Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU - Clarion DB286USB

6 רמקולים JBL מקוריים של הרכב (פג'ו 406)

2 קדמי, 2 אחורי, ושני טוויטרים.

וזהו.

זה מה שיש לי עכשיו

השדרוג יהיה בחלקים ולא במכה ולכן אם אפשר גם סדר עדיפות והמלצות.

תודה רבה מראש.

פורסם

סט קומפוננט ומגבר יהיה הכי נכון לעכשיו.

מייק , תפרט איזה סוג מוזיקה אתה שומע ובאיזה עוצמה אתה אוהב לשמוע, תן עוד קצת פרטים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני שומע הכל, אין לי סגנון ספציפי

ולגבי העוצמה, אני אוהב לשמוע בעוצמה סבירה, לא אוהב חזק מדי

אבל מעדיף שתהיה את האופציה לשמוע גם בעוצמות גבוהות

פורסם

אתה עושה דבר נכון שבונה מערכת בשלבים.

איזה ציוד כן שמעתה ומה אהבתה?מציה לך לשמוע מערכות,לפני שיפוצצו אותך בשמות.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

לא יצא לי לשמוע יותר מדי מערכות איכותיות

יצא לי לשמוע מערכות פשוטות

אני בונה בחלקים כי אני רוצה משהו איכותי ועל איכות משלמים ולצערי אין לי אפשרות לשלם בפעם אחת.

אבל לפני שאני שומע אני רוצה כיוון לחברות ולדגמים, ולפני ההחלטה אני אשמע.

פורסם

אבל לפני שאני שומע אני רוצה כיוון לחברות ולדגמים, ולפני ההחלטה אני אשמע.

רצוי שקודם תשמע, ואז תדע למה אתה מתחבר ומה אתה אוהב ואחרי זה יהיה לך כיוון לחברות ודגמים.

פורסם

בוא נעשה את זה קצר וקולע..

אתה צריך לבדוק ליזה סגנון סאונד אתה מתחבר יותר. אם ניקח את הקיצוניים. אז יש את מורל שמפיקים סאונד רך (באופן יחסי כמובן) ומהצד השני יש את FOCAL/MB QUART שהם בצד המדוייק והצרחני. זה עניין של טעם.

דבר שני, אה צריך לקבוע גם איך אתה רוצה לחלק את התקציב שלך בין הרכיבים השונים. אני הייתי משקיע לפחות 40% מהתקציב בסט הקדמי.

דווקא בגלל שאתה "לוקח את הזמן" זה נותן לך את האופציה לצוד מציאות ביד שניה ולבנות מערכת חזקה בתקציב נמוך יחסית לרמה הכוללת.

אם אתה יכול להשקיע עכשיו בסביבות ה 2000 ש"ח, אני הייתי רוכש כדלקמן:

חדש: וופר מדגם קלארוס של היבריד אודיו. טוויטר וקרוס אובר מדגם ELATE או דגם HYBRID של מורל.

יד שניה: סט קומפוננט מדגם MASTER של DEGO (רמה גבוהה מאוד.. אם כי הם מגיעים ללא קרוס ואמורים לעבוד "אקטיבית" ובינתיים לצורך התקנתם תידרש להתקין קרוס זמני ליד המגברים) וקרוסאובר אקטיבי של SONY. המוכרים הם TOMCAR ו FASTGT בהתאמה)

בשלב הבא הייתי בוחר מגבר חזק - או 4/5 יציאות מפלצתי שיחזיק את כל המערכת או אחד עם קרוס אקטיבי כדי להפעיל את הסט הקדמי בלבד, אבל זה כבר בשלב הבא..

...CASKA for life

• תוכן חדש...