Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אמי קנתה את הרכב הנ"ל לאחר שמאוד אהבה את העיצוב ולאחר קבלת רושם שמדובר ברכב אמין וטוב יחסית.

רציתי לשאול שתי שאלות:

1. הגיר יחסית קשה וההילוכים לא נכנסים הכי חלק. האם נורמלי? (שמן גיר הוחלף)

2. הרכב יחסית נוקשה ולא מאוד נוח בנסיעה בכביש משובש. תיתכן בעייה במתלים או שהרכב ידוע כקשיח יחסית?

רשמים מלאים יותר מהרכב ומנהיגה עליו אני אביא בהמשך. בינתיים אלה שני דברים ששמתי לב אליהם בצורה בולטת יחסית.

זהו לבינתיים. תודה לעונים!

וואלאק אתה!!

פורסם

אני נסעתי בגרסא האוטומטית והיא באמת הייתה מאוד לא נוחה.

רכב שנת 2008 וכבר החלפת שמן גיר והילוכים נכנסים קשה, לא נשמע לי כמו קניה כו חכמה.

מקווה שהגרסא הידנית זזה יותר טוב מהאוטומטית כי המנטה 1200 שלי נוסעת יותר חזק מה-B3 אוטומט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הרכב יחסית נוקשה ולא מאוד נוח בנסיעה בכביש משובש. תיתכן בעייה במתלים או שהרכב ידוע כקשיח יחסית?

הרכב ידוע כבעייתי מבחינת המתלים, בעיקר האחוריים. גם בגרסאות WRX STI. אפילו בגרסאות הראלי. נעשו מאמצים עליוניים על ידי סובראו כדי להציל את המצב, ששופר בהרבה ע''י חברת TEIN.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש לציין שאמנם הרכב חדש יחסית (מודל 08 ) אבל הוא שנתיים+ על הכביש ועבר כבר קרוב ל-100K ולכן סביר שעבר בלאי ושחיקה רצינית.

אז יש לי מה לעשות לגבי המתלים? יש איך לטפל בבעייה?

וואלאק אתה!!

פורסם
אז יש לי מה לעשות לגבי המתלים? יש איך לטפל בבעייה?

אם אתה רוצה לשפוך כסף ולהתחיל לכייל מתלים - בבקשה. תתחיל עם בולמי זעזועים חליפיים (KONI, BILSTEIN)

הגיר יחסית קשה וההילוכים לא נכנסים הכי חלק. האם נורמלי? (שמן גיר הוחלף)

לא נורמאלי, אבל מתאים לסובארו. מבנה הגיר המכאני ברכב שלך הוא על הפנים, נוצרים מצבים בהם שן פוגעת בשן וההילוך אינו משתלב. אם אינני טועה, הבעיה צריכה להיות בעיקר בשילב הילו 1 ו-3. אין לך מה לעשות אם זה חוץ מפתיחת הגיר ושיפורו, אך ניתן לתת לחולה אקמול, כלומר להחליף לשמן גיר איכותי (יכול להיות שיהיה שיפור כל שהוא). אם זה נעשה, לא הייתי ממליץ לעשות כלום, אלא לחיות עם זה. מתישהו להחליף את הרכב, עד אז להנות מהלגו, סליחה - סובארו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

המצב שאתה מתאר לא נשמע כמו תקלה.

הרכב נוקשה ולא נוח באופן תקין, אבל שווה לבדוק אם הבולמים לא עייפים.

לגבי הגיר אני לא יודע, אבל גם כאן עושה רושם שהוא תקין ופשוט לא מוצלח.

פורסם

מורה נהיגה.

ולגבי המתלים: כמה אמורה לעלות החלפת רביעיית בולמים לרכים יותר? האם זה ישפר את נוחות הנסיעה או שהעניין יותר מורכב מהחלפת בולמים בלבד?

וואלאק אתה!!

פורסם

1. גיר קשה - אולי שווה להחליף שמן גיר.

2. רכב נוקשה - ככל הנראה תקלה בבולמים, אם הרכב עבר 100000 ק"מ זה הגיוני שהבולמים יהיו עייפים. עם בולמים מקוריים במצב טוב הרכב בהחלט נוח ואפילו רך מדי (בניגוד למה שנכתב לך כאן!).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מורה נהיגה?

אז ברור למה זה ככה,אתה יודע כמה אנשים שלומדים נהיגה לא לוחצים על הקלץ עד הסוף? או שוכחים בכלל?

ואז שוחטים תגלגלי שיניים..

• תוכן חדש...