Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגילגולם הקודם הקוקי סאן ז'ק שלהם דאגו לי ללילה שלם עם הראש בתוך האסלה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני NINETEEN הייתה מסעדה אחרת במועדון גולף בקיסריה. מסעדה שהייתה כישלון. אוכל זוועתי, מחומרי גלם ירודים כאשר הדבר היחיד שהיה שם שמיימי היה המחיר.

לדעתי מדובר על אותם בעלים שהעבירו את המסעדה שיפוץ, אולי שינו קצת את התפריט, ומנסים לרוץ במתכונת "חדשה".

יכול להיות שאתה מדבר על "הצלבנים"?

Insane things comes from insanely people.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי דו"ח מלא כולל מצבת מטפים, אז הנה זה בא:

לצערי, בסופו של דבר לא הגענו לאף אחד מהמקומות המוזכרים לעיל. ימי העבודה נמשכו אל תוך הלילה והאורחים היו מותשים למדי, כך שלא יצא לי לטייל איתם כפי שתיכננתי. מה שכן עשינו זה לעצור בדרך למלון במרכז המסחרי "יכין" בנתניה בדרך למלון, ומשם הגיעו שתי תובנות חשובות.

ראשית כל, רובינשטיין זה כבר לא מה שהיה פעם. אני מצטער לומר שהשירות שלהם נהיה ישראלי לגמרי, סחבקי וחובבני, אפילו אם האוכל נשאר ברמה עילאית. בערב שבו ביקרנו שם היו 2 שולחנות תפוסים, אנחנו (4) ועוד איזה זוג. הסברתי שמדובר באורחים מחו"ל ובהתאם לכך גם קיבלנו תפריטים בעברית, אבל כנראה שלא עלה בדעתם להקצות לנו מלצר נפרד, ולכן במהלך הערב 3 מתוך 4 המלצרים עשו אצלנו רוטציה. שאר חוויית השירות הייתה פושרת לגמרי, מזל שהאוכל עדיין היה מצויין. בסוף הארוחה הגשתי את כרטיס האשראי ואמרתי להם לעגל את הסכום מ-678 ש"ח ל-700, סתם שיהיה איזה טיפ סמלי. בדרך החוצה תפס אותי (פיזית) אחד המלצרים, שבכלל לא שירת אותנו באותו ערב, ושאל למה הטיפ היה כ"כ נמוך והאם הייתה בעיה עם השירות. משום מה הוא גם החליט לשתף אותי בבעיות שלו ולספר לי ש"זה המשכורת שלנו" וכו', כנראה בציפיה שאני אחזור על עקבותיי, אוציא עוד 50 שקל מהכיס ואתן לו אותם. בשלב הזה כבר כ"כ התעצבנתי עליו שאפילו לא נכנסתי להסברים, פשוט הלכנו משם. חבל, עד אז עוד היה איכשהו בסדר, אבל ההערה האחרונה הזאת פשוט הרסה לי את כל ההנאה מהארוחה. :evil:

שנית, למחרת יצא לנו לבקר ב"בלאק" החדש באותו מתחם. לא התלהבתי מה"שווארצנגר", אבל האורחים התלהבו מאד מה"בלק דיאמונד" וזה מבחינתי עשה את העבודה. הגישה הפתוחה והשירות הקשוב של המלצר הצמוד שלנו זיכתה אותו בטיפ מלא שניתן לו במזומן ובנפרד מהחשבון. נראה שכלו כל הקיצין וכיום המלצרים בהמבורגריה עושים בי"ס לאלה ממסעדת הגורמה השכנה. יש לציין לטובה גם את עיצוב הפנים של המקום (למרות שישבנו בחוץ).

מבחינת מטפים והסדרי בטיחות, שני המקומות מומלצים. בשניהם יש גישה קלה ליציאה ודלתות נוספות שנפתחות במקרה חירום.

דרך אגב, לכל מי שיורד עליי בגלל תשומת הלב שלי לדברים האלה (בעיקר שרגאמן) - היום במקרה ישבתי עם קולגה מישראל בנרגילה-בר בדיסלדורף, ושמחתי לראות דרך ענני העשן, הרעש והאלכוהול, שבמקום ישנה מפה של יציאות חירום, סימון למטף ושלט מואר המפנה ליציאה הקרובה. כאן החוק מחייב את זה, גם בבר הכי אפל בחור הכי נידח, אז כנראה שאני בכ"ז לא היחידי שחושב על דברים כאלה כשהוא יוצא לבלות. בעצם, אולי בישראל כן. :shock:

בכל אופן, תודה לכולם על ההמלצות, אשמח לנצל אותן בביקורים הבאים.

פורסם

דרך אגב, לכל מי שיורד עליי בגלל תשומת הלב שלי לדברים האלה (בעיקר שרגאמן) - היום במקרה ישבתי עם קולגה מישראל בנרגילה-בר בדיסלדורף, ושמחתי לראות דרך ענני העשן, הרעש והאלכוהול, שבמקום ישנה מפה של יציאות חירום, סימון למטף ושלט מואר המפנה ליציאה הקרובה. כאן החוק מחייב את זה, גם בבר הכי אפל בחור הכי נידח, אז כנראה שאני בכ"ז לא היחידי שחושב על דברים כאלה כשהוא יוצא לבלות. בעצם, אולי בישראל כן. :shock:

בכל אופן, תודה לכולם על ההמלצות, אשמח לנצל אותן בביקורים הבאים.

אני לא יורד עלייך (האמת שאני לא יורד עלייך בכלל וחבל שאתה מרגיש ככה) כי אתה שם לב במיוחד לפרטים האלו.

אני פשוט מאוד התעניינתי (באותו אשכול מדובר) בעובדה ששאלו אותך איך היה הפאב אם הוא טוב או לא כמקום שכיף בו אז אתה מציין את המספר מטפים, כולנו שמים לב אליהם אני מאמין, לא צריך לסבך דברים פשוטים.

ואל תהפוך את זה לאשכול הרצאה על שרפות, כי אני מאמין שרוב המשתמשים בפורום רכב טכני פה מבינים עניין בנוגע לשרפות, גם אני את המטף שלי באוטו יודע להחליף שפג לו התוקף זה בסדר. אתה פשוט מסרב להאמין שיש סיכוי שגם אנשים כמוני ואחרים שמודעים לבעיות שאתה מציין.

אבל התשובה שלי לאם כיף בפאב תהיה לרוב מבוססת על כמה גורמים: סוגי בירה ומחיר, מוזיקה, אופי של הפאב (ישיבה ארוכה עם החבר'ה או חברה או מקום להכיר בנות -יכול להיות גם משולב), ובנות בפאב (אין מה לפרט כל אחד ומה שהוא אוהב לראות בפאב שלו)

אז איך זה מגיע לזה ששואלים אותך אם כיף בפאב ואתה מונה את המטפים?

זה לא מרוע או "ירידה" זה בסך הכל אי הבנה איך הכיף שלך נמדד ביחס ישר לכמות מטפים

פורסם

סחתיין על הסמלון. :-D

תראה, זה לא ששואלים אותי איך היה ואני אומר: "היה מסוכן".

אני מאמין שבסופו של דבר, כולנו מחפשים את אותם דברים במקומות שאליהם אנו יוצאים - אווירה טובה, מחירים סבירים ובעיקר את היכולת להתנתק קצת מדאגות היומיום ולבלות כמה שעות של שקט (או רעש, בהתאם להעדפה) עם החברים. ההבדל בינינו הוא בכך שאני לא יכול להירגע לגמרי אם אני יודע שהמקום אינו בטיחותי. וזה לא שאני רץ לבדוק את זה בכל מקום שאני נכנס אליו, אבל בהחלט יש מקומות ספציפיים, כמו הדבלין למשל, שמדליקים נורה אדומה מהרגע הראשון.

העניין שקול לנהיגה במכונית לא בטיחותית. תחשוב על זה - האם היית קונה רכב ללא כריות אוויר או ABS, גם אם הנהיגה בו מאד כיפית? שים לב שאני לא מדבר על נסיעה חד-פעמית, אלא על קניה לטווח ארוך. זאת הגישה שלי ביחס לפאבים ולמסעדות - חלק מהיופי זה לדעת שאני אוכל לחזור לשם שוב ושוב ולהנות מאותה אווירה. אווירה טובה עם הסדרי בטיחות גרועים שקולה מבחינתי לדוגמה שהבאתי בתחילת הפסקה. שקט נפשי הוא חלק בלתי נפרד מחוויית הבילוי שלי.

ואולי אתה לא יורד עליי, אבל בהחלט נראה שאתה נהנה להסתלבט פה ושם על מה שאני כותב. זה בסדר, מבחינתי כל סוג של תגובה עדיף על אדישות.

8)

פורסם

Derish, להזכיר לך שמרבית המכוניות שמסתובבות בימנו על הכבישים אינן בעלות ABS או כריות אוויר?

:roll:

ומה לגבי הבן אדם שרוצה לקנות 205 GTI סתם כי בא לו רכב מהנה? אני לא רואה הרבה כאלה שמוותרים עליה בגלל שחסר לה ABS או כריות אוויר.

פורסם

השרות בבלאק באמת מעולה היינו שם יום חמישי האחרון, שולחן של 12 איש והכל הגיע בזמן שיא.

חבל לשמוע לגבי השרות ברובינשטיין, כי הבשר שם היה מצויין ממה שזכור לי.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

העניין שקול לנהיגה במכונית לא בטיחותית. תחשוב על זה - האם היית קונה רכב ללא כריות אוויר או ABS, גם אם הנהיגה בו מאד כיפית? שים לב שאני לא מדבר על נסיעה חד-פעמית, אלא על קניה לטווח ארוך.

8)

כן, ואין כמו לרדת את הירידות של הגולן בפיאט אונו כזאת

פשוט יודע מה אני צריך לעשות בבלימה, יש כאלה שצריכים שיעטפו אותם בצמר גפן כדי להרגיש בטוחים, אני לא אני פשוט נזהר איפה שצריך.

כי מסוכן גם לחצות כביש וגם לנהוג במכונית ומסוכן גם לגור בחיפה ליד בתי זיקוק ומסוכן לגור בישראל ומסוכן לעלות על מטוס ומסוכן לאכול עגבניות בסופר כי אתה לא יודע עם ריססו אותן ולשטוף זה מספיק. אז נזהרים זה הכל.

הרי אם אתה כל כך שומר על עצמך ונזהר בכל דבר ולא יכול להנות, בשביל מה אתה חי, בשביל לשמור על עצמך עוד יום?

תאמין או לא יש דברים שאתה לא יכול להתכונן אליהם, ולא הכל תלוי בך

הכל זה עניין של איזון אני חושב, כל דבר שעושים יתר על המידה זה לא בריא, במיוחד חשש תמידי ממשהו רע.

אז איך אומרים, בכיף

פורסם
הרי אם אתה כל כך שומר על עצמך ונזהר בכל דבר ולא יכול להנות, בשביל מה אתה חי

קשה לענות על שאלה כזאת, יש דברים שצריך להרגיש בשביל להבין.

בכל אופן, תנוח דעתך, אני נהנה מאד מחיי, כל יום, ואפילו לא צריך לחכות לסופ"ש ולצאת למקומות מיוחדים בשביל זה.

לסיכום, טוב שאנחנו חיים בעולם דמוקרטי, ולכל אחד מאיתנו יש את הזכות והיכולת לעשות את מה שגורם לנו להנאה.

פורסם

צר לי לשמוע על רובינשטיין

פעם אחרונה אכלתי שם לפני חצי שנה והשירות באמת היה טיפטופ.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...