Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא הייתי בעמדה 1

רק הוצאתי רשיון זמני היום וזה לחודש.

זה יקרה (העמדה מספר 1) מתי שהוא בחודש הקרוב.

אני אעדכן לכמה זמן קיבלתי.

היית כבר בעמדה 1 ?

במידה וכן , האם קיבלת אגרת רישוי לשנה או לשישה חודשים ?

נ.ב

יופי של רכב . תהנה ..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשמח לראות אותך במיפגש הגדול של מועדון פיאט בשישי הקרוב

יש מצב. הוצאתי לוחיות רישוי. יום ראשון אעשה ביטוח ונראה... לא מבטיח.. אני אשתדל אם זה יתאפשר.

עדיין לא סומך על האוטו....שלא יתחמם למשל..

פורסם

תתחדש.

המצב של הרכב נראה טוב מאוד יחסית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עדכון על המשך השיפוץ..

הרכבנו מספרי רישוי, ויוצאים לכמה תיקונים קלים...

אז..היום לקחתי את הרכב לנסיעה ראשונה היישר למכון רדיאטורים כי המאוורר לא נכנס לפעולה.

אחרי כמה עצירות כל כמה דקות, החליטו שזו בעיה חשמלית, שלחו אותי לחשמלאי.

נסעתי לחשמלאי נסיעה של דקה והוא מצא איזה פיוז שרוף ואמר שהיוניט מים גמור. לא התפלאתי שהיוניט עדיין מקורי ללא נעלי כבל, חוטים מרותכים מהצמה עד היוניט !!! כן כן.. לא הוחלף מעולם... אנחנו מדברים על רכב שנת 1979 בן 30 שנה !! כל פעם אני מגלה עוד ועוד סימנים שכנראה שהרכב נסע 30,000 מיילים בלבד ! לא ייאמן.

טוב.. החליף איזה פיוז, סידר כמה דברים ואת היוניט לחדש (45 ש"ח). מדליקים את האוטו מחכים שיתחמם והמאוורר יכנס לפעולה.. מחכים מחכים ו... שום דבר. החשמלאי מחליט שזה יוניט פגום.. מחזירים לחנות מביאים חדש, שוב ממלאים מיים ירוקים מהתחלה, מחכים מחכים.. לא נכנס לפעולה. תוך כדי הוא מנסה לקצר את החוטים ואז המאוורר כן נכנס.... מסתבר ששוב היוניט דפוק. צירוף מקרים ? שלח אותי למקום חדש להביא יוניט אחד- שוב אותו סיפור. יוניט פגום !! עוד גלון מים ירוקים הלך. לבסוף הלכתי לרכוש במכון רדיאטורים ורכשתי ב 68 ש"ח יוניט תוצרת צרפת. הרכיב ותוך 2 דקות המאוורר נכנס לפעולה והפסיק, נכנס והפסיק.. עבד כמו שעון . פשוט לא ייאמן כמה החלקים הסינים האלו יכולים להיות זבל !!! ראו הוזהרתם. עלה לי ב 3 ג'ריקנים של מים ירוקים הסיפור הזה.

לאחר מכן ניגשנו להחליף את הדוד האחורי שהיה רקוב, ומקרה נשאר למכון אגזוזים דוד מלפני 20 שנה של פיאט 124 מקורי. הוא אומר לי "זה שוכב פה יותר מ 20 שנה, אבל ידעתי שיום אחד מישהו יבוא ויבקש את זה והנה היום הזה הגיע".

מצ"ב תמונה של הרכב על הליפט תוך כדי החלפת האגזוז... האגזוז החדש מתחת לאוטו ממתין להרכבה.

חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים.

המשך יבוא

egzoz.JPG

פורסם

במילה אחת, מגניב :-D

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כניראה שהיוניט הראשון והשני , סוגרים מגע בטמפרטורה יותר גבוהה ,ולכן לא היפעילו את המאוורר.

כולם היו 82-68 אז אין מצב. המנוע הגיע לרתיחה 100 מעלות. אם זה לא נכנס ברתיחה, זה פגום. אולי הוא ייכנס ב 120 מעלות אבל אז כבר לא יהיה מנוע.

פורסם
כולם היו 82-68 אז אין מצב. המנוע הגיע לרתיחה 100 מעלות. אם זה לא נכנס ברתיחה, זה פגום. אולי הוא ייכנס ב 120 מעלות אבל אז כבר לא יהיה מנוע.

כניראה שהיוניט היה פעם עמוד חשמל, לפני שהגיע לסין :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

קודם כל- בהחלט הגיוני, שיש "זבל סיני" שלא עובד, עצוב, אבל נכון!

דבר שני- מזל טוב על המספר והנסיעה הראשונה, האוטו מגניב לגמרי!8):-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...