Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת האחרונה אני והחברה[לשעבר] ניפרדנו סופית,הפרידה הייתה מכוערת וכואבת ,ממש לא כמו סוג הפירדות שמאפיינות קשר ארוך בין 2 אנשים,הרגשה הייתה באותם רגעים כאילו אנחנו בכלל לא מכירים והיא נעשתה בצורה קרירה מהירה וזולה[בעיקר מהצד שלה].

זה מאד כואב,

השלמתי בשכל שאני והיא לא נועדנו זה לזו ואנו לא מתאימים בעיקבות המון מחלוקות בנינו ושוני גדול מאד בקו המחשבה שלנו .

אבל איפה שהוא בלב הדבר לא קרה ועדין אני מרגיש אהבה אליה ופשוט כל הזמן הראש חושב על הזמנים הטובים שלנו.

מנסה להתנתק וזה ממש כואב וקשה.

למדתי לקחים לקשר הבא שלי.

אומרים שהחיים ממשיכים ויבוא יום שאמצע אהבה גדולה וטובה יותר ואסתכל לאחור ואבין כמה טוב שניפרדנו כי קיבלתי קשר יותר טוב.

מחכה ליום הזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רק חושב שאתה מתגעגע אליה , אתה פשוט לא רגיל להיות לבד .

הכי חשוב ריבאונד כמה שיותר מהר .

בהצלחה

אומי (חזר לפני חודש לאקסית המיתלוגית אחרי שנתיים הפסקה) .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה רק חושב שאתה מתגעגע אליה , אתה פשוט לא רגיל להיות לבד .

כמה שזה יכול להיות נכון!

בהצלחה תודה

אומי (חזר לפני חודש לאקסית המיתלוגית אחרי שנתיים הפסקה)

וואו זה באמת מוזר,איך בכלל יוצרים קשר מחדש ומחליטים לחזור?

.

12345..

פורסם

אל תתרגש יהיו עוד מאה בנות , סתכל על הצד החיובי - אין כמו הימים הראשונים של אהבה חדשה

וחוץ מיזה.... יש לך איביזה טורבו בן אדם.... לך תעשה קצת פריקות באיזור הרצליה בימי שישי יקפצו עליך כול ה"כפרות"

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הזמן לא מרפא. הוא רק משכיח.

תשתדל להיות עסוק כמה שיותר (עבודה,חדר כושר,חברים וכו')

ותן לזמן לעשות את שלו. אין פרידות שמחות. יהיה בסדר,הכל מלמעלה.

פורסם

חבל שנגמר לא יפה אבל לרוב זה מעין מנגנון הגנה של האדם שמעדיף לשכנע את עצמו שהוא לא אוהב את האקס.

אני דווקא שומר על קשר עם מרבית האקסיות שלי ושתיים מהן אף היו בחתונה שלי (כאורחות. לא מתחת לחופה).

תדאג להעסיק את עצמך עד שהזמן יכהה את הכאב ואת הגעגועים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
:shock: מה זה פורום בנות? ה' ישמור דבר כזה עוד לא ראיתי לצורך העיניין אני אוסיף עוד אחד כזה :shock:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אל תיקח ללב, קח לריאות יש שם יותר מקום..

אמם למדת דברים לקשר הבא אבל אל תוציא אגרסיות מהאקסית על הפרגית החדשה. מתכון לצרות.

...CASKA for life

פורסם

ברוך מחיה המתים.

ברוך משחרר אסורים.

לך בשבת לבית כנסת תגיד הגומל.

עכשיו אתה יכול להנות מהחיים באמת.

פורסם

כל אחד מבין את המצב שלך.

בזמני היו אומרים " בנות כמו אטובוס, אחת הולכת אחת באה"

לא יודע מה מתאים לזמן שלכם אבל אני מבין לליבך.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

טבעי שכשהכל טרי ,הכאב חזק..

אל תדאג תוך מעט ימים ההרגשה תשתפר פלאים,אל תנסה לדבר\להתקשר\לשלוח SMS כי זה סתם יחדש את ההרגשה המסריחה... תהיה עם חברים,ותעסיק את עצמך כל הזמן...

תתעודד עכשיו מהמחשבה על כל הבחורות שרצית לז@#ן ולא יכולת..:-)

פורסם

באמת חיזקתם אותי כמו שהחברים והידידה שלי מחזקים אותי,אכן אני עסוק בפאבים מסיבות אפילו אתמול הכרתי בחורה יפה ונחמדה[ונסה-שילוב של צרפת ורוסיה שיצא פגז] אבל תאכלס ברגע האמת לא פעלתי ולקחתי טלפון כי איפה שהוא הרגשתי שזה עוד לא במקום .

אני משתדל להעסיק את עצמי כמה שיותר,האוטו,ספינינג וחדר כושר,ניפגש ומדבר עם כמה שיותר חברים,וככל הניראה בסוכות מפליג ל4 ימים כדי לההחליף אווירה.

היום היא שלחה SMS לא במקום ,וכמובן שהיא לא קיבלה את תגובתי.

אגב למי שציין שהכל בא מלמעלה,אני ממש מאמין בזה ואני בתוך תוכי מאמין שהכל קורה לטובה,הכל עניין של זמן .

נ.ב: אבי,בפעם האחרונה שפרקתי בהרצליה ,זה ניגמר בכחולים שביזבזו כימעט חצי שעה מזמני.

שוב תודה לכם חברים,רק חיזקתם אצלי כמה תובנות שכבר התחלתי להבין.

פורסם

אסף תיזכור - ה' לוקח אחת, ונותן אחת יותר טובה!

יהיה טוב, בהחלט לא סוף העולם... אנשים מתחתנים ומתגרשים אחרי 30 שנות נישואים ועם ילדים... :wink:

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...