Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרגיש צורך לציין, אני קורא מהצד ומתחזק לי בשקט.

אסף תמשיך במה שהתחלת יהיה לך רק טוב, גם אני באותו הסרט וגם אני בדיוק בדרך להרצליה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עושה מרתון סיינפלד.

יוסי, קלעת בול בכולם, אבל לדעתי זאת הכי חשובה.

אני לא יכול לדמיין את עצמי בקשר רציני עם מישהי שלא אוהבת סיינפלד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אסף תמשיך במה שהתחלת יהיה לך רק טוב, גם אני באותו הסרט וגם אני בדיוק בדרך להרצליה :)

אתמול היה שם גהנום עם הכחולים,פשוט מזל שלא באתי עם האיביזה! [אתמול ראיתי כמה הורדות מהכביש באיזור שנקר]

ואכן העולם[והבנות] מתחילים שוב לחייך אליי ולהיפתח. היום דווקא אני זורם למרלין[עמק חפר].

אגב באמת רק טוב לי אבל התחיל להיות לי קצת רע באיזור של הארנק,צחוק אבל משישי שעבר עד שישי הזה הוצאתי אלפייה רק על בילויים של כל השבוע.כייף כייף ובאמת שכייף ואני מכייף אבל אני צריך עכשיו להתחיל להירגע בכסף !מה גם שאני פעמיים לא קמתי בבוקר לעבודה בזמןכתוצאה משעות הבוקר שחזרתי השבוע מהבילויים.[מה שאני בא לומר שזו בועה וורודה אבל מסוכנת שצריך לשלוט במינון]

לילה טוב חג שמח וסעו בזהירות היום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אוליי במקום לז**ן את השכל תארגנו מפגש ישיבה אצל מישהו לזכר הימים הטובים בהם היינו משלימים מניין לישיבה.

הופנתה פנייה לגורמים הרלוונטים דרך הצינורות המקובלים? :twisted:

פורסם

יוס,אנחנו עוד לא הגענו לשפל המדרגה [תודה לאל..]

בנתיים מסתדרים יפה.!!:twisted:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...