Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראסמי !

יפה אמרת..:lol:

אחת הבנות טענה שאני "ערס, כי יש לי אוטו של "ערסים"..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פעם הבאה תכניס אותה לרכב, תן ב-PLAY ותדאג שהשיר שבדיוק ימשיך להתנגן יהיה SHE'S LIKE WIND מריקוד מושחת....

בנות מתות על החרא הזה,הן פתאום מסתכלות עלייך כעל טיפוס עמוק ורגיש...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ככל שתתרחק ממנה יותר ככה תשכח ממנה מהר יותר ויהיה לך יותר טוב-רחוק מהעין רחוק מהלב.:idea:

ואל תתפלא למה היא נפרדה ככה ממך אחרי כל מה שעשית למענה . ככה זה המנטליות המחורבנת של הבחורות הישראליות כבר מהבית ואין לך הרבה מה לעשות נגד זה ,פשוט תיהיה גבר שלא מוותר על העקרונות שלו ועומד על שלו.

בהצלחהה

יוגב

פורסם
ככל שתתרחק ממנה יותר ככה תשכח ממנה מהר יותר ויהיה לך יותר טוב-רחוק מהעין רחוק מהלב.:idea:

ואל תתפלא למה היא נפרדה ככה ממך אחרי כל מה שעשית למענה . ככה זה המנטליות המחורבנת של הבחורות הישראליות כבר מהבית ואין לך הרבה מה לעשות נגד זה ,פשוט תיהיה גבר שלא מוותר על העקרונות שלו ועומד על שלו.

בהצלחהה

יוגב

לא יכותי לתאר טוב יותר,פשוט אמיתי,נכון,ועובדה שיש לי חברה כזאת כבר 4 וחצי שנים(שאלשר לומר שעוד לא קיבלה מכתב ופרח,כמו שבקשה) ואת האמת,אחרי השרשור הזה אני מתחיל לחשוב שזה רק "הרגל" ולא אהבה,שמאד מאד מאד נמשך,אבל קשה להיפרד...

אהבתי את הקטע הרגשי בפורום פתאום...

ג'ובני

פורסם

בהצלחהה

יוגב

יוגב..

מאז שחזרת מתאילנד,נהיית אנטי בחורות ישראליות,נראה לי היה לך קטע ממש רע עם אחת.אתה מכפיש בלא מעט שרשורים את ה"בחורות הישראליות" כאילו הם המציאו את הגלגל.אני יגלה לך סוד קטן ,כל הבחורות בכל העולם (שהוא לא עולם שלישי) מתנהגות זהה ,רק מדברות בשפה שונה,בחורות שכל מטרתם בחיים להביא כמה ג'ובות למשפחה להאכיל אותם אורז,יעשו הכל ללא תלונות ככה שאין כאן בכלל השוואה.

חוץ מזה אני די מסכים עם מה שרשמת.

פורסם
תשמע, זה כולל הרבה בנות שנראות פצצה, אבל הן לא שורדות מעבר למכינה או לשנה ראשונה.

אלו הבנות שאני מתכוון אליהן.

אומי חושב על אלו שהן כבר מקובעות בספריה.

:D

רגע !

קורה משהו מחוץ לספריה ?

יש בחורות שבאות בלי קלסר צמוד ושאלות בלינארית ?

שיט פיספסתי משהו .....

אסף , אחלה חבר יש לך , עכשיו בשביל שהוא ידע שאתה שווה את המאמץ, אתה חייב לתת בראש .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מישהו פעם אמר לי

"תמצא לך מישהי מכוערת, היא תתן את עצמה בשבילך כי היא יודעת שהיא לא תמצא אחד אחר"

לעומת זאת אחת שנראית טוב, על כל פיפס תגיד לך שלום ולהתראות כי היא יודעת שעומדים אצלה בתור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תוריד את הסטנדרטים שלך לאלו שיש לי.

הניסיון לימד אותי מהי בחורה טובה.

-שיהיה לה חוש הומור (או שלפחות תצחק מהבדיחות שלי)

-שלא תעשה סצנה אם אני יוצא עם חברים\נשאר במיטה עד מאוחר\עושה מרתון סיינפלד.

-שתבין על מה אני מדבר כשאני מדבר על מחקר (או שלפחות תחייך ותעשה את עצמה מתעניינת)

-שתשקול פחות ממני.

-שתיראה סביר פלוס.

-שגם לה יהיו חברות ושאני לא אצטרך להיות אבא שלה.

-שלא תגיד "אני שונאת את החברים/משפחה שלך".

-שלא תתחיל לשטוף כלים ביום שבת ב6 בבוקר רק בשביל להעיר אותי, רק כי משעמם לה.

זה מה שאתה באמת צריך. בחורה שמתנהגת ככה, שווה את זה.

אם היא עושה סצנות או ממררת לך את החיים, עדיף לזרוק מהר.

פורסם
רגע !

קורה משהו מחוץ לספריה ?

יש בחורות שבאות בלי קלסר צמוד ושאלות בלינארית ?

שיט פיספסתי משהו .....

אומי, יש הרבה חיים שם בחוץ מעבר לאלגברה לינארית.

אגב פאקבוק, שמעתם על הרשת החברתית המרוקאית החדשה?

book.jpg

פורסם

יוסי, דרישותיך מקובלות בהחלט, השאלה איפה מוציאים אותן?:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
יוגב..

מאז שחזרת מתאילנד,נהיית אנטי בחורות ישראליות,נראה לי היה לך קטע ממש רע עם אחת.אתה מכפיש בלא מעט שרשורים את ה"בחורות הישראליות" כאילו הם המציאו את הגלגל.אני יגלה לך סוד קטן ,כל הבחורות בכל העולם (שהוא לא עולם שלישי) מתנהגות זהה ,רק מדברות בשפה שונה,בחורות שכל מטרתם בחיים להביא כמה ג'ובות למשפחה להאכיל אותם אורז,יעשו הכל ללא תלונות ככה שאין כאן בכלל השוואה.

כשראיתי את ההודעה של יוגב חשבתי בדיוק כמוך !

אני גם הערתי לו פעם שהוא כל הזמן מכפיש את הבחורות הישראליות ועושה מהתאילנדיות מלכות העולם.

מנסיון שלי עם אסיאתיות בכלל ותאילנדיות בפרט,הן מסתכלות על בחור מערבי כעל ארנק\חשבון בנק מהלך.

מה שמעבר לא מעניין אותן ולא מזיז להן את הפיטמה (כמובן של"קורבן" הלבן הן לא יראו את זה,הן יהיו הכי מפנקות ונעימות).

עד החתונה.

שם חל המהפך,מהרגע שהתחתנת עם אחת היא תופסת אותך ב-ב-י-צ-י-ם.

אני מכיר לא מעט זוגות מעורבים (2 זוגות של ישראלי ותאילנדית ועוד 3 זוגות של ישראלי וסינית,וזוג אחד של ישראלי וטאיוונית), כל אחד מהגברים בזוגות האלה יגיד לך להתרחק מאסיאתיות.

אגב,התאילנדיות אומנם בחלקן בהחלט בחורות יפות,אבל יש אסיאתיות פי מליון יותר יפות מהן (יפניות,קוראניות וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יוסי, דרישותיך מקובלות בהחלט, השאלה איפה מוציאים אותן?:wink:

אם הייתי יודע, הייתה לי חברה.

כל מה שרשמתי הוא מניסיון של שנים.

שמתי לב שיש הרבה מרמור בקרב גברים בזמן האחרון בגלל גישה של נשים שלא מתייחסות אלינו, או מתייחסות בזלזול.

אני שותף להרגשה הזו, ומעדיף להיות לבד מאשר להיות עם מישהי שלא מכבדת אותי.

אחד הרעיונות הטובים, ושעזר לי הרבה, הוא להבין שאני שווה הרבה מעבר למה שבחורה אומרת.

אם נוח לך עם עצמך ואתה אוהב את עצמך, אולי הבחורה לא תגיע ישר ותצטרך לחכות הרבה, אבל בסוף תמצא מישהי.

מן הסתם צריך מאמץ מינימום מצידך, אבל זה אפשרי.

פורסם
יוגב..

אני רואה שכל פעם שאני רושם פה דברים אני עושה שריפות :lol:

עד שיעיפו אותי מפה סופית.

לא הבנתי מה הקשר לתאילנד?:roll:

הרבה הרבה לפני שהיתי שמה פיתחתי לי דעות משלי על שוק הגברים-נשים בארץ מהניסיון האישי שלי שכלל דייטים עם הרבה בחורות.

מי שחושב אחרת זה ליגיטמי וזה טוב , אני בכל אופן לא מתכונן לריב פה על זה כי זה גם לא נושא השירשור.

אבל בכיף אפשר איזה שיחה בה"פ או במסנג'ר . לא חסר אנשים שישבו איתי על כוס קפה ואמרו שיש משהו במה שאני אומר.

יוגב8)

• תוכן חדש...