Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לשלב אולי טויטר של מורל MT22/23 עם וופר של קלארוס או משהו אחר

לעומת ההיבריד אני יותר אהבתי את ההיי אנרג'י

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לשלב בין וופר וטוויטר זה בעייתי כי זה מקפיץ את התקציב למגבר 4 ערוצים טוב .

על הקומפוננט אני הולך לשלם 1500

האם ניתן בטווח המחירים האלה להביא משהו יותר טוב ? אפילו עד 2000 שקל אם זה ממש מצדיק את ההוספה של ה500

תודה רבה לכולם

Turbine

פורסם

מגבר 4 יציאות סביר כדוגמת JBL GTO 1004 אפשר למצוא ביד שניה כאן בפורום. או להוסיף לנקמיצ'י שהבאת מגבר של רוקפורד מדגם 200.4 (יש כמה באתר יד 2) בעלות של 400 ש"ח ( מגבר כמוה ה 200.4 + מגבר כמו הנקמיצ'י שהבאת יתנו לך אופציה להשתדרג ל 3 WAY בעתיד)

לא סיפור.

...CASKA for life

פורסם

סט שלם של קלארוס עולה סביבות 2K, כולל קרוס פאסיבי.

רק תצטרך מגבר די חזק כדי להתמודד איתו כמו שצריך.

אבל זו תמורה מצויינת לכסף.

מתחדשת*

פורסם

אם אתה מחפש משהו עוצמתי, אני הייתי מציע לך לקחת את הקלארוס+ סאן דאון SAX-100.4C שניהם יעלו לך כ3600ש"ח.

תעבוד בנתיים עם גישור של המגבר הזה על הסאב שלך, ובעתיד כאשר יהיה לך תקציב נוסף תרכוש לך מונובלוק ובכך ישאר לך את ה100.4 לעבודה אקטיבית על הקלארוס.

כל זה ביחד עם ה7200 יתן לך מערכת טובה יותר ממה שהיה לך בכמה וכמה רמות.

אגב, במחירים שתיארת למונובלוקים אתה יכול למצוא את הסאן-דאון 1000, חדש עם אחריות.

תוסיף לך גם את זה לשיקול.

under construction..

• תוכן חדש...