Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העמדת הרכב לתקופה ארוכה

CH@OS
שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חבריי אוהבי המוטוריקה,

אני אשמח להתייחסות לשאלה של העמדת הרכב לתקופה של כשנה, בעיקבות נסיעה לחו"ל.

הרכב מצויין בחתימה(לא יודע אם זה חשוב). מה הציפיות לנזק לאחר שאחזור לרכב אחרי התקופה הנ"ל?

אני מתכוון לכסות את הרכב, כמו כן לנתק את המצבר.

בתודה,

דוד.:-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד התחברתי לרכב, ביחוד למה שעברנו ביחד. אשמח אם אחזור והוא יחכה לי בחנייה:lol:.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחנה אותו אצל חבר או בן משפחה,שידאג להתניע מידיי פעם ואולי לעשות איתו אפילו סיבובון קטן, ככה תשמור עליו טוב יותר.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ואתה מתכוון לנעול אותו במקום סגור (להשאיר ברחוב למשך שנה ממש לא מומלץ),

לאחר שהעמדת אותו במקום תנפח את הצמיגים ב~10PSI יותר מהמומלץ ע"י היצרן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנסיעות קצרות לחו"ל הייתי נוהג לתת לחבר לעשות סיבוב פעם בשבוע על מנת שלא יתרוקן המצבר.

המצב כיום הוא שהרכב כבר ללא טסט ואני מעדיף שיהיה סטטי לתקופה הנ"ל.

יש סיכוי לבלאי מסוים שאצתרך לטפל בו בבוא היום ?

עריכה:

תודה על ההתייחסות הטכנית דיסקבר, הצמיגים לא חדשים ולכן החלפתם תהיה יותר מראויה כאשר אחזור, אבל בכל זאת אנהג כהמלצתך. אני גר בבנין עם חניות פתוחות, רגילות מאחור, ככה שאני מניח שאתה מתייחס לנזקי אקלים אשר צפויים לפקוד את הרכב?

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גר בבנין עם חניות פתוחות, רגילות מאחור, ככה שאני מניח שאתה מתייחס לנזקי אקלים אשר צפויים לפקוד את הרכב?

פרט לנזקי האקלים יש נזקי ונדליזם, נזקי שכנים שתפסת להם חנייה ונזקי עירייה שגוררת את הרכב.

במידה ומדובר על חנייה פרטית בטאבו השייכת לדירה שלך, סביר להניח שישאר לך רק את נזקי הונדליזם שאנשים עלולים לגרום לרכב שחונה שנה בלי לזוז (וחלקם, בתום לב, עלולים לחשוב כי הוא נטוש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עירייה לא תגרור מחניה משותפת של בניין, גם אם החניה אינה חניה פרטית בטאבו.

עירייות גוררות רק מכוניות, שעומדות ברחוב ללא תזוזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבוי, איפה הראש.. שכחתי מהעניין של הקפאת הרישיונות והטסט כבר פג לו אי שם מלפני חודשיים.

אתייחס לזה במהירות האפשרית. החנייה רשומה בטאבו, מקווה רק לא ליפול לידיים של ילדודס סקרנים.

תודה רבה חברים ! :lol:

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עירייה לא תגרור מחניה משותפת של בניין, גם אם החניה אינה חניה פרטית בטאבו.

עירייות גוררות רק מכוניות, שעומדות ברחוב ללא תזוזה.

במידה והרכב יעמוד במשך שנה שלמה בחנייה משותפת;

1) וועד הבית יכול להחליט על גרירת הרכב.

2) שכנים יכולים להתלונן לעירייה על רכב נטוש אשר מהווה הפרעה לציבור ו/או מחסה למטרדים (חולדות, נחשים וכו') ואז העירייה כן יכולה להתערב בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום בעיה עם השכנים, כבר היו מקרים בעבר והרכב עמד, ללא הפרעה לזולת. החניה בטאבו רשומה על שמנו.

יש לי שאלה נוספת, כרגע מותקן על הרכב מערכת גז והבלון אינו ריק זה יכול לגרום למשהו? האם יש חשש מזה שהמכוניות של השכנים יתעופפו באויר?

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עדיף ללכת לעשות לרכב טסט חדש ולתת אותו לחבר או בן משפחה שיסתובב איתו פעם בשבוע?

יחסוך לך הרבה כאבי ראש.

אני הייתי עושה טסט חדש ונותן אותו לבן משפחה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה היה כזה קל, אני היחידי במשפחה שיש לו רישיון נהיגה, או חובב נהיגה בכללי. :shock:

Night Driver כתב:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך איזה חבר שאתה יכול לסומך עליו? שתוכל לתת לו את הרכב? זה עדיף מאשר להעמיד את הרכב שנה ולך תדע איך הוא יראה אחרי שתחזור.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...