Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה עם המגאן החדשה?

LotusElise
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ממש לא.

לפני חצי שנה היא הוצגה (בג'נבה), רק עכשיו היא מתחילה השקה באירופה (למעשה בחודש הבא).

[כמובן בהנחה שהתכוונת לגרסת הספורט כי המגאן הרגילה אכן יצאה כבר לפני כמה חודשים]

אתה יכול לראות גם בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286953

ולגבי אצלנו, בוא ניתן לקרסו צ'אנס. בינתיים הם עומדים להביא את הקליאו החדשה ככה שהם לא התקפלו אחרי טבילת האש הראשונה בתחום הספורט מזה שנים ויש הבטחה להביא גם את המגאן (ולדעתי יעמדו בה, סה"כ אני חושב שהמגאן הצליחה ותצליח באופן יחסי יותר מהקליאו).

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגאן הוצגה בתערוכת פריז 2008.

תאריך מדוייק מתי התחילו למכור אותה,אין לי מושג.

http://www.autoblog.com/2008/10/05/paris-2008-renault-megane-iii/

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה שוב מבלבל, בפריז 2008 הוצגה המגאן אבל לא בגרסת הספורט (אמנם 3 דלתות יפה אבל זאת לא ה-250) והיא כבר מזמן מסתובבת על כבישי אירופה.

גרסת הספורט RS 250 הוצגה במרץ השנה ולכביש היא תעלה רק בחודש הבא (אוראל - אני לא מבין איך ראית את הספורט על הכביש אבל מאחר ואין לך תמונות להראות לנו, אני אניח שאתה טועה :wink:).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה מספר כאלה ברינג. כנראה לצורך בחינתם או משהו דומה (אוראל אולי יוכל להגיב יותר בפירוט).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו נראה מדהים.

יביאו לארץ את הגרסה שתימכר בחו"ל? או שיעשו את הטריק שעשו עם המגאן הקודמת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרסת הספורט RS 250 הוצגה במרץ השנה ולכביש היא תעלה רק בחודש הבא (אוראל - אני לא מבין איך ראית את הספורט על הכביש אבל מאחר ואין לך תמונות להראות לנו, אני אניח שאתה טועה :wink:).

ניר היקר, אלה היו ספורט - לצערי, לא צלמתי.

כנראה שזאת הייתה מעיין השקה מוקדמת... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מתבלבל.

לא דובר על גרסת הספורט

אז תגיד. התחלת בתמונה של גרסת הספורט ואח"כ המשכת לתקן אותי למרות שציינתי "כמובן בהנחה שהתכוונת לגרסת הספורט כי המגאן הרגילה אכן יצאה כבר לפני כמה חודשים".

אוראל, חשבתי שזה היה במסגרת מפגש חברים/מועדון שראיתם שם וזה לא מסתדר כי עוד לא התחילו למכור אבל מסגרת של השקה או משהו כזה, אפשרי בהחלט. ושוב אני אתלונן שאתה לא רציני שלא צילמת :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרסת הספורט RS 250 הוצגה במרץ השנה ולכביש היא תעלה רק בחודש הבא

רק עכשיו הוכרז מחיר של ה250.. המסירות יחלו בינואר.

http://www.worldcarfans.com/109101522445/mgane-renaultsport-250-full-pricing-specs-announced

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה שהמגאן החדשה לא נמכרת בארץ? יש לזה הסבר פשוט מאוד.

בארץ יש אדם שקוראים לו יעקב, יעקב אחראי על יבוא הרכב בארץ, יעקב הוא מנהל של אחד מציי הרכב של חברות הליסינג בארץ.

כשיבואן רוצה ליבא רכב בארץ הרכב חייב לעבור דרך יעקב, ויעקב יסכים ליבא רכב רק תחת התנאים הבאים:

1.הרכב חייב להיות בעל תיבת הילוכים אוטומטית

2.הרכב חייב להיות במרכב סדאן

3.והרכב חייב להימכר לחברתו של יעקב בהנחות ענק גם אם זה על חשבון האיבזור והבטיחות

אם אחד מהתנאים הנל לא מתמלאים אותו רכב יכשל בארץ ולכן 90% שלא יטרחו ליבאו.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...