Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמוזר פה זה איך הוא יודע שהמנוע עבר באמת 50 אלף, הרי שמפרקים את המנוע מהרכב, אפשר לרשום איזה ק"מ שרוצים, זה לא שבאמת יש אינדיקציה. ועוד זה בא מחו"ל אז לך תמצא מאיזה רכב הורידו,

סתם נקודה למחשבה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב !

לפי שאביע את דעתי המקצועית ואת ניסיוני בנושא, ואת הכרותי עם הרכב, אסייג את תשובתי ואדגיש, שזהו דעתי האישית בלבד, לא מחייבת אותי ובוודאי לא אותך!

לדעתי האישית בלבד,אני הייתי משקיע 5000 שקל על מנוע מיבוא, שיכלול כפי שציינת, החלפת חגורת טיימינג, מחזירי שמן ומותחנים, שמן מנוע , ומי קירור, ונקוי רדיאטור.

לא הייתי בונה על כך שהרכב עבר 50000 ק"מ בלבד, והוא ברכב לאחר תאונה, אך אני מניח שהמוסך טיפל בעבר ברכבי המשפחה, והוא אמון עלייך ואמין, וללא מקרים יוצאי דופן, וחוסר מזל, אעין כל סיבה נראית לעין, שהרכב לא ינסע היטב עוד כשנתים לפחות.

מה שנשאר לאחל בהצלחה, ולהחזיק לך אצבעות.

חזרי לעדכן בהמשך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תביאי רק בחשבון שהחל מהשנה הבאה הרכב נכנס לקטגוריה של רכב מיושן ותצטרכי לעשות 2 טסטים בשנה,זה גם שיקול שכדאי לקחת בחשבון אשר נכנסים להשקעה גדולה כ"כ.

פורסם

אין ספק שרכבים בחו"ל לא נוסעים - זה ידוע.

אנשים קונים רכבים בשנת 93 שם ביפאן, ובמשך 16 שנה נוסעים 50 אלף ק"מ. זה אומר בערך 3000 ק"מ בשנה.

מאוד מאוד הגיוני שאנשים בחו"ל ייסעו ככה, כי הם מטומטמים ובישראל גאונים - רק אצלנו נוסעים 250 אלף ק"מ בשנתון כזה.

ובמילים אחרות:

אין שום סיכוי שהמנוע נסע 50 אלף ק"מ. אולי 250 אלף ק"מ.

ואת משקיעה 5000 ש"ח במקרה הטוב ברכב עתיק ומעפן.

קחי את ה-5000 שיש לך עכשיו, קבלי עוד 1500 ש"ח על הגרוטאה, תוסיפי קצת אם יש לך - ואם אין, קני לך רנו 19 שנת 94-95 וסעי לשלום.

פורסם

אני מסכים עם ד"ר סובארו, אלא אם כן יש לרכב ערך סנטימנטלי עבורך.

ב 6-7 אלף אפילו פחות את יכולה לקנות פונטו 96-97 ידנית, קטנה, ומאוד חסכונית. ולא חסרות כאלו שמורות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה רכב כמעט בן 20 וכל עוד הבודי לא במצב מעולה וכל הפלסטיקה הפנימית לא מושלמת הייתי בשמחה מוכר אותו ב 1500 שדרך אגב מחיר מעולה לרכב עם מנוע גמור, וחוסך עוד כמה גרושים ולא מתעסק עם רכב בן 18

נדב.

• תוכן חדש...