Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגבר אני צריך לרמקולים שלי ולסאב אני לא יודע השמח לעזרה מיכם

NADAVX2X
שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני אין לי הרבה כסף מקסימום למגבר התקנה אני יעשה הכל לבד ..יש לי ככה רמקולים של מערכת JVS של מערכת של בית משהו מפציץ אני מעונין להפעיל אותם ותסאב שבניתי 300 וואט באוטו אני צריך מגבר עכשיו אני ממש לא יודע איזה מגבר יפעיל אותם כמו שצריך הרמקולים של המערכת זה טוויטר +סאב כזה אתם יודעים ויש לי סאב שבניתי בניפרד

הסאב 300 וואט

הרמקולים של המערכת זה 55 ספיקר (טוויטר )וסאב 100 וואט עכשיו לא יודע בבית הם מפציצים שומעים באיכות שסבבה לי אני יסים אותם באוטו מיצידי על המושבים העיקר שיעבדו

זה 4 ו6 אום רשום איזה מגבר יהיה טוב 4 ערוצים גם לסאב שלי וגם לרמקולים אני ממש חייב עזרה מיכם תודה רבה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו כמו 10 דקות ניסיתי לקרוא את ההודעה ולא הבנתי מה אתה רוצה.

רק סוג כלשהו של רמקולים שיש לך בבית ואתה רוצה לחבר אותם שיעבדו על המושבים (?!)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב אני צריך עזרה איזה מגבר ליקנות מגבר טוב 4 ערוצים כי אין לי כסף כרגע למונו בלוק וכל זה מגבר טוב 4 ערוצים אם הזמן אני יקנה מונו בלוק צרי ך משהו בתקציב של 1000 שקל מחול'

ואם אפשר חוות דעת על מגברים של לאזאר 4000 וואט שווה השקעה?

איך המגבר הזה http://cgi.ebay.com/NEW-4000-WATT-LANZAR-VIBE286-Car-Audio-Amp-Amplifier_W0QQitemZ350209962663QQcmdZViewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item518a23f2a7&_trksid=p3286.c0.m14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב, אני הפסקתי מלנסות להבין אותך, מגבר עד אלף שקל זה היחידי שהבנתי, קח JBL 75.4 יד שניה שחבר הפורום מוכר (BLACK_HAZE-מיקי) במידה וזה נכנס לך לתקציב זאת תמורה מעולה

JBL 1004 גם יעשה עבודה טובה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב, אני הפסקתי מלנסות להבין אותך, מגבר עד אלף שקל זה היחידי שהבנתי, קח JBL 75.4 יד שניה שחבר הפורום מוכר (BLACK_HAZE-מיקי) במידה וזה נכנס לך לתקציב זאת תמורה מעולה

JBL 1004 גם יעשה עבודה טובה

זה כולה 600 וואט אני מחפש יותר חזק איך הלאזאר? VIDE ינפיניטי אני לא יודע ליקנות מגבר זה הבעיה שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ירים לך את הרמקולים בצורה מצויינת, ולא "זה רק 600 וואט"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ירים לך את הרמקולים בצורה מצויינת, ולא "זה רק 600 וואט"

ותגיד מה לגביי VIDE ולאזאר 2400 וואט 4 ערוצים יש 2000 וואט איך הם טובים אני קונה מחול המחירים בארץ לא הטרקטיבים בישבילי אז על תסתקל על המחיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה מאמין לנתונים האלה בכלל ? 4000 וואט ? שטויות.

גם אני יכול לירשום על מגבר שהוא מוציא 1000000 וואט, נו ומה ? בתאכל הוא מוציא הרבה פחות.

ודבר שני- זה מגבר שני ערוצים ולא 4.

כמו שנאמר כאן- תוכל לקנות מגבר משומש שנמכר כאן, או שתקנה חדש לדוגמת המאק אודיו Z4200 / ZX4000 או JBL GTO 1004.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מגבר של אודיסון ב 100 שקל זו לא תמורה טובה בשבילו כרגע .

לדעתי תרד מהר מהנושא של הרמקולים האלו ברכב שלך , הם מותאמים לסביבה של בית ובאוטו שלך הם ישמעו לך אחרת לגמרי .

אם אתה רוצה לקבל תוצאות טובות כדאי שתחסוך כמה שקלים ( באיזור ה1500 ) ותתחיל לבנות מערכת סטיראו שמותאמת לרכב שלך .

תחזור עם תקציב ואני בטוח שהחברה כאן יוכלו לעזור לך .

במידה ובחרת בכל זאת לשים את הרמקולים האלו ברכב - תתחדש ובהצלחה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף שתיקח את הכסף שלך ותלך לקנות בחנות נקודות ופסיקים, כדי שנוכל להבין את מה שאתה כותב.

תיקח את ההמלצה של BIOS ןאל תחפש מגבר שרשום עליו נתון מופרך של גזיליון וואט.

:cry: !!SOLD!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...
מה אתה מאמין לנתונים האלה בכלל ? 4000 וואט ? שטויות.

גם אני יכול לירשום על מגבר שהוא מוציא 1000000 וואט, נו ומה ? בתאכל הוא מוציא הרבה פחות.

ודבר שני- זה מגבר שני ערוצים ולא 4.

כמו שנאמר כאן- תוכל לקנות מגבר משומש שנמכר כאן, או שתקנה חדש לדוגמת המאק אודיו Z4200 / ZX4000 או JBL GTO 1004.

יש לי סאב 1000 וואט לאוטו אני רוצה לחבר אותו למחשב... אני צריך מגבר... איזה מגבר אני צריך כדי לשמוע את הבאס חזזזק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...