Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וייפר אתה מחובר יותר מדי לנוער ופחות מדי להגיון. כשאני הייתי בגילאים האלה גם לנו היתה אחלה דרך להיות ניידים וזה אופניים. אפילו שרירים יצאו לי מזה:wink:.

לפי מה שאני מבין מאיתמר הקורקינטים טסים גם על מדרכות וזה כבר מסוכן.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

כמה דברים.

1. אומרים קרוקנטים ולא קורקינטים. (תרגום משובש מצרפתית. זה מה שעושה חיפוש קטן בגוגל...)

2. רוכב הקרוקינט רכב/נהג/קירקנט, על קרוקינט חשמלי, כך שאין לו קשר למקרה הזה. (אולי רק לזה שהם מסוכנים האותה מידה.)

3. הרוכב נכנס ברכב חונה, לא יכלו לתבוע אף אחד... (אולי את הרכב. כי מה פתאום הוא רואה מישהו מתקרב אליו במהירות ולא זז?!?!)

ולעניין עצמו.

נסה לדבר עם המשטרה באיזור מגוריך. אל תתקשר ל- 100, אלא נסה לדבר עם מפקד התחנה. תסביר לו את המצב. מי יודע, אולי הוא ירצה להזיז דברים. תמיד תוכל להיעזר בעיתונות המקומית. ברב המיקרים זה עוזר להשפיע על מפקד המשטרה באותו איזור.

פורסם
אוי תאמינו לי באיזה שטויות אתם מתעסקים

התגובה שלך (ותגובות אחרות בשרשורים אחרים) לא צריכות לזכות לשום תגובה חזרה. חבל שזוהי תפיסת עולמך, חבל שזה החינוך שקיבלת וחבל שזה החינוך שילדיך יקבלו.

אם בעיניך שוטרים הם דרדסים מטומטמים ולילד שנמצא מתחת לגיל האחריות הפלילית (כלומר אי אפשר לעשות לו כלום) מותר לנסוע על קורקינט ולצפצף על כולם אז תודה, החברה הישראלית תראה הרבה יותר טוב גם בלי אנשים כמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל אם יש כבר גירסה חשמלית אזי הערסים שרוכבים עליה הם כבר הכי ירוקים שאפשרים?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הקורקינטים האלה נהיו להיט הילדים הערסים.

פעם זה היה לשים כוס פלסטיק בגלגל של האופניים עכשיו הם עברו לממונע...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם זאת, לדעתי יש פתרון למצב. קוראים לו פעילות סמוייה של המשטרה. כמו שאני הצלחתי לראות קורקינטים כאלה יוצאים מחצרות בשכונה או חונים ליד המרכז המסחרי גם המשטרה יכולה לעשות כך ופשוט להחרים את הקורקינט, במקום, בלי שאלות ובלי שום הסברים. לזמן את האבא (האידיוט, כבר הזכרתי?) לתחנת המשטרה ולשחרר .....

לפני בערך חצי שנה "פגשתי" על הכביש סובארו לבנה ובה נהג עבריין כביש של ממש ולידו אשתו ומאחור שני ילדיו. בין השאר הוא קרא לעברי מילות גנאי והראה תנועות מגונות. היה לי קצת מצחיק כי יכולתי להצמיד אותו ולפוצץ את הראש שלו במכות, במקום זאת החלטתי לצחקק ולבצע צילומים של הפרצוף שלו, רכבו ומספר הרישוי. מסרתי תלונה בפניות נהגים בלשכת התנועה יחד עם הצילומים. לפני זמן מה התקבלה התשובה - העבריין לא אותר , התיק נגנז (יש צילום של הרכב, יש צילום של הרכב כולל לוחית רישוי, יש צילום פניו של הנהג). ואתה מדבר איתי על קורקינט ואיתור ההורה שבנה אותו?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM ויוסי,

אסור להתיאש ולוותר.

תלונה על נהג הנוסע בשלילה בצירוף הוכחות חד משמעיות הניבה את התשובה "נסגר מחוסר ענין לציבור".

לא שכחו להזכיר שם שאפשר לערער על ההחלטה אצל היועמ"ש וזה אכן מה שנעשה.

היועמ"ש התבקש לצרף את הסכמתו לענין ע"מ שאפשר יהיה לפרסמה בעט"ר למען ידע כל הציבור, אלא שהוא הבין איפה המוקש או איפה הטעות ובעקבות כך אכן החלו לטפל בתיק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אוי תאמינו לי באיזה שטויות אתם מתעסקים,

אז לחלק קפץ פה קורקינט על הכביש, באותה מידה אני בטוח שקפצו לכם הולכי רגל,רוכבי אופניים,אופנוענים,בעלי חיים וכו'.

אז בואו נלך למשטרה ונשים את כל מי שציינתי בכלוב.

תאמין לי בשביל אותם הבני15-16 זאת אחלה דרך בשביל להיות ניידים ואני באופן אישי מבין אותם.

ובאמת אם זה היה מפריע לך אז היית פונה לגוף מסויים ומנסה לעשות עם זה משהו אבל עובדה שלא פנית ובאת לפורום בשביל סתם לדבר על זה, מילא לפחות היית בא ואומר "שמעו לאחר שניסיתי לעשות א,ב,ג זה לא עזר, מה אני יכול לעשות בנדון?"

זה היה כבר נראה יותר הגיוני.

מה שכן תדע לך שיש מה לעשות בעניין וזה בדיוק למה אני מגיב, לפני שבוע וחצי אבא של חבר וכן שלו התלוננו בלילה שיש כמה חבר'ה שעושים רעש עם אופניים וקורקינטים עם ממונעים והזמין ניידת לאחר שבאה הניידת (ממה שאני שמעתי) הכלים נשארו שם לאחר וויכוחים של איזה 10 דק' והילדים האלה חזרו הבית ברגל ככה שאם זה באמת מפריע לך תרים שיחה למשטרה ואולי העניינים קצת יסתדרו למרות שאני באופן אישי לא סומך על הדרדסים האלה.

מה אתה רציני? נראה לך הגיוני שילד בן 12 יטוס על כלי שמגיע ל-40 קמ"ש בכיף, באמצע כביש ראשי?

כמה דפוק צריך להיות, בשביל לתת לבן שלך לנסוע על חתיכת ברזל עם מנוע?

ולא מדבר איתך עכשיו איזה מתנדב במתנ"א או בחור בן 50.

סתם ילד בן 23 עם טיפה שכל בראש.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא הבנתי למה הערסים קשורים לזה?

תסתובבו קצת בצפון ת"א,תראו הרבה כלים כאלו משופרים.

יש להיט של מנועי בנזין על אופנים,לחלק מהם יש רעש של CBR1000.

הילדים האלו לא אשמים,אלה ההורים שלהם!

פורסם
כמה דברים.

1. אומרים קרוקנטים ולא קורקינטים. (תרגום משובש מצרפתית. זה מה שעושה חיפוש קטן בגוגל...)

אני לא יודע באיזה גוגל אתה משתמש, אבל בצרפתית בכלל אומרים "טרוטינט".

http://fr.wikipedia.org/wiki/Trottinette

במעבר לעברית השתבשה כמובן המילה, תרגום בכל מקרה אין כאן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה אתה רציני? נראה לך הגיוני שילד בן 12 יטוס על כלי שמגיע ל-40 קמ"ש בכיף, באמצע כביש ראשי?

ולא מדבר איתך עכשיו איזה מתנדב במתנ"א או בחור בן 50.

סתם ילד בן 23 עם טיפה שכל בראש.

גדל מהר הילד :lol:

• תוכן חדש...