Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. קניתי פיזו 206 שמורה יפיפיה, ואני נהנית ממנה מאוד. עם זאת, העברת ההילוכים שלה קצת משונה, ואני רוצה לדעת האם זה אופייני לאוטו זה או שזה מעיד על בעיה:

1). את ההילוך הראשון והשני המכונית מעבירה מהר ואת השלישי במה שמרגיש לי כמו מוקדם מידי - כאילו קשה לאוטו להאיץ עם ההילוך השלישי - שהיה לו יותר קל אם היה מעביר לשלישי מאוחר יותר, כשהאוטו נוסע מהר יותר

בנוסף, המנוע עושה לעיתים מין רעש כזה - כמו באוטו הילוכים שמעבירים להילוך גבוה מוקדם מידי - שאם לא נלחץ על הקלאץ הוא יכבה.. ככה זה נשמע. הוא לא נכבה כמובן, ומעביר להילוך נמוך יותר אם צריך - אבל ככה הוא מרגיש ונשמע

2). לעיתים, כאני מאטה, האוטו מוריד הילוך וקופץ - כאילו הוא שחרר את הקלאץ מוקדם מידי

האם זה נאורמלי לאוטו זה?

פורסם

נורמלי לגמרי. גיר AL4 של פיג'ו סיטרואן (ורנו) מתנהג ככה.

נדרש קצת זמן להתרגל להחלפת ההילוכים שלו, למשל בכניסה לצומת לפני פניה, מורגשת ירידת הילוך משלישי לשני, והטורים עולים,

לא אותה הרגשה כמו ברכבים יפנים / קוריאנים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בזמנך החופשי את יכולה להיכנס למוסך פיגו מורשה,ולבקש להתחבר למחשב ולבצע עדכון לגיר,זה רק יכול לשפר את התיפקוד שלו.

פורסם

גיר אוטומט מקבל פקודות מהמחשב.

עדכון לגיר, הכוונה עדכון לתוכנת מחשב ששולטת על הגיר.

תוכנה מתעדכנת כל כמה שנים בגלל ניסיון / באגים / תקלות שהיצרן אסף עם הזמן.

מוסכים מורשים מחזיקים ציוד לעדכון תוכנה, אמור לעלות כמה מאות בודדות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...