש...