Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן 10:40 חצי סינטטי יש את הסידרה של ליקוויד מולי עדיף את השמן שבא עם תוסף בפנים הצבע של המיכל אפור כסף

מים אני אישית קונה אדומים במורשה טויוטה למרות שיש לי פיאט זה עולה 17 ש"ח לליטר כולל מע"מ ואתה צריך לבוא עם בקבוק למילוי כי הם ממלאים ישירות מחבית

אני נוסע על המים האלה שלוש שנים והאוטו לא מתחמם ובנוסף בשלוש שנים האלה לא מילאתי אף פעם מים כי אף פעם לא חסר

פורסם

השמן של ליקווי מולי לא איכותי בכלל. בעזרת שיווק אגרסיבי מאוד הם ביססו לעצמם מעמד של חברה איכותית בארץ.

בגרמניה מדובר במוצר פשוט למדי.

פורסם

הרשמים על הפרסטון הירוק היו לכאן ולכאן.

אני אישית משתמש בפרסטון הירוק כבר למעלה מ-6 שנים ועד היום אני מבסוט.

מערכת הקירור שלי ב-306 נקייה ויעילה.

**בתחילה רכשתי פרסטון ירוק למהילה והייתי מבצע את המהילות בעצמי.

א"כ עברתי לפרסטון מוכן לשימוש (ג'ריקן צהוב) ואיתו אני ממשיך.

פורסם
השמן של ליקווי מולי לא איכותי בכלל. בעזרת שיווק אגרסיבי מאוד הם ביססו לעצמם מעמד של חברה איכותית בארץ.

בגרמניה מדובר במוצר פשוט למדי.

מסכים לגמרי.

אני הייתי ממליץ לך למלא AGIP או MOBIL.

נ.ב: אני רואה שכבר קנית,אז מאוחר מידי :)

פורסם

תחילף את הגלון הזהוב שקנית. מדובר בשמן מינרלי בסיסי ביותר שע"פ הסטנדרטים של הארץ נמכר כחצי סינטטי.

כמו שאמר איגור מעליי, תחליף ל-AGIP או MOBIL.

פורסם

כרגע באוטודיפו התחיל שיווק של מים חדשים לרדיאטור.

נול שמאוד מפורסם בארה"ב ונחשב ללא פחות טוב מהפרסטון.

מגיע בכמה גרסאות - ירוק ושני גרסאות שמתאימות לכל הצבעים ולכל היצרנים, כאשר אחת מיועדת להחזיק 5 שנים ללא החלפה(33%), והשנייה לא דורשת החלפה כלל(50/50) .(לפי היצרן).

הנוזלים כרגע נמצא במבצע באוטודיפו.

לאתר הנוזלים:

http://www.peakantifreeze.com/aboutus.html

• תוכן חדש...