Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מגאן דיזל שנת 99 ידנית , בנסיעה על המכונית מהעברת הילוך מראשון לשני יש מן חריקה קלה ,זה עובר הילוך בסדר אבל יש רעש קל ,

אין את הרעש אם מצמידים את ידית ההילוכים באופן קיצוני לצד שמאל וגם אין רעש אם המכונית נמצאת בנוטראל ואז מעבירים לשני.

בנוסף לכך יש נזילת שמן (שאמר עוד לפני שראיתי) , אבל לטענת המוכר הוא ממלא פעם בחודש שמן....

המנוע נשמע בסדר והמכונית טופלה טוב.

אבל מה עושים עם החריקה הזאת ועד כמה זה נורא , המכונית מוצעת במחיר טוב.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מה שמפחיד הוא שהמוכר ממלא בשמן פעם בחודש,למה ?

אפשות ראשונה ופחות נוראה- יש נזילה שצריך לתקן.

אפשרות שניה בעייתית הרבה יותר- המנוע אוכל שמן ובסופו של דבר תקבל נקניקיה בדמות החלפת מנוע אם תרכוש את הרכב.

אם אתה נעול על הרכב,כנס למוסך רנו ובקש, שיבדקו את המנוע ותיבת ההילוכים ברכב ואולי גם פחח,שיציץ למצב השילדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...