Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנטה ריי זה כנראה האופציה הטובה ביותר, המסעדה נמצאת במיקום מרשים ביותר, האוכל יקר ופונה לאניני טעם וכל אורח מחו"ל שלקחתי לשם התלהב בטירוף.

אם אפשר ללכת בבוקר, זה מצויין, יש ארוחות בוקר מצויינות.

מומלץ מאוד להזמין מקום מראש.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכלנו 4 אנשים ,המנות טעימות .

מה זה, מסעדת קניבלים? :D

בקשר לשגב אקספרס - לדעתי המנות שם מצויינות והמחירים דרך אגב, לא מתאימים לקמצנים.

עוד מקום שאני אישית אוהב, בהרצליה פיתוח - חסילון. בניגוד למה שמקובל לחשוב, יש שם גם בשר מעולה, במיוחד האנטריקוט והפילה.

אבל ההתמחות שלהם זה מאכלי ים ואת זה אורחים מחו"ל תמיד אוהבים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשגב יש עסקיות צהריים שיכנסו בקלות ב 50 יורו לאדם, בערב זה לא מספיק, מסעדה מעולה לדעתי, לא כל מי שאני מכיר התחברו לאוכל שם.

בערב 50 יורו זה מצויין במיט בר הרצליה (הסדנאות 4), מסעדת הבית שלי (אני כבר סופר את הפעמים שאכלתי שם במאות)

יש סינית בשם פת-קאוה על רחוב ליד לא זוכר את השם שלו, גם טובה.

סמבה סושי או מדברים על אזור רמת החייל לדעתי.

גויה, גם בהרצליה גם ברמת החייל אם רוצים איטלקית.

אני מדיר רגלי מחסילון, מסעדה ברמת מטבח צבאי, ולא לא של טייסים, יותר כמו של בה"ד 7.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שרקוטרי בשוק הפשפשים ביפו. חובה להזמין מקום מראש.

וגם בהרברט סמואל תצאו מרוצים. על כתית לצערי אני לא יכול להמליץ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

צפרה - אכלנו שם עם המשפחה כבר 3 פעמים, וכל פעם יצאנו יותר מרוצים.

אח"הצ יש להם עסקיות במחירים טובים (יחסית).

אוכל בסגנון האסייתי יותר.

רח' יגאל אלון ת"א.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מתי בלק סטיר נסגרה?? רק לאחרונה אני זוכר שהם עשו שיפוץ במסעדה..

היא לא נסגרה. הסניף בהרצליה פיתוח פשוט עבר דירה.

הדיקסי זוועת עולם, היתי שם אתמול בלילה ופשוט גועל של אוכל. שילמדו להכין קודם אוכל ואחרי זה שיקראו לעצמם מסעדה.

אתה הבןאדם הראשון שאני שומע שמתלונן על דיקסי.

והעובדה שהמסעדה קיימת יותר מ15 שנה, שזה ה-מ-ו-ן בנוף המסעדות הישראלי, כנראה אומרת משהו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקבר, אם יש לך מידע נוסף על בלק סטיר, אשמח לשמוע. הנה מה שידוע לי:

לפני כמה חודשים הם עברו לבניין חדש בהרצליה, לפי קונספט של רסטו-בר, ברח' המקביל למשכית, לא רחוק מלחם ארז.

יצא לי לבקר שם פעם אחרונה שהייתי בארץ. היה נחמד, אבל די ריק וקודר. איחלתי להם הצלחה בהמשך וחזרתי לספרד.

לפני כחודש אמא שלי ביקרה שם, במבנה החדש, והמקום היה סגור + שלט רלוונטי בכניסה. זה נשמע לי קצת מוזר, אז

החלטתי לבדוק באתר שלהם, וגיליתי שגם הוא סגור ("בבניה מחודשת" כפי שהם מגדירים זאת). נכון להיום, אני לא יודע

מה קורה בשאר הסניפים של הרשת, אבל הסניף בהרצליה נותר סגור.

פורסם
היא לא נסגרה. הסניף בהרצליה פיתוח פשוט עבר דירה.

והעובדה שהמסעדה קיימת יותר מ15 שנה, שזה ה-מ-ו-ן בנוף המסעדות הישראלי, כנראה אומרת משהו.

לא יודע מה איתך, אבל היתי שם פעמיים והאוכל לא היה משהו, במיוחד ההום פרייז שלהם.

בפעם הראשונה לקחתי את הפיצבורגר עם האננס, ועוד הזמנו גם הום פרייז וכנפיים. הצ'יפס שהגיע עם פיצבורגר היה חתיכות גדולות של תפוחי אדמה שאם זכור לי נכון לא קולפו.

הפיצבורגר הזה יושב על חסה, וכל זה שחה בהרבה לימון. פשוט זוועה! ההום פרייז הוגשו בתוך קערה, כל הרוטב ירד למטה ונעשה מרוכז מאוד ולא טעים בכלל (היו צריכים להגיש את זה בצלחת). הכנפיים היו סבבה.

בפעם השניה הזמנתי ארוחת בוקר שזה 3 ביצי עין, קערה של הום פרייז וכמה חתיכות של בייקון אם אני לא טועה. על ההום פרייז אין מה להוסיף, הבייקון היה מלוח מאוד והרגיש כאילו הוציאו אותו מתוך שקית של חטיף ולא באמת בשר אמיתי וטרי, והביצים היו בסדר כי זה ביצי עין ואין מה לפשל איתם חוץ מטיגון יתר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
דיסקבר, אם יש מידע נוסף על בלק סטיר, אשמח לשמוע.

חבר טוב שלי עבד במסעדה הזאת כטבח במשך 10 שנים .

לפני כמה חודשים המקום נמכר לבעלים חדשים.

כל הצוות פוטר ללא פיצויים, ועכשיו תובע את הבעלים .

בקיצור, המקום הזה כבר לא יהיה אותו הדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל היתי שם פעמיים והאוכל לא היה משהו, במיוחד ההום פרייז שלהם.

בפעם הראשונה לקחתי את הפיצבורגר עם האננס, ועוד הזמנו גם הום פרייז וכנפיים. הצ'יפס שהגיע עם פיצבורגר היה חתיכות גדולות של תפוחי אדמה שאם זכור לי נכון לא קולפו.

הפיצבורגר הזה יושב על חסה, וכל זה שחה בהרבה לימון. פשוט זוועה! ההום פרייז הוגשו בתוך קערה, כל הרוטב ירד למטה ונעשה מרוכז מאוד ולא טעים בכלל (היו צריכים להגיש את זה בצלחת). הכנפיים היו סבבה.

בפעם השניה הזמנתי ארוחת בוקר שזה 3 ביצי עין, קערה של הום פרייז וכמה חתיכות של בייקון אם אני לא טועה. על ההום פרייז אין מה להוסיף, הבייקון היה מלוח מאוד והרגיש כאילו הוציאו אותו מתוך שקית של חטיף ולא באמת בשר אמיתי וטרי, והביצים היו בסדר כי זה ביצי עין ואין מה לפשל איתם חוץ מטיגון יתר.

אישית אני חולה על ההום-פרייז שלהם. ההום פרייז הכי טובים בארץ לטעמי.

הצ'יפס אכן מגיע פרוס לפלחים עם הקליפה. אם רוצים צ'יפס רגיל (סטייל מקדונלדס) צריך לבקש זאת בפירוש.

אין לי מושג מה זה הפיצבורגר (אולי המנה של כמה המבורגרים קטנים?). אבל בד"כ אני מזמין שם אחד מהסטייקים או ביפבורגר ברוטב פלפל ופטריות - והם תמיד מצויינים.

יש לי חבר שחולה על הארוחות בוקר שלהם, ובתקופה שהיינו יוצאים למסיבות כל סופ"ש עצירה בדיקסי בדרך חזרה הביתה, מתישהו בסביבות 4 בבוקר בשביל "אגס בנדיקט" היה פשוט MUST.

בייקון אמור להיות מלוח. אפילו מאוד מלוח. זה הקונספט של הבייקון.

מויקיפדיה: קותל חזיר, בייקוןאנגלית: Bacon) או שפֶּ‏‏קגרמנית: Speck) הם שמות כלליים לנתחי בשר חזיר מומלח מגב החזיר, מצדדיו או מבטנו.

אם יש מסעדה בארץ ברמת המחיר של 100-120 ש"ח לבנאדם שאני יכול לסמוך עליה שהמזון שאני אקבל בה יהיה מחומרי הגלם הכי איכותיים

ולא יחסכו עלי בדברים הקטנים ובנוסף התוצר הסופי יהיה ברמה גבוהה כמעט תמיד (ואני לא אומר תמיד, כי מה לעשות שלפעמים כן יש פאשלות) - זאת דיקסי.

כבר הייתי במסעדות יותר יקרות שלא הצליחו לשמור על רמה גבוהה כמו דיקסי או בכלל להגיע אליה.

פורסם

יש סינית בשם פת-קאוה על רחוב ליד לא זוכר את השם שלו, גם טובה.

אני מדיר רגלי מחסילון, מסעדה ברמת מטבח צבאי, ולא לא של טייסים, יותר כמו של בה"ד 7.

מוזר, אני בא לשם כמה וכמה פעמים בשנה (בכל הפעמים בערב) ותמיד יוצא מרוצה ולא רק אני.

גם כשעבדתי באיזור שם, הייתי בא הרבה בשעות הצהריים ותמיד יצאתי מרוצה.

בקשר לפת קואה ברחוב גלגלי הפלדה- מצטרף להמלצה, שכחת לציין שמדובר בסינית של אהרוני (היחידה שנשארה לו).

גם אני לא מתלהב מהמקום הזה, לא מסוג האוכלוסיה שנמצאת ולא מהאוכל והתמורה שאתה מקבל, אבל באמצע הלילה כשאתה רעב כנראה שזו אחת האופציות היותר טובות בת"א.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע על איזו אוכלוסיה אתה מדבר. לא ראיתי שם יותר מידי עבריינים או עברייני צעצוע (AKA ערסים).

אבל בימים שאני בצהריים במשרד ויוצא לאכול עם אבא שלי, זאת בד"כ הבחירה הראשונה.

וכשרוצים משהו לאכול אחרי 3:30, שוב הדיקסי עולה כבחירה הראשונה (וכשזה אחרי 12 אבל לפני 3:30 - מוזס ;)).

פורסם

לפני NINETEEN הייתה מסעדה אחרת במועדון גולף בקיסריה. מסעדה שהייתה כישלון. אוכל זוועתי, מחומרי גלם ירודים כאשר הדבר היחיד שהיה שם שמיימי היה המחיר.

לדעתי מדובר על אותם בעלים שהעבירו את המסעדה שיפוץ, אולי שינו קצת את התפריט, ומנסים לרוץ במתכונת "חדשה".

פורסם

ההמלצה היא אחרי שאכלתי שם לפני חודש לרגל יום הולדתה של חברתי

שניינו אוכלים במסעדות די הרבה ומאוד ביקורתיים בנושא.

"קוקי סאן" טריים זה לא חומרי גלם ירודים מבחינתי.

ממליץ לך לבקר יכול להיות שתשנה את דעתך.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...