Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מס' תוספות לגולף ולא כ"כ בא לי ליפול בפח באיזשהו תוספת זבאלה,

אפשר בבקשה המלצות ליצרנים/מתקינים ומחירים פחות או יותר של כל דבר. מדובר בתוספת של חלונות כהים לרכב, ספויילר אחורי, פנסי אנגל אייז ובקליות שקופות לדים.

תודה לעוני ולבעלי הניסיון.

פורסם

אני מציע לך לחפש בלוח מכירה של הפורום .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בתור אחד שהייתה לו גולף אני יכול להגיד לך שיחסית שוק ה"תוספות" גדול מאוד.

קודם כל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה בדיוק ולא בצורה כללית.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכרחי שתציין לחברי הפורום המומחים מהיכן אתה?

מטולה או אילת?

וכך יוכלו לכוון אותך למקצוענים הקרובים למקום מגוריך.

לגבי חלונות כהים:

אני עשיתי אצל "ברוך ובניו זגגות" בפ"ת לרכבי יונדאי לנטרה. 2 חלונות אחוריים+ המשולשים: 932 ש"ח.

אז זה פחות או יותר המחיר להשחרה בלייזר.

כמובן שיש אופציות יותר זולות כמו הדבקה.

Nothin really matters to me

פורסם

חפש ביד 2 יש הרבה תוספות לגולף כמו פנסי ערפל אנגיל אייז בקליות לדים גבות ועוד ועוד

יש לך גם את פיט סטופ www.pitstop.co.il

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

איזור המרכז, פ"ת והסביבה.

איזה חברה לבקליות לדים מומלצת? ואיזה חברה לאנג'ל אייז מומלץ? מחירים של ספויילר אחורי עליון לגולף כמה יכול לעלות בערך?

פורסם

עדיפים פנסים של חברות טובות כמו Hella ו-fk

פורסם

המוצרים של HELLA נחשבים לטובים ביותר בשוק אבל אנג'ל אייז של HELLA אין להשיג באופן סדיר בארץ.

אם תקנה בקליות או פנסים סוג ז' , הם יתמלאו במים בחורף, או סתם באדים אז קח את זה בחשבון.

ספויילר יש בלוחות יד השניה למיניהם (תסתכל ב VAG-CLUB וגם ב YAD2) , לדעתי מיותר כי זה יגנב במוקדם ובמאוחר וישאיר סימן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צריך גם לציין שהמחירים של Hella בהתאם לאיכות (יקרים)

בקשר לספויילר ,אם אתה רוצה לשים אחד אני ממליץ על הדגם של הr32 שהוא הכי יפה והכי עדין.

פורסם

דווקא הספויילר של הR32 הכי פחות מושך גנבים.

פורסם
צריך גם לציין שהמחירים של Hella בהתאם לאיכות (יקרים)

בקשר לספויילר ,אם אתה רוצה לשים אחד אני ממליץ על הדגם של הr32 שהוא הכי יפה והכי עדין.

נכון. על איכות צריך לשלם.

אבל לאחר הגשם הראשון כשהפנס מתמלא במים ואדים או סתם לאחר שפעם ראשונה יש לחות קצת גבוהה בחוץ וכל הפנס מתמלא באדים מבפנים, אתה מצטער שלא השקעת עוד כמה מאות בודדות של שקלים כדי לקנות את המוצר האיכותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי , בv5 שהייתה לי קניתי הכל מהחברות הכי נחשבות בדיוק הסיבות האלו.

אני רק אומר שעל איכות משלמים ,אבל עדיף לשלם מראש מאשר לשבור את הראש.

• תוכן חדש...