Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי סאב של CERWIN VEGA V-MAX 15 INCH

היה לי גם קומפוננט HERTZ ESK ו מגבר HIFONICS 6400

לא אהבתי איך שזה נשמע ,

עם הרכב החדש שהחלפתי אני מחפש להשתדרג במערכת

אפשר לשמוע הצעות ?

למקרה שזה עולה ...

אם מישהו אי פעם שמע איך שומעים במערכת מקורית של טויוטה קורולה 2002 ככה אני רוצה לשמוע רק עוצמתי יותר עם באסים

יש המלצות? :)

תודה לעוזרים

Turbine

פורסם

PANASONIC משהו סדרה גבוהה.. רדיו דיסק של 2000 + שקל.

הציעו לי ככה:

מגבר לקומפוננט NAKAMICHI 100X2 לא זוכר דגם

רמקולים : HERTZ HI ENERGY או מורל דוטק

מגבר לסאב: CRUNCH 750 RMS 2OHM

רדיו דיסק או אלפיין או אקליפס עדיין לא ידוע ..

מה דעתכם ?

Turbine

פורסם

יש מבחינתך מצב ליבוא דרך EBAY ? יש המון הזדמנויות..

דווקא מאחר ואתה מאוכזב מהמערכת הקודמת, אני מציע, כמו תמיד, שתגיע למפגש הפורום הקרוב, תאכל קצת בשרים, תשמע כמה וכמה מערכות ותתביית על הסגנון שלך. לאחר מכן תבנה לך מפרט ופנה לאחד ממתקיני הפורום להתקנה איכותית.

...CASKA for life

פורסם

בגלל העבודה , הלימודים והבילויים... זה לא מתאפשר לי להגיע לשמוע מערכות.

הציעו לי את המערכת הבאה :

רדיו דיסק: ECLIPSE 7200 |( זה כמעט סגור שאני לוקח אותו )

מגבר מונו: או ROCKFORD איזשהו דגם חדש סדרה R, או מונובלוק של MB QUART (הציע לי גם CRUNCH אבל אני לא אוהב את המגברים מבית HIFONICS ), זה אמור להרים סאב V-MAX 15"

מגבר 2 ערוצים: NAKAMICH PA2100 יד 2 800 שקל מכירים ?? איך הוא ?

קבל: STINGER 1F

קומפוננט: יש אופציה ל HERTZ HI ENERGY או MOREL DOTEC ההרץ באיזור ה 1600 המורל באיזור ה 1200

מישהו יכול להמליץ מי מהם עדיף ?

כמו שאמרתי... אני מחפש סגנון סאונד מסויים ... אם מישהו יצא לו לשמוע פעם במערכת מקורית של טויוטה קורולה, זה הכיוון.. רק בעוצמה גבוהה יותר.

מישהו יכול להמליץ על חלקים אחרים ??

תודה.

Turbine

פורסם

קודם כל לותר על הקבל - ממש לא נחוץ.

דבר שני, מערכת סאונד מקורית בקורולה לא בדיוק מוציאה סאונד טוב - ככה שאין לנו כיוון כלל. אתה חייב לבוא למפגש ולשמוע מערכות ולקבל כיוון כלשהו. אחרת, באמת שאין איך לעזור לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקבל - מיותר..

הטויוטה ? - ממה התלהבת כל כך אני לא מבין אבל מהזיכרון, הסאונד שם הוא בכיוון הרך של הסקאלה.

אם כבר בחרת באקליפס 7200 - אז למה לא לעבוד אקטיבית ?

קח לך וופר קלארוס או אילייט או אפילו USHER תוסיף טוויטר MT23 או משהו חריף יותר לפי הטעם. יצא לך +- 1600 ש"ח חדש

מונו ? יש כמה רוקפורדים 1001BD ביד 2 פה בפורום והם איכותיים מאוד בסביבות 1200-1300 ש"ח.

מגבר 4 יציאות ? רק תבחר יש מלא, מכל המינים והסוגים. +- 1200 ש"ח מיד שניה.

תקנח בהתקנה איכותית וזהו.. יש לך מערכת SQ ברמה גבוהה יחסית.. והסר דאגה מליבך, בכיוונים הנכונים זה יישמע טוב הרבה יותר וחזק הרבה יותר ממערכת מובנית של טויוטה קורולה ??#?

...CASKA for life

פורסם

מה הכוונה לעבוד אקטיבית ??

איפה אני יכול לראות מחירים \ פרטים על הוופרים + הטוויטרים ??

ברמת העקרון.. החלקים שרשמתי.. טובים? לא טובים ??

Turbine

פורסם

לעוד אקטיבית משמע לנצל את ה HU האיכותי שלך ולתחום את התדרים באופן דיגיטלי ולקבל שליטה טובה יותר בסיגנל בטרם הוא מגיע למגברים ולחסוך את השימוש בקרוסאוברים אנאלוגיים.

מחיר הקלארוס (רק וופרים) תמצא אצל המשווק שלהם, חבר פורום בשם ELIKO.

מחיר לטוויטרים תוכל למצוא אצל מתקין העל יוסי, חבר פורום בשם ALPINE.

(אין ספק שתוכל לקבל תוצאה טובה יותר ותמורה גבוהה יותר בהגברה אקטיבית. למרות שה HI ENERGY הוא לא רע בכלל אבל גם אותו תוכל להגביר אקטיבית. לדעתי, ה DOTECH לא ברמה של ה HI ENERGY ואם כבר אז ה HYBRID.

כל המונויים שהבאת הם ביזיון בעיקרון.

המגבר 2 יציאות של NAKAMICHI הוא מעניין אבל המחיר זול יותר..

...CASKA for life

פורסם

אז על איזה מונו כן ללכת ? אני פתוח להצעות .. תקציב למונו באיזור ה 1500 שקל אין לי בעיה עם יד 2 .

למה אתה מתכוון שהנקמיצ'י מעניין אבל המחיר זול יותר ?

Turbine

פורסם

אם אתה מנצל את האפשרות להגביר אקטיבית אתה זקוק למגבר ארבע ערוצים רק בשביל הסט הקדמי. 2 ערוצים לוופרים ו 2 ערוצים לטוויטרים.

מונו, אני ממליץ על הרוקפורד POWER 1001BD מיד שניה. יש ביד שניה תחפש את הדגם דרך גוגל (תוצאות בעברית) יש כמה למכירה.

וכן הנקמיצ'י טיפה יקר.

...CASKA for life

פורסם

אוקיי

המונו 1001BD נמכר בסביבות 1500 ומצאתי למכירה פה בפורום,

אך יש לי גם אופציה להביא מגבר מונו של FOCAL גם כן ביד 2 במחיר קצת יותר יקר של 1800

דגם FPOWER 1.800 מישהו מכיר ??

השאלה במה עדיף להשקיע ??

אשמח לתשובות מהירות :-)

Turbine

פורסם

אני הייתי בוחר ב ROCKFORD. ואפשר להשיגו בפחות, משהו סביב ה 1300 ש"ח.

אם נשאר לך כסף מיותר להשקעה בתחום, תשדרג את הקומפוננטים גם ככה הם אלו שמשפיעים הכי הרבה על הסאונד.

...CASKA for life

פורסם

אוקיי .. תודה על העזרה קודם כל..

אלך על הרוקפורד בתקווה שלא נמכר עדיין .... בתקציב קצת יותר מ 1500 איזה קומפוננט טוב יותר אפשר להביא ?? אני מאמין שכבר הבנת את סוג הסאונד שאני אוהב... צליל נקי לא צורם, מה אפשר להביא במקום ההרץ היי אנרגי ??

Turbine

פורסם

אני מבין שהיי אנרג'י לא שמעת עם כיוונים טובים, ממליץ לך להגיע למפגש הבא ב3.10 ולשמוע היי אנרג'י (אפילו אצלי באוטו, מכוון כמו שצריך לטעמי וצורם זה ההפך ממה שהקומפוננט הזה נשמע)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...