Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש אני עוד זוכר שפתחת אשכול על ההונדה אקורד קופה בייבוא אישי והיו לך הרבה התלבטויות מה אתה רוצה בסופו של עניין אבל בחירה מצוינת רק חסר תמונה של הפנים.

תתחדש. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

בחרת רכב מעולה באמת!

תמורה מעולה לכסף.

תתחדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות. אכן רכב טוב ותמורה מעולה למחיר. למה לא כולם נוסעים בסופרב עם תמורה שכזאת במחיר כזה?

לא לכולם מתאים לנסוע בסקודה. גם המותג משחק תפקיד.

פורסם
תתחדש - הגיע הזמן...

לגבי המערכת - מדוע לא שאלת?

הרי זה ברור לחלוטין שאין עברית - כך זה במערכות המקוריות של VAG (כרגע) והבנתי שמנסים למצוא לזה פתרון.

אפשר לחיות עם זה שהתפריטים באנגלית.

ולידיעתך, יש לעשות הרצה לפי הספר - 1000 ק"מ ראשונים בעדינות רבה עד מאוד ואח"כ 500 ק"מ נוספים בצורה מעט פחות עדינה ויותר זריזה.

ינעל אחותו! שאלתי שלוש פעמים אם צריך הרצה והוא אמר לי בפירוש שלא! לא מבין מה לא בסדר אם סוכנות הזאת! שאלתי את הבחור שהדריך אותי את הרכב והוא אמר לי שהרכב עובר הרצה במפעל!

עשיתי כבר 1,000 ק"מ בשבוע האחרון כשהייתי בצפון. ולא הייתי ממש עדין.

אני לא מצפה לממשק בעברית אבל אם מוכרים לך ציוד נוסף בעוד 8,000+ ש"ח אתה מצפה שיהיה לכך סיבה. אני צריך לשאול אם יש עברית?? נו באמת. פונט בעברית זה לא ממש מוגזם ברכב אם כל כך הרבה פיצרים. זו לא סובארו B3.....

פורסם
תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות. אכן רכב טוב ותמורה מעולה למחיר. למה לא כולם נוסעים בסופרב עם תמורה שכזאת במחיר כזה?

לא לכולם מתאים לנסוע בסקודה. גם המותג משחק תפקיד.

לגבי המותג, לפחות שלושה טרמפיסטים שאלו אותי אם זה מרצדס/BMW כאשר אני מכסה את הסמל על ההגה....

פורסם
רכב מדהים, נותן את התמורה הכי טובה לכסף.

אין תמונות של תא הנוסעים?

אשתדל לעשות תמונות מחר. צבע שמנת בשילוב עץ..... מדהים!

פורסם

אל תיקח ללב זה סתם שטויות ולא צריך שום הרצה.

תפנק את הרכב בטיפולים בזמן ותחזוקה שוטפת כמו שצריך ולא צפויה שום בעיה.

וכמובן תתחדש , אחלה בחירה..

S2K-T...R.I.P

פורסם
ינעל אחותו! שאלתי שלוש פעמים אם צריך הרצה והוא אמר לי בפירוש שלא! לא מבין מה לא בסדר אם סוכנות הזאת! שאלתי את הבחור שהדריך אותי את הרכב והוא אמר לי שהרכב עובר הרצה במפעל!

עשיתי כבר 1,000 ק"מ בשבוע האחרון כשהייתי בצפון. ולא הייתי ממש עדין.

אני לא מצפה לממשק בעברית אבל אם מוכרים לך ציוד נוסף בעוד 8,000+ ש"ח אתה מצפה שיהיה לכך סיבה. אני צריך לשאול אם יש עברית?? נו באמת. פונט בעברית זה לא ממש מוגזם ברכב אם כל כך הרבה פיצרים. זו לא סובארו B3.....

השאלה הנוספת היא, אם הם הסבירו לך את ההבדל בין הדיבורית המקורית, לבין ה"תואמת" - שאותה אני בחרתי בסוף. המקורית הופכת את הטלפון שלך ל- slave, מה שמקשה על השימוש, וגם מתאימה למספר קטן יותר משמעותית של טלפונים. לפחות ככה זה ב- VW.

לגבי המותג, לפחות שלושה טרמפיסטים שאלו אותי אם זה מרצדס/BMW כאשר אני מכסה את הסמל על ההגה....

[ההדגשה שלי ;-) ]

שוב, מזל טוב, תהנה וסע בבטחה!

ויפה מאוד שאתה אוסף טרמפיסטים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...