Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבין לא נכון..

אין לי דבר וחצי דבר נגדך או נגד הדיעות שלך,זכותך המלאה לחשוב מה שאתה רוצה.

פשוט מאוד שמאז שחזרת מתאילנד,אתה בעצמך כל הזמן השוואת בין בחורות שם לבחורות פה בכל מיני שרשורים שונים וזה סתם נחרט לי בזכרון,בגלל זה הבעתי את דעתי(עובדה שאני לא היחידי שזכר את זה ככה).

בכל מקרה זכותך לחשוב ולעשות מה שעולה לך בראש וזה בסדר גמור,אני באופן אישי חושב שאתה טועה בצורת המחשבה.

יום טוב.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבריי המלומדים,אני בהחלט מתרשם מהנוכחות בדיון הזה והפגנת הידע בתחום הריגשי. ח"ח!

אני עוקב אחר התפתחות התרד ודי מזדהה עם מה שאתם רושמים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא חסר אנשים שישבו איתי על כוס קפה ואמרו שיש משהו במה שאני אומר.

יוגב8)

בקיצור, אתה רוצה לצאת מפה לדייט עם גבר...? :roll:

זה מסביר את דיעותייך לגבי נשים... :lol:

(בהומור). :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וואלה כמה הספקתי לעשות מאז שפתחתי את הדיון הזה..8)

יחי חיי הרווקות!!!:twisted:

בברכה,אסף-שחזר ממסיבה בהרצליה זה עתה עם בחורה דנדשה..

לילה טוב בנות!

פורסם

וחוץ מיזה.... יש לך איביזה טורבו בן אדם.... לך תעשה קצת פריקות באיזור הרצליה בימי שישי יקפצו עליך כול ה"כפרות"

בשביל זה מספיק גם פיאט אונו :lol: (לא להעלב בעלי האונו בבקשה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם האיביזה שיש לך, הגב שלך יתחיל לקרקש.

נסיעה אחת באיביזה מהדור שיש לך והגב שלי קירקש יותר מצרפתיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב, זה לא העניין. העניין הוא הבכי של מר אסף ועל כמה מר גורלו, וכמה שהוא שיחק אותה בהרצליה לאחרונה :wink::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא רק בהרצליה :wink:

אסף מה נסגר איתך? עברת כבר על כל הבנות באיזור הצפון אז באת לקחת לנו אתה הבנות מהמרכז? :2gunfire:

פורסם

אוליי במקום לז**ן את השכל תארגנו מפגש ישיבה אצל מישהו לזכר הימים הטובים בהם היינו משלימים מניין לישיבה.

• תוכן חדש...