Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאז שקיבלתי את הרכב (לפני חודשיים), לא ניקיתי אותו מבפנים, מפני שלא ידעתי איך לעשות זאת בצורה טובה.

הכוונה היא לפאנל הקידמי- כל החלק שמורכבת עליו המערכת, הדשבורד, הדלתות הפנימיות- כל אלה חלקים שיש עליהם המון אבק \ טביעות אצבעת שאני ממש רוצה לנקות ולהחזיר למצב כמו חדש.

אשמח לשמוע הצעות כיצד לעשות זאת לבד בדרך הכי יסודית.

פורסם

מטלית או מגבון לח בשלב ראשון. לסיום, תמרח שכבת ווקס מחברה טובה. יש המון מידע בפורום על החברות השונות.

אם הרכב חדש יחסית (לא רשמת איזה...) אז כנראה שלא צריך.

פורסם

אבק - מטלית מיקרופיבר.

לכלוך קשה יותר - מטלית מיקרופיבר לחה.

לכלוך של מיצובישי L200 אחרי 20 שנה אצל שיפוצניק - מטלית לחה עם סבון כלים עושה עבודה נהדרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ווקס על פנים הרכב ? :shock:

התכוונתי לציפוי סיליקון בתרסיס או משהו דומה. יש כאלה בפורום שלא ממליצים על זה, אני ברכב שלי, כבר שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע, אז אני שם בכל מקרה. לכן שאלתי על שנתון הרכב.

• תוכן חדש...