Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראיתי מרצדס A170 שנתון 2001 מנוע 1.7 דיזל, יד 2 הרכב עשה כ200K קילומטר ולפי מה שהבעלים אומר הרכב עשה אוברול במוסך בחודש האחרון, שהגעתי לראות את הרכב, הרכב מבחוץ נראה במצב סביר, אין אמנם מכות בפח אבל נראה כאילו צבעו אותו בספריי שחור לפח וממש לא צביעה מקצועית, הוא טוען שהוא צבע את הרכב אצל ערבים וצריך לעשות לרכב פוליש כדי שיראה טוב, מבפנים יש ריפודי דמוי עור על המושבים המקוריים, וכמו איזה בד גומי מחורר כזה משהו מוזר שהוא הדביק על כל הדשבורד, אני מאמין שניתן להוריד את זה, עוד משהו מוזר כשצבעו את הרכב צבעו נראה לי כל חלק של פח שהיה בחוץ, וגם שפותחים את הדלתות (הברזל הזה שננעל עליו הדלת) הכל בשחור, משהו מוזר כזה, כאילו הכניסו את כל הרכב למיכל צבע שחור, כהתנעתי את הרכב, ראיתי שהמנוע עובד בסדר אבל יש נזילת שמן (כמו שמן אדום כזה על הרצפה) הוא טען שזה שמן גיר, והמנוע קצת מעשן, הוא טוען שיש אחריות על מנוע וגיר לחצי שנה ממוסך מורשה מרצדס, כשבדלקתי את המזגן הוא לא קירר והוא טען שהוא מתחיל לקרר שנוסעים.

בנוסף הרבה חלקים מחוברים שם עם ניטים או ברגים.

השאלות שלי הם:

*אני יודע שהרכב לא ממש שמור, אבל האם יש לכם הערכה כוללת מה עלות הנזקים הנל?

*צביעה אני מאמין שאצטרך לעשות מחדש או אפילו פוליש מקצועי לכל הרכב, מה העלות של דבר כזה?

*מבחינת מנוע גיר ושלדה הוא מתחייב ואומר שיש אחריות, השאלה אם זה באמת ללכת למוסך ושהם יתקנו את ההבעיה של הנזילת שמן, או שיש פה השקעה הרבה יותר גדולה (הוא מצדו טוען שהרכב עבר אוברול, כולל גיר,טיימינג וכו..)

אני יכול לרכוש אותו בסביבות ה18K שח, עם רמקולים, מגבר, סאב, מערכת דיוידי ומסכים, אבל כל אלה בשבילי שטויות, השאלה אם יש פה קנייה שההשקעה אחכ לא תעלה על 5K שח, או שהרכב הספציפי הזה הוא מקור להרבה בעיות? (אני לא מדבר על הדגם, אני מודע לרגישות של הדגם הזה ובכל זאת רוצה אותו)

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תראה אם במידה ובאמת יש אחריות על המכלולים המכניים אני לא צופה השקעה של מעל 5K על ישור קו מבחינת קוסמטית לרכב,

אם אכן יתברר שאני אצטרך לעשות ישור קו מבחינה מכנית גם כן, אזי ההשקעה תיהיה פה יותר גבוהה, השאלה היא כמה?

עלותו של הרכב היא 18K שח + כמה אתה צופה לישור קו מבחינת מכנית?

פורסם

באבא. זה עדיין מרצדס. 5K זה להגיד בוקר טוב במוסך.

יש לי גם הרגשה שמדובר במונית לשעבר שאיזה סויחער מנסה להשמיש ולהעיף.

אנשים פרטיים לא קנו דיזל בדגם הזה. במיוחד ריפודי סקאי - שהם נחלת מוניות בלבד.

עשתה אולי עם דשבורד הזה 200K.

תבדוק טוב טוב בעלות קודמת.

נראה לי מה זה מסריח כל הסיפור הזה.

אני הייתי מחפש בנזין בלבד.

פורסם

הרכב עשה אובראול לפני חודש, המנוע מעשן והמוכר לא טורח לגשת למוסך כדי לבדוק את הבעיה?

הצבע דהוי ויראה הרבה יותר טוב אחרי פוליש, אבל המוכר לא טורח לבצע זאת למרות שהרכב עומד למכירה ובוודאי שצבע שנראה טוב יותר יעלה את ערכו?

לי זה נשמע כמו הרפתקאה. תתרחק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור התחלה הייתי מבקש לראות קבלות על האוברול (לא מדובר הרי ב200-300 ש"ח) ,בנוסף להיסטוריית טיפולים. אני משער שאחרי שתדרוש לראות אותן הדברים יתבהרו כמו שמיים אחרי גשם (לכאן או לכאן).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הוא טוען שהוא הכניס את הרכב למוסך בשביל גיר בלבד והם עשו אוברול על דעת עצמם שהגיע לסכום כולל של 21K שח, הוא לא היה מוכן לשלם על טעות שלהם ולבסוף שילם רק חצי על האוברול שהם עשו.

רכב אחרי אוברול ממש לא נראה מבחינה מכנית איך שהרכב הנל נראה.

פורסם

אני מאמין שקודמי לא היו ברורים מספיק, אני אנסה.

ת-ת-ר-ח-ק.

ע"פ כל הסימנים שאמרת מדובר ברכב מצורע. (מה גם שהמוכר נשמע לי סוחר)

נזילת שמן גיר לרוב לא נגמרת ב 5K. גם לא לברר למה כל הרכב מחובר בניטים, למה הוא צבוע בשחור-ספריי ולמה הוא עבר "פחחות אצל ערבים".

אני מהמר שמדובר בסוחר עם מונית לשעבר אחרי תאונה.

זה מסביר המון דברים כמו הבד המוזר על הדשבורד (מי אמר להסתיר כרית אוויר שנפתחה?), הצביעה החאפרית וכו.

אתה יודע מה אומרים פה על זול וזוגלובק, נכון?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הבנתי את הכיוון, תודה לכולכם על התשובות.

אשמח באם תראו A170 מוצעת למכירה שתשמרו לי את מספר הפלאפון של המוכר.

תודה מראש ולילה טוב.

פורסם

למרות שנראה שהבנת אני אחזור:

תתרחק!

אם לא הייתי עד להשתשלשות השרשור הייתי אומר שהתאור של הרכב נשמע מפוברק מרוב הסימנים הרעים.

זה כמו המדריך לרכב שאסור לך לקנות- אני ממליץ להעביר לדביק :wink:.

חשוב שתבין משהוא:

אתה קונה מרצדס, כשהיצרן מתכנן עלות חלפים ותיקונים הם נלקחים כחלק מרווח עתידי צפוי שלאחר המכירה. באון כללי יצרנים מתכננים זאת באחוז מסויים ממחיר הרכב, זכור שמדובר ברכב שהיה לא זול ולכן עלות טיפולים וחלפים בהתאם למרות שהרכב כיד שניה הוא זול.

במיוחד כמדובר ברכב כזה,נסה למצה רכב הכי שמור שאפשר בלי שום התפשרות, כל שקל שתוסיף על רכב שמור יותר יכול לחסוך לך 10 שקלים בטיפולים.

תתרחק ממציאות.

פורסם

נכון - זה מאוד מפתה.

תבדוק טוב טוב הסטוריה של הרכב ושל הבעלים. תבדוק שעשו אוברול, תבדוק אצל רפד + תיקון החלפת דשבורד...

בקיצור - הרפתקאה, ואם אין לך קשרים מיוחדים במוסך מרצדס - תתרחק.

תתרחק בכל מקרה אם לא הבנת....

alfa 156 2.5.

פורסם

למיטב ידיעתי כמעט ולא נמכרו מרצדסים סידרה A דיזל ללקוחות פרטים , 99% מהיבוא היה למוניות .

הרכב כנראה היה מונית, המוכר הוא דילר ברמת וודאות גבוהה , והוא סך הכל מחפש פראייר למכור לו גרוטאה .

מי עושה אוברול ב 21K , ואיזה מוסך עושה זאת על דעת עצמו ?

דרך אגב, נדיר בהחלט לעשות היום אוברול, פשוט מחליפים מנוע .

תתרחק, אחרת ה 18K שתשלם עם הרכב יהיו רק מקדמה על מנת להביא את הרכב למצב נסיעה.

דרך אגב, אם הרכב היה מונית בעברות אפילו 5K זה יותר מדי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בלאי גבוהה כפי שמתאר זו הרוכש הפוטנציאלי, תיקוני צבע ופחחות ברמה נמוכה..

הבאת הרכב למצב תקין יעלו לו לא מעט, הערכה זהירה כחצי משווי הרכב במקרה הקל.

ועדין לא ידוע מה מצב השילדה , הגה, בולמי זעזועים וכדומה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מסכים עקרונית עם רוח התגובות. אני אישית לא הייתי מתקרב לדבר הזה.

יחד עם זאת, אם חשקה נפשך ברכב זה, מדוע שלא תיקח אותו לבדיקה ותקבל חוות דעת מקצועית והצעת מחיר לתיקונים?

• תוכן חדש...