Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9855R VS ECLIPSE7100

אלעד.א.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, אני לא ממש מסכים איתך.

מזה מקור ? איך מקור אמור להישמע?

אתה חושב שאם תחבר את הסטאפ שלך בצורה הכי פאסיבית/אנלוגית אז אתה תגיע לסאונד יותר קרוב למקור ?

כי אם כן, אתה טועה, יש כ"כ הרבה אלמנטים שלא נלקחים בחשבון שזה פשוט לא נכול להגיד שפיצ'רים ירחיקו אותך מהמקור.

לדעתי פיצ'רים כמו אקולייזר איכותי שמכוון בצורה נכונה עם RTA למשל יכול לעזור להרבה אנשים להגיע לצליל המקור.

קרוס שמאפשר לך מיזוג טוב יותר בין המידבאס לסאב יעשה לך רק טוב ברגע שתגיע לכיוון שהכי טוב בשבילך.

כשאני ואתה ועוד הרבה אחרים נשמע סאונד ברמת מקור באולפן הקלטות או משהו כזה, נוכל להידיין על מקור, בינתיים אני שומע מה שנשמע לי הכי טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+1 לישראל.

הייתי לא מזמן בחדר חזרות ושמעתי להקה לא מוכרת מנגנת. הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי ועם כל זה, קצת יותר דיסטורשן ו"המקור" כבר ישתנה..

פורסם

כשאתה מתחיל לכוון את המערכת שלך אתה מתחיל כשהכל פלאט נכון? יש לזה סיבה.

אתה מדבר איתי על RTA חשבתי לפי האוזן,כי לפי האוזן אפשר ליצור בורות בגודל ה"שבר הסורי אפריקאי".

אני מסכים איתך שהכי טוב זה לפי האוזן שלך.:-)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני כי משתמש שעבר בשני המכשירים יכול לומר: אין מה להשוות, אקליפס יותר טוב בכל פרמטר.

יש רק דבר אחד שמהווה יתרון אצל אלפיין, וזה מהירות. אלפיין טיפה יותר מהיר.

פורסם

המממ - אני ידעתי שיש בעיה בסלופ 24 באלפיין 9853 ו 9855 - לא ידעתי שהם שולחים פיקים ליציאות - זה יכול להסביר את העובדה שלפעמים המידבאסים של האילייט "מפליצים" לי...

אבדוק את העניין. :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא עדין אין לי את המגברים עתי אני ישמח לשמוע על בחירות האחרות בתוך המחירים(מדבר על יד שניה). ..אאני רוכש את היבוריד ואת הר"ד בתתור התחלה ואחרי זה את המגברים ולבסוף את הסאב(שמעתי את היברויד אהבתי )

• תוכן חדש...