Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לשכור בקרוב רכב לתקופה של חודש +, האם יש משהו שצריך לבדוק מול חברת ההשכרה במיוחד ? אילו ביטוחים מיוחדים ? מה כדאי לדעת ? השכירה הולכת להיות באוסטרליה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אני הולך לשכור בקרוב רכב לתקופה של חודש +, האם יש משהו שצריך לבדוק מול חברת ההשכרה במיוחד ? אילו ביטוחים מיוחדים ? מה כדאי לדעת ? השכירה הולכת להיות באוסטרליה.

כמה השתתפות עצמית במקרה של תאונה, אם יש ביטוח על תכולה ברכב, ואם כן כמה השתתפות עצמית.

הגבלת ק"מ.

תיקוני דרך (מצבר, אורות וכ'ו) אל תשכח לקחת איתך את המספר טלפון של המוקד (שעובד 24 שעות).

אם יש ביטוח לכל נהג, או רק לך.

זהו נראה לי...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תבדוק מתי הרכב שאתה מקבל צריך לעשות טסט וטיפול כדי שלא יטרטרו אותך להחליף אותו באמצע התקופה.

אל תשכח לבדוק מצב הגלגל הרזרבי כי הם באחריותך (ולא נעים להיתקע עם פנצ'ר בלי רזרבי תקין).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בד"כ באתרי האינטרנט השכירויות מוגבלות לתקופה של 29/30 יום. תבדוק שלא מחייבים אותך להגיע לאחר X ימים לאחת הסוכנויות להארכת חוזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה הולך לשכור לתקופה ארוכה, תוודא איתם (בכתב!) שאין העלאת תעריפים עקב חגים או משהו כזה באמצע.

אני מדבר איתך מנסיון מר של השכרה באירלנד (השכרתי ל 3 חודשים, כל חודש הייתי צריך להגיע ולחדש, ואם בא לי אז להחליף רכב) - חודש אחד יצא לו באמצע שבוע הכריסמס, ובשבוע הזה לקחו לי מחיר כפול !

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מוזר באוויס אין העלאה שמדובר בחוזה חודשי,אנחנו עושים תיאום מחיר אם החוזה יוצא יותר יקר מהקודם

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בדוק מה שהציעו פה לגבי שרותי דרך (אם אתה מטייל באוסטרליה תגיע להרבה "שום מקום"), ומה שטוב לכל השכרה: סימון פגיעות, גלגל חליפי וכיו"ב. לנסיעות ארוכות כדאי רכב דיזל, ובדיקה אם יש עלות החזר בעיר אחרת.

בחברה טובה, בינלאומית, לא יהיו טריקים של שינוי עלות.

שים לב : כדאי לבדוק בחברת התעופה אם יש להם דיל עם חברת השכרה. קרה לי שהזמנתי מראש באויס רכב לניו זילנד, בטיסה מאוסטרליה לניו זילנד עם קוואנטס (חברה נהדרת!) ראיתי בחוברת שלהם שיש דיל עם הרץ. אימתי בשדה התעופה שיש הנחה של עשרות אחוזים - ולקחתי את הרכב אצלם (לא היו בעיות לבטל ללא עלות בחברה השניה-אפילו אדיבות).

כדאי להרשם למועדון לקוחות של חברת ההשכרה המיועדת - זה נותן שרות מהיר יותר, אפשרות שידרוג חינם, ואפילו.. החלפה. אחרי נסיעה מהנה בהרים שם קורולה שהתקשתה לשחק עם פורש שנסע שם להנאתו (איש נחמד שפגשתי שם) - בקשתי להחליף ונתנו לי דגם ספורטיבי שלא ראיתי בארץ - וההנאה היתה גדולה. גם מהנוף, גם מהאוטו...

תו דעתך שנוהגים שם בצד שמאל ואם אינך מנוסה בזה- כדאי להתאמן במקום רגוע לפני כניסה למקומות צפופים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
במה שטוב לכל השכרה: סימון פגיעות, גלגל חליפי וכיו"ב.

פשוט תצלם את הרכב בעת הוצאתו מהסוכנות (עדיף ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, ועם הנציג של חברת ההשכרה בסמוך לרכב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...