Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כמו שאתם הבנתם יש לי מגבר של JBL 75.4, ומחוברים אליו רמקולים קידמיים הרץ אנרג'י ובגישור סאב של CVR 12 400RMS.

עכשיו יצא לי כמה פעמים שהגברתי יותר מידי ונשרף לי פיוז, יצא לי להחליף כבר כמה פעמים פיוזים. זה טבעי או שיש שם משהו לא טוב?

אני מפחד שהמגבר לא יהרס לי.

ד"א הסאב לא מוגבר על המקס הגברתי אותו ממש קצת..

פורסם

תבדוק טוב ש ה + ו ה - לא מקצרים תעשה בדיקה בחיבורים של המגבר אם אחד הקבלים התפזר ו אחד החוטים נוגע בקונקטור השני אם לא תעבור על כל הקבלים מהממצבר תראה אם ישנו חלק חשופ שנוגע בפח האוטו.

תעדכן.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

תקרא בחוברת הוראות שהגיעה עם הסאב מה העכבה שלו. ה 75.4 לא תומך ב 2 אוהם בגישור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם זה אין בעייה, המגבר יציב ב 2 אוהם לערוץ בודד. קח בחשבון שההספק יהיה נמוך והעוצמה בהתאם.

אבל אני מציע לך קודם לבדוק מה ההתנגדות של הסאב, יש מעט סאבים בעלי סליל אחד של 2 אוהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכבה של סאב משתנה כל הזמן, אבל זו לא הנקודה כאן. יש לך רב מודד (מולטימטר)?

איתמר.

פורסם

אז תאלץ למצוא את החוברת \ לפתוח את הסאב ולקוות שרשום עליו.

איתמר.

• תוכן חדש...