Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כיום בן 22 , אני מחפש רכב יפה, אוטומט, מעל שנת 2000.

שיהיה חיסכוני בדלק מטיפול לטיפול..אמרו לי שהסובארו אימפרזה אחלה של רכב והוא עונה על הדרישות. חשבתי להביא אחד כזה לשים לו מגנזיום יפים ולגמור את הסיפור.

וד"א איך לדעתכם אימפרזה ניו אייג' - NEW AGE LX אוט'/ 1.6 ?..הבנתי שנת 2003 -2004 אפשר להביא במחיר הנל.

אני אישית מחפש אוטו שיהיה יפה חיצונית..חשבתי ללכת על יונדאי קופה אבל הבנתי שקשה למצוא משהו נורמלי במחיר הזה.

הסתכלתי גם על האודי A3 ועל גולף שהם מכוניות יפייפיות לדעתי וכמובן יש גם הונדה. אבל לא מצאתי רכב שמור.

ועוד משהו, האם שווה לקנות היום מליסינג מאשר פרטי ? כי זו אופציה גם מעניינת כל המבצעים שחברות הליסינג מציעות..

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

האימפרזה המדוברת היא רכב אמין מאוד(בתנאי שטופל כראוי)

הוא רכב נוח למדי(הרבה מעל הסובארו לאונה המיתולוגית)

הבעיה המרכזית ששמעתי מבעלי רכבים כאלה:

הרכב עצל והמנוע 1.6 מתקשה לסחוב את הבודי.

יש רכבי 1.6 שמפיקים 126 כ"ס(קורולה החדשה)

יש רכבי 1.6 שמפיקים 105כ"ס (מזדה חדשה וישנה3)

בדור האימפרזה יש את לנטיס 109כ"ס וקורולה 115 כ"ס.

אין אף רכב שמנועו מפיק 95 כ"ס בלבד-וזה המצב באימפרזה מנוע חלש יחסית לבודי גדול.

אם אתה מחפש יפנית לך על לנטיס, קורולה ,או ניסן אלמרה מאותן שנים-"הסחיבה" תהיה

טובה יותר,המכונית הללו בתנאי שהן שמורות לא נופלות באמינותם מהאימפרזה.

אם הצלחת למצוא אימפרזה ידנית ולא אוטומטית -לך על זה.

בהצלחה!!!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...