Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לאומנות רחוב בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר מתכוונים לסוע לת"א אחרי ראש השנה ולעשות שם את ה spray paintings שלי שם (העלתי לפה לפני כמה זמן חלק קטן מהציורים שלי) , המטרה היא לבוא להקים מעין שולחן קטן ולעשות עליו את הציורים שלי ולעשות כסף :-D-כמו שאנשים עושים בטיילת באילת רק בת"א.

הבעיה, אני לא מכיר כל כך את ת"א אז השאלה שלי היא איפה המקום האידאלי לעשות את זה (מקום עם הרבה צעירים,תיירים ושלא יעיפו אותנו משם ואם יש מקום או רחוב עם הרבה אומניות רחוב אז בכלל טוב)?

פורסם

יש לך את הגינה בשנקין,יום שישי מהבוקר ועד הערב.

יש לך את דיזינגוף סנטר,

יש לך את רחוב בוגרשוב בשישי

וכמובן- טיילת חוף היום בת"א שישי ושבת (מוצ"ש במיוחד).

פורסם

שמע,בת"א הכל יכול לקרות. אז כל עוד אין לך חנות מסודרת עם רישיון עסק,יש סיכוי שייפנו אותך משם.

תתחיל במקומות שהמלצתי לך,ונסה לתפוס שיחה עם בעלי באסטות בנחלת ביניימין (ימי שלישי מהצהריים ושישי),אולי

הם יעזרו במשהו.

פורסם

קראתי באתר של נחלת בינימין שצריך לדבר עם איזה ועדה כדי לפתוח באסטה שם..נישמע קצת סיבוך אבל ננסה.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

וואו! אהבתי מאוד.

אני נמצא באזור נחלת בנימין פעם בשבוע לערך, אם אתה מתכוון להתנחל שם בקביעות אני אקפוץ להסתכל:-D (ואולי גם לקנות).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

סחטיין על הציורים.

פנה לעיריית ת"א ותברר את הדברים איתם. אחרת יש סיכוי טוב שיגרשו אותך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ממליץ על נחלת בנימין, אם אני זוכר נכון - הכל פעיל שם בימים שלישי ושישי.

כולם שם עובדים עם רישיון עסק, אחרת הפקחים יתנו לך דו"ח כנראה.

תברר איתם לגבי הפרוצדורה, אני בטוח שתמצא הסדר כלשהו.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה רבה, לפי מה שהבנתי מהאתר של נחלת בינימין צריך לבוא אליהם ולתת להם כמה תמונות של מה שאני עושה ואז הם יקבעו לי שיחה עם איזה שהיא ועדה..אז בזמן הקרוב אני אלך לשם להציג להם את העבודות שלי(אתאם איתם קודם כמובן) ומשם נתקדם.

תודה רבה לכולם.

נ.ב

מה שאני התכוונתי לעשות בהתחלה לא היה דוכן בכלל אלא סתם לעשות ברחוב משו כמו זה:

פורסם

וואו איזה יופי. ועדיין אני חושב שאתה צריך לקבל אישורים בשביל לעשות כזה דבר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ציורים נהדרים! כשרון אמיתי.

סתם שאלה, אתה מוכר העתקים או מקוריים? כמה זמן לוקח לך לסיים ציור?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...