Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1.4 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפשת רכב סטודנטיאלי ראשון (אוטומט).

אני הולכת לראות מחר פולו: 1.4, 2001 דגם comfortline

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיה לו את הרכב או מכיר אותו מקרוב.

מה שחשוב לי: רכב אמין, עם צריכת דלק טובה ושתוכל להסתדר עם העליות לירושלים.

הנסיעות שלי יהיו לרוב קצרות אבל לפחות פעמיים בשבוע כ"ס- ירושלים וחזרה, מדי פעם ירושלים- גליל וחזרה.

מה דעתכם?

תודה רבה!

פורסם

לי יש את הרכב הזה כבר 5 שנים , גם פולו 1.4 קומפורטליין שנת 2001 .

בשביל לסחוב את העליות של ירושלים (ועליות בכלל) צריך לבזבז חצי טאנק מיכל דלק , הרכב חלש ולא סוחב כמו שצריך.

והחלק הכי חשוב - לרכב הזה יש הרבה מחלות , רוב הבעלים של הרכב הנ"ל נתקלו לפחות פעם אחת בהחלפה של מנוע מגבים , החלפת משאבת נעילה מרכזית , פיוזים של האיתותים והמנורות שנשרפים אחד אחרי השני ( החלפתי מנורות בכל הרכב לא עבר שבוע והם נשרפו :shock:).

הרכב הזה הוא צרה צרורה , תקני גולף אם כבר הרבה יותר טוב.

פורסם

כבעלים לשעבר של רכב מסוג זה אני חולק על דעתכם!

מי שמצפה ממנוע 1400 שימריא על 150 קמ"ש ברור שצפויה לו אכזבה. הרכב הזה מעולה כרכב לנסיעות קצרות, צריכת דלק סבירה לחלוטין ותחושת נהיגה טובה. לא ציינת אם מדובר בגיר ידני או אוטומט ומן הסתם אוטומט זולל יותר.

אני מסכים איתכם לגביי האחזקה והנטייה המעצבנת של הפולו לתקלות חשמליות שתיקונם לא זול כלל.

ומי שממליץ לה במקום על גולף - אתה רציני ??? אולי סוחב טוב יותר אבל בולען של דלק ועדיין שייך לאותה חברה לכן סובל מאותם בעיות שציינתי ועלויות אחזקה גבוהות! אין לה צורך בגולף במיוחד לאור הנתונים שהיא ציינה.

טוב שלא המלצת לה לקנות פאסאט . . .

יקירתי, אם הרכב טופל כראוי לכי על זה ולא תתאכזבי.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש לי פולו 1.4 מודל 2001 ידני

קניתי אותו חדש לפני 9 שנים ויש לי רק טובות להעיד על הרכב

אמינות מעולה (הרבה יותר טובה מהפג'ו 307 של אשתי)

במשך כל 9 השנים לא היו בעיות מיוחדות (אני מטפל בצורה טובה ,בזמן ורק במוסך מורשה)

צריכת דלק מצויינת ~1:13-14

סה"כ גם זריז יחסית להספק

בשורה התחתונה - חפשי רכב מטופל כהלכה , ידני (אם את בענין) ולא תצטערי

פורסם

מסכים עם Yaro

רכב שטופל כהלכה לא אמור לעשות לך בעיות

בעניין הסחיבה- 1.4 אוטומט בהחלט יתכן שיהיה עצל

בעליות של ירושלים וישתה לך לא מעט

אם את בעניין תעברי לידני, 16V עוד יותר טוב

ברשותי 16V ואני יכול להעיד שכוח לא חסר לה.

פורסם
כבעלים לשעבר של רכב מסוג זה אני חולק על דעתכם!

מי שמצפה ממנוע 1400 שימריא על 150 קמ"ש ברור שצפויה לו אכזבה. הרכב הזה מעולה כרכב לנסיעות קצרות, צריכת דלק סבירה לחלוטין ותחושת נהיגה טובה. לא ציינת אם מדובר בגיר ידני או אוטומט ומן הסתם אוטומט זולל יותר.

אני מסכים איתכם לגביי האחזקה והנטייה המעצבנת של הפולו לתקלות חשמליות שתיקונם לא זול כלל.

ומי שממליץ לה במקום על גולף - אתה רציני ??? אולי סוחב טוב יותר אבל בולען של דלק ועדיין שייך לאותה חברה לכן סובל מאותם בעיות שציינתי ועלויות אחזקה גבוהות! אין לה צורך בגולף במיוחד לאור הנתונים שהיא ציינה.

טוב שלא המלצת לה לקנות פאסאט . . .

יקירתי, אם הרכב טופל כראוי לכי על זה ולא תתאכזבי.

בקשר לגולף - ממש לא , אתה טועה ובגדול ! הגולף נחשב לרכב הרבה יותר אמין מהפולו הבעיתית וכבר לא פעם שמעתי שהפולו היא "הכבשה השחורה " במשפחת פולקסווגן , הגולף אומנם זוללת יותר דלק אבל היא אמינה הרבה יותר , חזקה יותר ועושה הרבה פחות בעיות , לחברים שלי יש גולף מהשנים הללו ולא נתקלתי בבעיה אחת אצלם ברכב .

פורסם

תודה לכולכם על העצות :-).

ראינו היום את הרכב והייתה לו תופעה מוזרה: כשמתניעים ומתחילים לנסוע כאשר המזגן פועל יש רעידות חזקות.

המוכר אמר שזו תקלה מוכרת בפולו ושהחלפה או ניקוי של חיישן במנוע פותרת את זה.

היינו סקפטיים לגבי ההסבר אך הוא התעקש שככה זה ברכב שפועל על טורים נמוכים...

שנסענו בירידה לאחר ההתנעה הראשונית האוטו אף נכבה.

מה דעתכם?

(מדובר ברכב אוטומט, לצערי אופציה של ידני נפסלת בשל בעיות ברכיים).

תודה רבה!

פורסם

אכן התקלה הזאת מוכרת , צריך לעשות ניקוי מצערת בצ'מפיון וגם אז הבעיה חוזרת כל כמה חודשים , ממש מעצבן שאת באמצע פקק ורוצה להדליק את המזגן ופתאום הרכב נכבה !

הפיתרון למחלה הזאת בפולו היא החלפת בית מצערת שעולה 1500 שקל בערך.

פורסם

אני ממש לא מכיר את הבעיה הזו אבל זו לא חוכמה כי אני עם מדחס ומעבה חדשים :)

בכל אופן תשקלי את עיניין ה-16V לעליות ירושלים.

לבחור עם הגולף נשמע שאתה מדבר על סמך שמועות ולא עובדות בשטח אני גם יכול להראות לך עשרות דוגמאות של מחלות גולף למיניהן

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...